47

Анонимен

преди 9 години

мен пък ме кефи Валето

46

Анонимен

преди 9 години

Как няма една обективна медия

45

Анонимен

преди 9 години

Аз съм на 25 и започнах на 2700 лева. Имах и предложение за работа за 3200 заплата, но беше много далече, трябваше да пътувам по 1 час на отиване и връщане, това са 2 часа загубени, затова приех да работя за 2700 лева заплата.

44

Анонимен

преди 9 години

та това е по малко от коя да е друга мин. заплата в европа :) 500евро

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ момента за малко се съгласяват само хора над 40 години които са изпуснали влака за Германия и Великобритания....След 40 едва ли някой ще те вземе на работа, забрави. След 40 си аут ако останеш без работа. Само много малко високо платени специалисти са търсени след 40. Иначе никой не наема 40 годишни, всеки ще вземе някой млад със свежи сили да работи за по-малко пари, толкова млади безработни има.

42

Анонимен

преди 9 години

като чета коментарите по-долу не се учудвам защо сме на това дередже...

41

Анонимен

преди 9 години

И после работодателите ще се оправдават заради такива поръчкови статии и новини

40

Анонимен

преди 9 години

Е аз съм на 27 и вземам 1750 лв. Вярно.първо ми предлагаха 1000 но им казах че няма как да стане и веднага вдигнаха.така че не се продавайте за малко.

39

Анонимен

преди 9 години

Докога ще ни лъжат с подаяния .Хиляда лева са приблизително 500 евро. И това ако е европейска заплата

38

работник в Англия

преди 9 години

Всички Българи на Запад са високо уважавани и платени , иначе щеше да се върнат. Средната дневна надница в Западна Европа е 200-300 евро . Вие как мислите , че някой ще работи за 500 евро на месец. Жалки работодатели от БКП-БСП .

37

да

преди 9 години

До XaXaами ти и точно за това не си сред тия 42 000 космонавти,алергични към работа,но не и към претенции

36

N

преди 9 години

Много са им високи изискванията на работодателите,дават пари на които не трябва тва че си добър в свирките не те при директор а и като имаш диплома незначи че си супер експерт.кадри се създават има много кадърен материал до 86-86 след това господ да хи пази работодателите.Ще им дават и пари и кола ама акъл няма да има.Когато парите се заменят с акъла тогава може да има прогрес с пари всичко се купува дори и без акъл ама акъл неможе да си купиш.Стига с това ИТ Да не стане като Правото.

35

Анонимен

преди 9 години

Социалния министър каза, че се развиваме и вървим уверено и стабилно към светлото евро-атлантическо бъдеще и до 2037 година пенсиите ще се увеличат с 40%, тоест сега ако един пенсионеро взима 75 евро, през 2037 година същият този пенсионер ще взима цели 105 евро пенсия, и всичко това благодарение на нашите по-старши партньори от Брюксел и ЕС.

34

XaXa

преди 9 години

Аз пък съм млад и взимам 2500 лв. заплата, и искам още, защото съм учил. Ако не - заминавам някъде другаде :)

33

да

преди 9 години

огромната част от младите хора у нас не желаят да учат,не искат и да работят,но пък..питай ги каква заплата искат и гледай какво става..само като видиш,че търсят работа с по - големи отпуски..и ти става ясно за какви хора иде реч..пародия..претенции - до тавана...способности - нула !!!!!

32

ceci_

преди 9 години

До Анонимен 38И затова бг работниците като отидат в чужбина взимат повече от колкото им дават бг работодателите :))

31

Анонимен

преди 9 години

Тези пък нещастници работодателите си мислят , че някой ще се хване да работи измекярска работа за 1000лв. В момента за малко се съгласяват само хора над 40 години които са изпуснали влака за Германия и Великобритания. То кога ще работиш гадна работа - по-добре да е за пари..

30

ceci_

преди 9 години

Невероятни, даже фантастични желания за една европейска държава. Не вярвам испанските, италианските или португалските младежи да могат дори да си мечтаят за телефон, кола и заплата от 500ЕУ!Накъде върви света. Вместо да се "реализира" според стопанската камара (без телефон, кола и заплата от 1000лв) и да гради семейство и дом.П.С. за стопанската камара мога да кажа само едно - "***, ще я бъде тази още малко, после ще търчите по маалите да агитирата ромите да ви работят а те ще ви побийват

29

Терминал 1 или 2

преди 9 години

AZ

28

Анонимен

преди 9 години

Българите взимат по ниски заплати защото са непродуктивни и по-глупави от западните работници. Един западен работник е 10 пъти по-продуктивен от един българин който няма никаква работна култура. Затова на запад заплатите са 10 пъти по високи.