61

анти Гадост

преди 8 години

В България турци няма.Още Ататюрк го е казал.В България има потурнаци-това са прокълнати люде.Люде злобни,отмъстилни и без чест.Люде изтръгнали корена си-блуждаещи души ще бъдат винаги между два свята.По-лоши са дори от предците си който насилствено или лакейно да приели исляма.

60

Анонимен

преди 8 години

Бойко, чети много внимателно! Вземете се в ръце и покажете, че има малко държава! Тая партия да я нема! Аз казах, ти гледай! Знаеш, че не се шегувам! Вече ми писна и от тебе и от твойте далаверки и далавераджии.

59

Анонимен

преди 8 години

Закривай!

58

да

преди 8 години

разбира се, че ДОСТ е с антируска насоченост нали е турска партия тоя сам се оплете в лъжите си :)

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

"Турската държава може да ни бъде много полезна с инвестиции в районите с малцинствено население. Необходима е стратегия за развитие на двустранните отношения, но трябва да се загърбят и историческите комплекси", подчерта Местан.АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ,ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРИВЪРЖАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪМ ТУРЦИЯ ,А РОМИТЕ И ПОМАЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ТУРЧЕЯТ ! БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКА ТОВА ,НО НЕ ЧРЕЗ ЗАБРАНИ ,А ЧРЕЗ БЪЛГАРСКИ ИНВЕСТИЦИИ В ТЕЗИ РАЙОНИ ! ЗАБРАНА НА БИЗНЕСА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАЛОЖИТЕ !

56

тролгеносен

преди 8 години

Не знам кво да кажа......смях ли, ужас ли......:))) Атакистите като Матросов на амбразурата защитават Доган и Пеевски. Мууууууууухахахахаха! Парите не миришат, даже и рублите!!!

55

ктт

преди 8 години

разстрелят

54

Анонимен

преди 8 години

"ДОСТ е лоша новина за русофилите у нас"ДОСТ е и лоша новина за българите у нас. Така че потвърждавам: Русофил = Българин. Никога няма да застанем зад Турция и против Русия.

53

Анонимен

преди 8 години

Местанчо, ти май забрави, че партията ти само е регистрината, но още не е узаконена.

52

Анонимен

преди 8 години

Агент Павел -местан,скоро ще се пръсне от злоба,толкова жлъч е натрупал в себе си,че няма как да не се задуши от нея....Човек каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.

51

да

преди 8 години

объркал си мястото, където да правиш реклама на терористична Турция тази държава винаги е била и ще бъде враг на България.. тия празни приказки си ги запази за овцете от нивите с тютюн пред българите не вървиш

50

Анонимен

преди 8 години

На тоя мястото е в затвора. Г-н Цацаров защо прокуратурата не се е сезирала? До вчера лижеше зад..ка на А. Доган а днес като му взеха власта се обърна с г.за нагоре дано някой го оноди... Срамно е един т.н. народен представител да плюе против Русия.

49

Анонимен

преди 8 години

Българофили емигрираха в чужбина и останаха само русофили да оказват съпротива на туркофилите, защото без тях България ще стане Турция както през 1396 г.

48

+

преди 8 години

Турско *** да се нарича, първа радост е за Местана

47

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

А защо инвестицийте трябва да бъдат в районите с малцинствено население? Това не е ли признак за етническа партия?ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО НЕ ИНВЕСТИРА ТАМ !

46

Анонимен

преди 8 години

Опитва се да раздели българите на враждуващи лагери, за да мине по-лесно узаконяването на партията. Не се поддавайте на провокациите му, в рамките на месец съдът ще се произнесе.

45

76567

преди 8 години

До тролгеносентурче ??? Минджев ???

44

Анонимен

преди 8 години

А защо инвестицийте трябва да бъдат в районите с малцинствено население? Това не е ли признак за етническа партия?

43

тролгеносен

преди 8 години

Герб малко по малко реже хранилките на Доган -факт! И Доганя ко да прай -клекна на Путин. Бартер: Пари срещу руско влияние в БГ. Ако не вярвате вижте какво пишат троловете и какво пише по сайтовете на Пеевски.

42

един русофил

преди 8 години

"ДОСТ е лоша новина за русофилите у нас"Местане, много голям туз нещо стана, че да се изправяш срещу Русия с подкрепата на Ердоган. България винаги ще предпочете Русия пред Турция, затова по-добре си трай. Никой истински българин няма да застане зад теб. Даже на доскорошният ти лидер Доган му се стори нанагорно да се изказва против Русия. Затова и ти бе уволнен от ДПС-то. Русофилите у нас не ни мисли. Дали ни се е сторило "лоша новина" си е наша работа. На "лош герой" ли ще ми се правиш?