52

Членска карта №7

преди 6 години

До ЗозоДа бе, защо е още жив! Почвайте ги трепете по улиците, вече веднъж го правихте!

51

Членска карта №7

преди 6 години

до 63После и децата им, по стар обичай на цвета на нацията!!!

50

Членска карта №7

преди 6 години

Да отричате законността на НС си е чист инат! Четете историята.

49

Анонимен

преди 6 години

След Жаблянов ще отстрелят Иво Христов - още един комунист по-малко!

48

Анонимен

преди 6 години

Това е началото на края на ГЕРБ.Само гледайте какво ще последва от тук насетне.

47

Василев

преди 6 години

До ГробокопачТо пшо тази лигика всеки , който сбърка или направи фаг , ще бъде оневинен, защото партийте водят война и си правят мръсни номера с искане на оставки!!!Не подценявайте хората, всичко виждат и всичко разбират, нищо че са пасивни!!!И Главчев сбърка, него го свалиха по процедура, и Жаблянов сбърка, като зае позиция и създаде излишно омраза в българския народ, още не са зараснали раните на жертвите от Народния съд и комунизма!На Жаблянов оставката е по морални подбуди!Матисън!ЦРУ!

46

Членска карта №7

преди 6 години

Да, днес можете да виете от радост, но помнете, палачинката се обръща!

45

Анонимен

преди 6 години

Те това днес е Народен съд! Простаците взели властта и се саморазправят с всеки неудобен! Герберюги на власт е равносилно на слизането на партизаните от планината и навлизането им в държавната власт!

44

Анонимен

преди 6 години

Е това са червените! Освен тях трябва да ликвидиране и паметниците им!

43

Анонимен

преди 6 години

Комунистите се карат!резултата е 1:1Нашто председател за вашто председател!

42

Анонимен

преди 6 години

До Сократис 38Е даааа, ама какво искаш от пребоядисани "демократи".......че те са по-светии от Папата! "Свобода на словото", "толерантност", "друго мнение"........дрън-дрън-дрън....това е за такива ***-шарани като тебе и мене! Е, мене не могат да ме излъжат, ама тия неграмотните, дето не ходят на училище, а учат само от "гуглето".....за тия ми е направо жал!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Дори и американците ви казаха,че не одобряват провеждането на фашисткия Луков марш.Ама вие все сте на обратно!Че и човека изгонихте.

40

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ОТДАВНА СПРЯХ ДА СЕ ЧУДЯ НА БСП- ПРИ ТЯХ ОЩЕ ОТ УСТАВА ЗАПОЧВА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО- 2.2017 Г БСП Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО И СЛЕДВА НАЙ ИЗНЕНАДВАЩОТО- ТЯ СЕ БОРИ ЗА ИСТОРИЧЕСКОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ТИ ДА ВИДИШ С НАЙ МНОГО ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ТЯ СЕ БОРИ ТЕ ДА СТАНАТ ПО БОГАТИ ИЛИ ПО БЕДНИ ТЪЙ КАТО СЕ БОРИ ПО УСТАВ ЗА ПО БЕДНИТЕ- ХА СЕГА ДЕ- НА РОЛС РОЙС ЕЙ ТАКА ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ- ЩЕ СЕ БОРИМ С КАПИТАЛИЗМА- ПОЛИТИЧЕСКА ШИЗОФРЕНИЯ.

39

Анонимен

преди 6 години

Този пост ако бе важен, Герб нямаше да го бойкотират 2013 г. и Мая нямаше да ходи сама с патерици на работа!

38

do Сократис

преди 6 години

Грешно си разбрал теримна "демокрация"!Това не е да говориш каквото искаш или вършиш каквото искаш безнаказано! Също както и много другари си мислят тука. Бъркате го със СЛОБОДИЯ! Демокрация е начин на управление на обществото. Чрез представители, гласуване на закони, референдуми и т.н. инструменти. Има информация - образовай се.

37

Василев

преди 6 години

До СократисНикой няма да го вкара в затвора и да го съди, просто хората са преценили, че не може зам. председателя на НС да разединява хората и да насажда излишно омраза!!!Какво толкова незаконно или неморално са направили ГЕРБ!!!Агент Вал Карагар!ЦРУ!!!

36

ah

преди 6 години

Ах, малки патиланци. ах, вииииОт 77 година не бях виждал другарски съд.Благодаря Ви че ме върнахте назад във времената, еи.Уникално уникално заседание. кефите кефите. Само така.Изпълнихте го по всички точки и запетайки. Ашкоулсун. Аферим.

35

Анонимен

преди 6 години

Мддааа...........за цветенцата всичко е ясно, но КЪДЕ ИМ Е АКЪЛА НА "патриотите"????? Тия явно видаха, че няма вече да помиришат парламента и гледат да се облажат, докато са на власт! Лошо, много лошо! Хммм.....едно време тези, които се свързваха с ДПС се проваляха, а сега тези, които се сдушват с цветарчетата!!! Ха-ха-ха....а дано се разкарат по-бързо! После ще увехнат и цветенцата! Всяко нещо си има край!

34

Анонимен

преди 6 години

БСП, хайде ей така на майтап отправете питане до посолствата на САЩ, Англия и Франция какво мислят за Народния съд! И споделят ли мнението на Волен и Спас Гърнето за него?

33

Ако има демокрация,

преди 6 години

тези, които са против реставрирането на фашизма в България, трябва незабавно да напуснат така нареченото "Народно събрание"