58

русофоб

преди 7 години

и по добре България на арабите от колкото с православните *** от РусияУУУууууууу кой не скача е червен, кой не скача...

57

Анонимен

преди 7 години

до 80 Те след 2007-*** пък като се отвориха границите приемайки ни в ЕС, НИТО един българин не е избягал навън викаш? Муахахаахахха

56

русофил

преди 7 години

отваряй Белене, карам малко *** да почукат сороски камъни

55

Анонимен

преди 7 години

до 78 То и аз съм с 3 хилки заплата...само че да уточним за колко месеца колега!

54

Анонимен

преди 7 години

Те 2 мил изгабяха от 1989-2006...След претърпения ужас наречен - червен режим. И още сиг толкова са избити от 1944 - 1989

53

ЕС Чичко Паричко

преди 7 години

мдам, 10 годишно обезпаразитяване и обезбългаряване... България ми харесва, само българите са излишни. Нищо пак ще им изкупим земята за без пари!

52

Файда йок

преди 7 години

Другите държави построиха магистрали пречиствателни станции и метро без еврофондове.Ако не си политик,държавен служител имащ достъп до субсидии,едър земеделец,кмет от управляващата партия,тогава каква ти е ползата от ЕС.Дори в Шенген не ни пускат.А това че сме най-верните слуги на САЩ не ги умилостиви да ни махнат визите.Нито англичаните обичащи пакистанци и индуси,нито французите,обичащи тунизийци и мароканци и германците обичащи араби и турци не ни приеха на сериозно.Каква е ползата за нас.

51

Равносметката

преди 7 години

10 години, 2 млн българи по-малко, но пък внасяме араби.Аз съм доволен! А Вие?!

50

Манталитет Бай Ганьо

преди 7 години

Да не говорим, че сред хората на държавна длъжност масово се вършат злоупотреби и кражби, общо взето имаме един куп институции и органи за борба уж с корупция и измами, а сме най-корумпираната страна в ЕС, не схващате ли, че колкото по-малко се краде и злоупотребява, и повече се работи за благополучието на един народ, толкова по-добре живее той, колкото по на запад, толкова по-съвестно се работи и се спазват определена етика, закони,морал и стандарти,хората са отговорни,без ЕС,моментален фалит.

49

Анонимен

преди 7 години

Всеки селллльо взе да дава акъл за политика. До вчера пасъл козите на баща си..Днес вече живее в крайните квартали и разполага с много акъл.Моля ви се продължавайте да пасете и не се бъркайте в ЕС. Личи си простота ви

48

Гошу

преди 7 години

Има една закономерност, която се набива особено силно на очи. Понеже из форумите коментари пишат предимно пенсионери, които се чудят как да си уплътнят деня, човек, ако не се замисли малко може много сериозно да се обърка. Ще си каже, че 99% от народа български е русофилски настроен и анти ЕС и САЩ, а всъщност докато нормалните хора работят, пенсионерите осират яко коментарите и създават погрешна представа за нещата как седят истински :)))

47

Анонимен

преди 7 години

Екстра си е, нема висиш кат' *** за виза, минаваш си границите транзит, може да си бачкаш където си искаш, не като едно време при правешкия селянин, да турсиш връзки за всичко, и накрая некакъв проруски партиец да ти се прави на важен

46

Име

преди 7 години

Обвиняващите за всичко ЕС мислили ли са какво щеше да е, ако не бяхме в него? Задунайская губерния на просперираща Русия? Вижте Албания, Молдова, Македония - БГ щеше да е нещо подобно.Има проблеми, които трябва да се решат вътре в страната, но затова е нужно голяма част от населението да си извади главите от там, където слънце не ги огрява,да почне да мисли и да поеме отговорност за собственото си бъдеще, вместо да търка билетчета и "да се информира" от жълто-кафяви хартиени парцали и сайтове.

45

тц, тц, тц, тц...

преди 7 години

Голяма част от крякащите против ЕС тук неотдавна изпратиха такива "светила" в ЕП като Станишев, Бареков, Йотова (да не ги назовавам с прякорите им) и др, за да "ръководят" ЕС и "добруването" на България. Сега не харесват работата им значи. Толкова могат избраниците ви ве! Другаде дали ще е по-добре с такива?

44

Анонимен

преди 7 години

до 58Сега няма черни джипове? Полицията е на 6 без корупция? Свинетка лови снежинките във въздуха? Цецо шестака и цялата клика заедно с Тиквата са в затвора? Не думай бре!Сега има институции, затова сме като разграден двор за имигрантските престъпници влизащи от Анадола? Ей такива като теб соро.соидни гербаджийски мъ.рши заслужават як бой.

43

АНТИ

преди 7 години

Чорбаджия-изедник:Плащам им точно толкова, колкото са си изработили.Работещ-беден:Тогава ще крада от експлоататора ми.Кой е прав?!

42

Анонимен

преди 7 години

10 години Бостанска държава.

41

бг

преди 7 години

Русофобчо ко добро виде от ЕС и Сша и кво лошо виде от МОСКВА... КУХчО НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ИСКА ЕС - ТОЙ Е ПРОВАЛ ОГРАБВАщ малките страни и сриващ тяхната икономика . Ако не е така що МР3 не ни е като в ЕС А БЕ КОХ4ООООО

40

Манталитет Бай Ганьо

преди 7 години

Повечето от вас не могат да схванат, че ако имахме нормална политическа класа, която милее за страната и обича нацията, никога нямаше да я лъже, да я използва и ограбва по този начин, както сега, това че България е най-бедна в ЕС не е заради ЕС и ценностите, това е заради манталитета ни, ние сами не се развиваме, ние сами се самоунищожаваме, дори пари ни дават да се развиваме, ние вместо да се възползваме от шанса, ние пак гледаме да се лъжем и крадем, е за тва сме зле, а не заради края на комун

39

Анонимен

преди 7 години

Точно така до 2007 България бедстваше. Черни джипове, без полиция, заплатата беше 409лв, институции нямаше, за строежи не се и говорише, за почивки забрави.Това достатъчно ли е кретенчее.? Защото долу се изписаха колко неща са направени за 10 год? Не видях ти да пишеш нещо смислено.