69

До Иван

преди 9 години

Кое пред крах може ли да ни обясниш?

68

Бади

преди 9 години

какаъв поровал бе, ако не бяхте купили дпс-то да мине на ваша странна това правителство щеше да го има 3 години и колкото и да е лошо щеше да напправи много повече от кокото направихте вие сега трябва да ви тръпим отново.

67

Бай иван

преди 9 години

Фактите са си факти, за пореден път при управлен ие на БСП държавата е пред крах.

66

Д1

преди 9 години

Кога ще го видим Бойко Борисов на един предизборен дебат ?Не се спира да лае в медиите ! Станишев го покани на депат тази пролет, но този като жена се врътна и разсърди... и отказа ! Най-лесно му е да лае пред наведените журналистки !Орешарски, Станишев не са стока, но този е върха на тъпотата !!!

65

до 49

преди 9 години

Не съм червен, витаги съм гласувал за СДС. И никога няма да гласувам за Борисов, защото: 1. Той е комунист 2. Той е мафиот 3. Той е *** 4. Той стана символ на деструктивизъм, нарцисизъм, грубо игнориране на всяка законност и адиминистративна целесъобразност 5. Той е представител на ченгеджийско - мафиотското крило в БСП, довело до разграбване на нашата родина, ...а народа - кучета го яли. 6. Той беше първия премиер при когото имаше масово самозапалване на хора ОТ ГЛАД.....

64

баба данче соколова

преди 9 години

Мутро, мутро! Мутро банкянска! Пет пари не даваш за народа и въобще не ти пука, престъпнико сикаджийски! Искаш да спасиш ортака ви Цв. Василев, твоя и на агент Сава! Там те стяга чепикът, наглецо! А колкото до срам, ти си най-големият срам и резил в исотрията на нещастгната ни държавица, която падна дотам, че ти да си й премиер!

63

Sabiata

преди 9 години

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ от Европа са ги хвалили за добрата фискална политика, за доброто управление на банките......hahahahaaaaaaaaСамо са ви гледали сеира. Защо пък един народ да не бъде загробван....както правеше дянков дянков дянков....чиии какво против да има Европа кат си по-зле от ***.

62

иха

преди 9 години

варианта с АК-47 в парламента се оказва все по-смислена идея ,"уважаеми " политици, твърде вероятно е вече някой от ЕЛЕКТОРАТА да реши да ви отсее горе от балкона , м..а ви *** да е..

61

Анонимен

преди 9 години

До ГЕРБ + ДПС + РБНяма коалиция ГЕРБ-ДПС - има началник (Доган) и подчинен (Тиквун)

60

Бойко жално пееше

преди 9 години

Съберете се Другари Гербари,комунисти цял живот се ненакрали,станали по сметка антибесепари,стопроцентови Будясали Тиквари!!

59

Анонимен

преди 9 години

Този индивид на снимката няма срам. Да се завре в дупката си в Банкя и да си гледа кучетата. За друго не става !

58

Solar-Power

преди 9 години

По скоро да идва Костов, че затъваме с всеки изминал ден.

57

Анонимен

преди 9 години

Боце, *** пак на нобеловите награди че ми се виждаш нещо недоспал....

56

ГЕРБ + ДПС + РБ

преди 9 години

Атака си спазиха обещанието да не влизат повече в този парламент, само дето ГЕРБ се изметнаха от думите си, че няма да осигурят кворум докато Орешарски не си подаде оставката. Те не само го осигуриха, а дори Борисов и Йордан Цонев от ДПС си стиснаха ръцете. С това ГЕРБ обслужи ДПС и те си прекараха тяхното искане в парламента за признаване на потърпевшите от възродителния процес и даването на 300 000 български паспорти на турци. Чисто и просто се вижда коалицията ГЕРБ + ДПС.

55

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е срам за България. Това е най-ниското стъпало в еволюцията на един държавник.

54

Анонимен

преди 9 години

Pravilno kaza edin vuzrasten chovek, koito utepa doktora na naukite, docenta, razbiracha na vsichko I grabitel N 1, shte bude obqven za nacionalen geroi! I kaza momenta nablijava. BMB go razbira u paranoqta e na maksimuma. Kak potichkva kum broniranata si kola e pokazatelno. Kak li se chuvstvat horata okolo nego, vechno nerven, surdit, gneven I napregnat. I kakto e pokazala istoriqta, udara vinagi idva ot svoite na koito v edin moment im pisva poradi tova, che sa vechno smazvani I prenebregvani.

53

Анонимен

преди 9 години

Откритието на Бойко Борисов за деня: бюджетът и фискалният резерв се "смятат". Застреляйте го, че да се отърве(м) от мъките.

52

ванчо

преди 9 години

Може би е време да се въведе комплексна единица мярка - тиквун /тъпота, наглост и алчност/. Колко ли милиарда тиквуна са 1 бате бойко?

51

ужас

преди 9 години

Орешарски не може да смята, и аз не мога да разбера.......ти ако можеше нямаше да бъдеш за смях , .....

50

Анонимен

преди 9 години

Наглата тиква за пореден път се оля и ***. Този човек е бил премиер на България...Ако не беше трагично щеше да е смешно.