76

Анонимен

преди 6 години

Какво точно ще проверява? Дали "отговаря на законите"? Нека по-добре да се замисли как една стрина и един баю, за които няма нито една снимка в нета, и които са "познати" от 20 години с ресорния министър, без пари в джоба стават собственици на 1/3 от българската енергетика.

75

Анонимен

преди 6 години

Баце, върховният господар на тукашната рая, който всичко контролира и еднолично решава, чак сега разбрал и наредил проверка. Проверки на управляващите политици и олигарси, които сам е назначил. Познайте как ще се проведат и приключат проверки на независимите органи и регулатори!

74

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании,"Баце в опита си да се отърве от горещият картоф Петкова, която беше посредник по сделката, сега реши да ни каже, че правителството нямало отношение по сделка, засягаща енергийната (съответно националната) сигурност на България, с което всъщност още повече си влоши положението. Излиза, че всеки частник може да прави каквото си поиска с който и да е от основните за държавата сектори. Баце я пак помисли и си промени версията.

73

Анонимен

преди 6 години

Ние вече знаем какъв ще е резултата от проверките. Същия както с КТБ!

72

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам тоя на снимката, 'що ли все се сещам за Николае Чаушеску?Най-вече за тия кадри, дето ни ги показваше Владо Береану '89-та накрая.Наближава !!

71

БАСИ

преди 6 години

Ако ги проверяват като проверката на КТБ, най вероятно ще стигнат до извода че слънцето свети.

70

A?

преди 6 години

Тя Цецка го подкара кабинета по нанадолнището!Сега падна една глава,следващата е нейната и до края на председателството Тиквата ще лети!!!!Ама яко ще се сгромоляса!!!ЯКО!!!!

69

Анонимен

преди 6 години

Хахаха! А кой да възложи пълна проверка на продажбата на последните 30% от разпределителната мрежа, дето правят възможни такива абсурдни продажби? Има ли някъде по света монополист в електроразпределението, който е 100% в частни ръце? И що за водевил беше това с Теменужката? Влияла ли е на тази водевилна продажба? Ако да, на прокурор! Ако не, какво значи тази оперетна оставка?

68

Анонимен

преди 6 години

Ние сме за бой, уважаемо население. 90% живеят като скотове, 5% нормално и останалите 5% притежават всичко! В нормалните държави за всичко се вдигат на протест, а нас ни залъгват 1 месец с ***, докато се пече измама за милиарди, а ние си псуваме на маса и пред компютрите. Какво следва? Теленор се продаде? *** е въпрос на време да стане КТБ 2, целият бизнес е на бивши мутри и родите им, т.е. на на настоящи политици и приближените им... Еми няма да се оправим докато търпим

67

Анонимен

преди 6 години

тИмИнужка, на Бойко мила дружка...:)

66

Анонимен

преди 6 години

Кво има да й проверяват.Бивола ги изрови регистрите за няколко часа.С копия на докуменититеГинка и Славчо ги гонят съдии изпълнители, държат и на НАП.Запори от съдилища в Добрич и Варна.Боцата ще чака официална проверка, която ще се проточи няколко месеца.

65

БАСИ

преди 6 години

Абе тоя какво се прави на ударен, та нали в неговата партия не може да се пръдне без някой да го е питал.

64

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах само да не са пропуснали управляващите да им кажат какъв трябва да бъде резултата от проверката .Тия номера на проверки и димки много пъти сме ги гледали.

63

Анонимен

преди 6 години

Дървените комунистически глави искат народния контрол на БКП-БСП да проверява или народния съд. Другари има си законни органи , които носят отговорност, не е червения *** който ще дава акъл на Премиера. *** .

62

Анонимен

преди 6 години

Пак се прави на улав ама ще ми е кеф Чехите да са си направили тая врътка за да не могат мутромилиционерите да ги рекетират и да си работят по Чешките закони.Гинка може и в Чехия да живее и акциите да са в Чехия. Бизнеса няма граници поне за ЕС.

61

Анонимен

преди 6 години

баце пак изненадан , до вчера той не бе чувал за далаверата , вЕрвайте му !

60

Чичо Мето

преди 6 години

Тиквуне, няма какво да се напъваш досега няма случай НАП и ДАНС да са разкрили нещо нередно при някой , освен ако не е *** кокошкар. Най-добре прати ДАНС да ловят ало измамници, поне ще свършат нещо полезно.

59

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании,"Боцко, сделката засяга националната сигурност на България, да не би случайно да обвиняваш собственото си правителство в безстопанственост? :)Това ли е то- реши, че това е по-малкото зло от двете? :)

58

Анонимен

преди 6 години

Борисов, Цветелина, ДАНС,Теменужка и Гинка от Пазарджик и един пълен, млад депутат от Пазарджик. Търси се зависими ли са един от друг.

57

Василев

преди 6 години

Селяни прости, благодарете на това че сте членове на ЕС и НАТО, зашото по-големи некадърници от вас няма на стария континент!!!Благодарение на еврофондовете, милиардните заеми от световните финансови господари, пазарите, вие не сте загинали все още!!!Във вашите селски глупави главички нищо не може да се роди, едно въстание не можахте да направите срещу турското робство, за какво говорим?По време на Царя добре че бяха немските пазари, по време на комунизма без субсидиите от СССР загивахте!ЦРУ