13

Анонимен

преди 8 години

Времената се менят, мисленето на хората също!

12

Анонимен

преди 8 години

Ами като сте толкова наясно със ситуацията и реалностите, скъпи европейци, охлабете малко примката, не ни извивайте ръцете, дайте ни ВЪЗДУХ. Или Гърция ви е по - скъпа. На Русия не и достигна сила и пари за някаква сериозна намеса в гръцката криза, например за да даде заем за гърците, обаче, в България може да се направи мазало с 10 пъти по - малко средства.

11

Хм...

преди 8 години

Следва ли да разбираме от темата на статията, че ЕС и САЩ са в защита/поддръжка на престъпникът, бандита, мутрата с бухалка, простакът, доказаният лъжец, Б.Борисов, м? пп. Борисов е НИКОЙ за Русия, пардон един дето ходи на 4-ри крака пред Путин и търси вниманието на руснаците!

10

Даа

преди 8 години

Интересното е, че чужденците са по-наясно от българите относно това, какво става в България! Хората директно казват нещата, а нашите "политици" се правят на сапунисани и не ги виждат! Само в едно са се заблудили, че ББ е проевропейски настроен! Той би направил всичко, което му поискат руснаците, само че трябва да цуца от ЕС, затова слуша какво му казват! За него най-важен е рейтинга!Лошото е, че затова не можем да помръднем напред, защото едните дърпат в една посока, другите в обратна!

9

Messi

преди 8 години

Кат Русия няма втора тъй могъща на света!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега, не приписвайте заслуги на миризливия казашки ботуш. Борисов 1 го свали недоволния народ, заради ниските доходи и увеличаващите се цени на ток и горива. За съжаление, в България няма подходящи политици, които да отлепят държавата от дъното, затова продължаваме да копаем, докато не излезнем от другата страна.

7

Смешник

преди 8 години

Не че написаното е кой знай какво ново, но е добре, че поне е написано. За сведение, апаратът на руските тайни служби в България се ползва с безрезервната и почти неприкрита, осъзната подкрепа на хиляди русофили. А те, исторически, винаги са били национални предатели. Време е българските специални служби и прокуратурата да покажат кому служат.

6

Анонимен

преди 8 години

Никой на запад не ни брои за хора. Колко запалили се имаше.....

5

Анонимен

преди 8 години

Че той ББ си е техен агент, като Орбан в Унгария, само се прави

4

Пешо

преди 8 години

Все Русия ви е виновна на вас! Слепци! Кой идва тука на посещения, за да дава заповеди, че ни разнесоха по целия свят какви сме ***. Много отдавна Русия е спряла да се интересува от нас, нито сме интересни, нито важни за Русия. Те ще си намерят изход, ами ние какво ще правим?

3

Анонимен

преди 8 години

А под чия диктовка свалиха кабинетите на Виденов и Орешарски?

2

Анонимен

преди 8 години

Нека продължават да се еб'ват с народа и ще разберат кон боб руча ли и каква стока е магарето!

1

нов шивач

преди 8 години

искам само едно да кажа на премиера :) айде на бас , че нищо няма да направиш :) ако спечелиш аз изчезвам от страната завинаги ,ако ли не ставам преродения давид а ти ми казваш всичките ти зависимости и не ми пречиш , като с теб взимаш и хората защотаващи политическите лобита на различните заитересувани страни :) имаш шанс да си добър и да се промениш какъвто си а не какъвто те е направил живота нали бо :)