18

Анонимен

преди 7 години

"Благодарна съм ,че никой не прави разследване за връзките ми с корупционни практики"Самопризнание ли е това?

17

дам

преди 7 години

мама Цеца е като Боко , една книга не можа да каже, а Радев показа че е прочел и чете много повече книги от Винету.Цеца наруши и обещание което е дала на смърнтия одър на баща си. За какво говорим.СбЪркала е рейса, Веждичката да е направи директор на театър Сълза и смях

16

Хахахахахахаа

преди 7 години

Дебат Радев : Тетка 10:0В неделя Радев ще бие с поне 15% отгоре !

15

Демагогия

преди 7 години

Аз от тоя дебат разбрах, че евродепутатите на БСП и ДПС са гласували "за" и с тяхна помощ е бил приет документ за миграцията в европарламента.Който има уши да слуша нека слуша.

14

анонимен

преди 7 години

Това с къпричката,сълзите и сополите ми хареса най много.Те майките така пряват ревливички са.Ще ни поревава от време на време и по това ще разбираме че си имаме президент.И с тоя убит дядо -кой и каза да говори тези глупости.Не става за президент!!!!!!

13

Льольо

преди 7 години

Според Вас, Бойко Борисов дали е гледал със свито сърчице от Банкя, как леля Цеца забива последните пирони в ковчега на правителството му ? Правителство, в което членуват Куневица за образователен министър, некомпетентната Бъчварка в ролята на министър на вътрешните работи и тем подобни интересчии ? Грешна кандидатура, сори Бойко падаш втори път от власт предсрочно, другия път да милееш повече за народа и да не слушаш Цв. Цв. който няма умствен капацитет, а само оперативен по врътките

12

Анонимен

преди 7 години

Генерала е готин ,но за съжаление няма никакъв опит в политиката !като знам кой ще го съветва ,г-жа Нинова .... Гласувам за Цецка ,поне ще слуша по малкото зло бат Бойко

11

циганин Столипиново

преди 7 години

Малеее тази жена ли е майката на нацията бе?Малее къзаним повръща ми се. Джанъм бе тя не може да говори беее от коя НАЦИЯ е тя мааа

10

Колебаещ се

преди 7 години

Колебаех се, но след като видях какъв театър разигра Цецка, съм твърдо за Генерала!Тя, бедната Цачева, ако знаела че дядо и е убит от комунистите, никога нямало да стане комунистка!Но понеже не знаела, решила да стане партиен секретар!?!Гадна, *** баба! Сама загуби изборите!

9

Анонимен

преди 7 години

Нервите не и издържат ясно е, но точно така тя е една обикновен на майка и не е за президент. Просто не са и там силите и мястото.

8

Анонимен

преди 7 години

Така, дядо й с изпълнена смъртна присъда - убит от комунистите. А тя член на БКП. Нали семействата на репресираните също са ги репресирали - или не са! Дядо й убит, а тя членува в БКП - такъв е бил идеалът й, така ли? Днес показаха как си бърше окото - това ни показва, че е имала сълзи. А когато влезе в БКП, беше щастлива. Тогава паметта на дядо й не я вълнуваше. АХА! Блудкаво, Цецке, много блудкаво... Наистина си просто проста жена.

7

Нэнъ

преди 7 години

Баба Цеца,меца,пеца,нищо не може да и разбереш,провал тотален провал!!! Генерале ти можеш!!!!

6

АнаЛиз

преди 7 години

Едно е ясно , че ще имаме пилот за президент. Въпросът е дали ще е пилот на самолет или на метла

5

Анонимен

преди 7 години

В ГЕРБ всички с разстреляни дядовци после са станали градски съветници от БКП, офицери от МВР, агенти на ДС...как става тая работа.

4

Русия

преди 7 години

Мамата на нацията и Папата на нацията с убити дедовци, а пък те в БКП?! Ко прайм ся! Папата на нацията напусна ли престола? и защо?

3

Анонимен

преди 7 години

Оо колко тъжно. Разплаках се. Е те това е *** да се прави на артист. Ооо милата...

2

БАБА КУНА

преди 7 години

НАИСТИНА ЖАЛКА ГЕРБАДЖИЙСКА ИЗЛАГАЦИЯ !!!

1

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

Вярно е, че не сте първа младост, ама щом ще избирам в неделя, ще избера орела пред крокодила!