28

хА ХА Ха...!

преди 6 години

Тука пишат моого смешни глупости за статии..!Тоя *** от снимката дава акъл?"Без да влезе икономически в Европа, тя няма перспективи" ха ха ха ...Само дето никой не иска да се жени са трупове нали?ЕС си е жив труп - въпрос на време е да почне да се разлага. За чик и е на Русия да влиза?По -скоро е обратното - на ЕС отчаяно му трябват пазари и ресурси.

27

Анонимен

преди 6 години

не бе, не бе, СССР нямаше технологии, СССР беше бедна и изостанала страна, това ще го повтарям 1000 пъти, докато всичко го разберат

26

шматка

преди 6 години

До 20Момче още мнооого боза има да пиеш...СССР.НРБ.ГДР.Полша.Чех....всички те крадяха или купуваха нови технологии от запада.След това върху тяхната база "разработваха" наши социалистически постижения.Когато Рейгън наложи ембаргото за"стратегически стоки и суровини" ние всички се о.срааме

25

Анонимен

преди 6 години

Още по-добре, ако наистина нямат технологии за шистов газ. Трябва никак да не обичаш земята си за да й вкарваш химикали с 1000 атмосфери и да рискуваш подпочвените си води или да провокираш някой земетръс или вулкан. Нека американците си използват тоя агресивен и скъп метод у тях. И колкото по-близо до Йелоустон толкоз по-добре за света.

24

Анонимен

преди 6 години

Бе то и Мароко искаше по едно време да влиза в ЕС. Европа не прие Мароко, не приема Турция, дори Украйна не приема още. Как си представяте, че ще приеме изостаналата Русия?

23

Сахаров

преди 6 години

Те в една технология са много силни, но сами се изплашиха. Сахаров като гръмна "Цар"-бомбата (многостепенна водородна бомба) на Новая Земля, замалко да цепнат планетата като зрела диня. Тогава Сахаров се стресна, стана пацифист и т.н.Да ни пази господ от руските технологии, че те са малко едностранни... Продукти за масова консумация нямат много хубави... Масите след като ги изконсумират се стопяват...

22

до 13

преди 6 години

това за водеща в технологиите....ссср...майтапиш се нали?? посочи нещо високотехнологично което имаха ссср изключвайки оръжията...а сега благодарение на путин какво точно технологично изнася русия , че не се сещам...какво руско ползваш в момента

21

Анонимен

преди 6 години

Русия е лидер на Евразийския икономически съюз и няма никакво намерение да се присъединява към обречени съюзи.

20

Анонимен

преди 6 години

СССР винаги е бил водещ в технологиите.

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя сосошовеф ивоминджевец от къде го изкопаха? До къде го докараха разпадащото се ЕС, да плащат на един продажник говорител на Свободна Европа да мечтае за присъединявана не Русия към ЕС - не се надявайте, втори Горбачов няма да има.

18

Анонимен

преди 6 години

Ако в Русия нямаще комунизъм вече САЩ И Западна Европа да са далеч назад. Но комунизмът е зло и забавя развитието.

17

факти

преди 6 години

Факт е че ако приемат Русия и Украйна в ЕС проблема с Крим изчезва.Ако цяла Европа е обединена и всеки европеец има право да живее където му скимне, всички подобни ядове ще изчезнат от лицето на земята... Кеф ти на Крим, ходи на Крим, кеф ти на Ривиерата ходи там... На кой му пука в днешно време чия е била Шлезия - полска ли е, немска ли е? Който накъдето му е зор - натам си ходи.

16

Анонимен

преди 6 години

Много остаря и се отразява много на качеството на анализите му.Нямат никаква стойност, празни фрази.

15

Анонимен

преди 6 години

СССР никога не е бил силен в технологиите. От тогава е и забавянето на Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

От цялата работа разбрах, че т.нар. санкции са похват за изнудване на суверенни държави.

13

Анонимен

преди 6 години

СССР беше световна икономика водеща в технологиите. А след Горбачов и Елцин удари дъното. Днес Русия отново се изправи на крака благодарение на Путин и отново е световна сила.

12

****

преди 6 години

Този политолог е гола вода,Русия нямала технология да сондира за газ в сибир,а били я купували от Ю.К,ами нали щом са я купили,как да нямат технологията тогава ?

11

Анонимен

преди 6 години

Ще им се на разпадащото се ЕС. но няма как да стане. Русия е най-голямата държава в Европа, заема повече територия на континента отколкото всички държави на ЕС взети заедно.

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя как лъже.СССР нямаше нужните технологии, а и не можеше да внася. А РФ преди санкциите имаше достъп до западните технологии. И бяха много дръпнали в сравнение със СССР. Но сега пак са в затруднение, но все още не са толкова зле колкото СССР.

9

Анонимен

преди 6 години

Този цял живот работеше за една чужда радиостанция и плюеше Русия. Да се очаква обективност от него е като да се очаква култура от неандерталец. Неговите мисловни шаблони са застинали на нивото на 60-те години.