24

Анонимен

преди 6 години

Aми Калин Терзийски е АБСОЛЮТНО прав!

23

Анонимен

преди 6 години

Бъдете така любезни да не ни натрапвате житейския път на Григор Димитров. За да удовлетворят амбициите на единственото си дете, родителите му са продали апартамента, колата, цял живот му слугуват, за да профуква синчето изкараните пари по ... ( всички сме редовно осведомени за какво).

22

Дръндер

преди 6 години

До Нено СенегалецаИ ти принципно мислиш ли с главата си?

21

Хамлет

преди 6 години

Господин Терзийски не разбира нито от тенис нито от литература - това е истината. За жалост той само се мисли за писател.

20

Анонимен

преди 6 години

Терзийски - на "Батето" интелигенцията !

19

Драйвър

преди 6 години

Алкохолът и висшето образование не прощават на никой! Слаб му е.... треньора на Калин,затова получава по £10 за полюциите, които пише.

18

PPP

преди 6 години

На тоя АЛКОХОЛИК и 10 паунда са му много на разказ! Долен завистлив пияндурник!

17

Анонимен

преди 6 години

Истински талантливите писатели, ако не изпадат в алкохолно самосъжалиние, могат да печелят колосални суми. Справка Джоан Роулинт е доста по-богата и от най-богатите спортисти.

16

Дръндер

преди 6 години

Почни да пишеш като Стивън Кинг, Айзък Азимов, Реймънд Фийст напиши запомнящи се творби като тези на Емилиан Станев, Йордан Йовков, Иван Вазов и Елин Пелин и тогава може да роптаеш, тогава може и милиони да изкарваш от авторски права! Сега стана модерно всеки да се изхожда по темата Григор без да се замисли какви глупости говори. Защо трябва да се сравняват две несравними неща? Тенисът е свързан с тялото литературата с духа. Защо на Григор му плащат толкова? Победи ли всички? Победи ги! Точка!

15

КРЕТЕН

преди 6 години

А защо трябва да се сравнява труда на единия с другия???? Нима труда на миньора който копае въглища и за 1 кубик получава 5 лева е по-малко значим от този на всеки един друг? А какво да кажем за футболисти които си влачат меките части по терена 90 минути и на края взимат поне 100 пъти повече от едни писател? Просто рисковете на професията и това до колко си запълнил обема от изисквания на съответната професия. А ЧАЛГАТА??? СТИГА ЗАВИСТ!

14

Реплика

преди 6 години

По вероятно е един голям тенисист да стане добър писател, отколкото един писател - добър тенисист !

13

Анонимен

преди 6 години

Калинееее, Калине.... Как смееш да се сравняваш с Йовков и Елин Пелин?? И пари да ми дават не бих чел алкохолните ти напъни да бъдеш писател...

12

Анонимен

преди 6 години

Ех,Калине,Калине,ама на теб и милиони да ти дадат,ти ще ги изпоркаш,бе.Освен това има и писатели милионери,ама те са от световна класа.Както е от световна класа и Григор.Завистта Калине е лош съветник,чашката-също.

11

Анонимен

преди 6 години

До ПоправкаАбсолютно вярно!

10

РБК37

преди 6 години

У нас много обичат да смятат парите на другите и да питат "А ти колко получаваш" ,а никой не пита, А колко труд е хвърлил например Григор Димитров или някой друг човек да получи тези пари , друг е въпроса ,че медиите се "оляха" с реклама и псевдопатриотични писания за Г Димитров , но каквото е изкарал и изкарва момчето си негова работа и да е жив и здрав да ги харчи , но пустия мантилитет наш ,все в канчето на другия гледаме .

9

A

преди 6 години

Пуста завист от един алкохолик.Нищо повече.

8

Анонимен

преди 6 години

Стивън Кинг /примерно/ едва ли има финасовите проблеми на Терзийски. Впрочем, г-н Терзийски как си плаща сметките за ток и водка с такива малки хонорари?

7

Анонимен

преди 6 години

...Той направи сравнение между тениса и литературата...Други правим сравнение между спортиста и пияндурника.

6

Шопа

преди 6 години

Къв а тоа таласъм.На алкаш ми мяса.

5

Поправка

преди 6 години

Ако български писател се нареди сред осемте най-добри писатели В СВЕТА, бас държа, няма да има проблем с парите и ще взима по доста повече милиони за всяка своя книга.Обратното, българските тенисисти след Григор, които са след 300-но място в света, взимат доста по-малко пари от българските писатели.Така че правилното сравнение не е между писателите и тенисистите, а между конкретен писател и другите писатели в света! Къде са споменатите господа по отношение на това сравнение?