12

криста

преди 6 години

Тази статистика сигурно е правена от някой кум.

11

Моряк и половина

преди 6 години

Странна работа, щом Варна има 10 000 моряка на няма и 400 000 население, със средна заплата 6000 евро на месец, значи в София си изкарват поне 5000 лв на месец средна заплата!

10

Анонимен

преди 6 години

Пълна лъжа. Роден съм, израсъл съм, изучил съм де и работя в София.Заплатата ми е чисто 850 лв.Не вярвам че с моите 430 Евро, взимам повече от един германец или французин.Но Суджуците, лъжата я нямат за нищо.

9

бай х

преди 6 години

Това значи ли, че софиянци взимат средно по 5-6 бона на месец? Като знам че и цените на доста стоки(хранителни) на запад са по ниски от бг, даже и повече от 5-6 бона.

8

Анонимен

преди 6 години

Май трябва останалата част от България да се отцепи от софия, както правят каталунците. Техният проблем е абсолютно същия.

7

@

преди 6 години

Посмях се рано сутрин :-) Аз съм на заплата в частна фирма, горе долу средно ниво, и се оказва че изкарвам повече пари, мога да купувам повече от французи, немци, шведи, италианци и испанци!?Леле... Дано жената не прочете тази статия, че кой знае какво ще поиска!

6

Анонимен

преди 6 години

И какъв е извода? Герберската диктатура присвоява парите от цялата страна и дава жалки трохи обратно. Затова фалират болници, умират пациенти, затварят училища, за да живеят само гадните шопи. Проклети да сте!

5

Г. Сомов

преди 6 години

България ще се оправи. Въпреки нискотараждаемост. В България се раждат нови хора , ще имат нов позитивен мироглед. Но трябва да почакаме малко, докато измрът *** и тяхните чада , Мутрите.

4

Дзъ

преди 6 години

Много ръст- много нещо... прилича на предизборна кампания... и да, средностатистически българинът яде свинско със зеле - 95% яздят зеле и 5 % свинско

3

Анонимен

преди 6 години

Абе щом шопите един гараж не могат да си купят, че колите им стоят по градинките, не са за завиждане. Тъкмо бежанците да спят в тях.

2

Анонимен

преди 6 години

Демек, цени Европейски, заплати Африкански? Ашколсум.

1

The big щепсел

преди 6 години

Мислех, че поне тук няма да чета тази пол.юция, но явно и вас са ви "посъветвали" да я публикувате...!?