119

Анонимен

преди 10 години

Комунистите са царе на пропагандата. Какъв фашизъм, какви пет лева ?!?

118

Анонимен

преди 10 години

До 138Да, понеже руснаците никога нищо лошо не са причинили на никой. Особено в Европа последните 70 години.

117

Анонимен

преди 10 години

A pak tia ukrainzi sa mnogo zabludeni ... ne vizdat li kakvo stana v BG kato vleze v ES

116

Анонимен

преди 10 години

Путанунин е виновен за всичко това. Този човек ще гори в ада за греховете си.

115

ОбсервТория

преди 10 години

Аз пък смятам, че Русия подстрекава, окуражава и предизвика събитията. Русия иска война в Украйна. Е, ***, пишете каквото искате но това е очевидно и повечето хора го разбраха.

114

Анонимен

преди 10 години

Важното е отново българинът да си избие вековните комплекси за малоценност като робува и лиже рухналата руска "империя" . Робски манталитет. Дайте ни още панелки, режими на ток, концлагери, болшевици, 3-километрови опашки за хляб и портрети на Троцки по мухлясалите фасади и българинът е доволен

113

Анонимен

преди 10 години

До 124------Попитай Обама, ЦРУ, Държавния департамент и сената на САЩ те са изобритителите на така наречения "контролируем хаос", попитай потърпевшото населението на Египет, Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Йемен... попитай изкланите християни... попитай украинците

112

Лора

преди 10 години

Ужасяващо видео от Одеса от сградата на Профсъюзаyoutube/watch?v=OrVZriZ9Ouo#t=21

111

Анонимен

преди 10 години

Червената армия влиза до часове в УкраИна и бандерки и тути американски кванти ще го налапат до шишарките! С фашистката хунта е свършено! Скоро и със САЩ!

110

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Ами 1000 лв- 500лв ?Умнико ,само златото ,което се изнася е над 5млрд.Ей ги и заплати и пенсии! А за подлогата Тиквен Борисов -комунягата дето се целува и прегръща с Ердоган нещо ?Нещо за турските фирми строящи по-тесните и тънки магистрали, за далаверата със сина на Ердоган.За поканата, турски самолети да охраняват България? Нещо...? Темата тук е УКРАЙНА ,*** ! УКРАЙНА където редовата армия е хвърлена с/у народа . Евтини номера на дьонме.Да отклонявате вниманието.

109

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен:"В к'ви хотели ще ги настаняваш руснаците у нас бе? Че те ни изкупиха черноморието и си имат собственои апартаменти по нашите курорти.Муахахахаахаххахахахаххахахххахаххахаххааааа"безплатно бе, за експроприация не си ли чувал?Му-хо-хо-хо-аха

108

Анонимен

преди 10 години

Putin tolkova li e izperkal 4e 50 miliona ukrainci ey taka shte mu stanat robi,sega sigurno shte napadne Ukrayna i posle po4va dulgata iztoshtitelna partizanska voyna na ukraincite deto shte pogubqt leko po leko Rusia ikonomi4esko,tova deto iskashe Amerika stana

107

Анонимен

преди 10 години

Най-гадното за мен е,че украинците са хора от нашата черга,не са араби,***,фанатици,да ме прощават и тези хора.Същото,което правят в Украйна,което направиха в Югославия, ще направят и с нас ,ако им изнася без да им мигне окото.

106

Анонимен

преди 10 години

Пореднaтa кървaвa червенa болшевишкa революция нa зaпaднaтa комуноиднa сгaн.Тогaвa Ленин и Троцки днес Турчинов и Яценюк.Пфу бе, шоросни ненормaлници.Е зa товa глaсa ми ще иде зa Сидеров, всичко остaнaло подкрепя терористите.Поне ще спя спокойно.

105

Лъжата

преди 10 години

youtu.be/_xh0FtGebts ето как е почнал боя. Очевидно москалите нападат първи, снимано е от тяхната страна.

104

Десен сектор

преди 10 години

Федерализация искали рашистите?Като искат да ходят в Русия, тя е федерация! Там ще се федерализират колкото си искат!Украйна не е федерална държава!

103

Анонимен

преди 10 години

ГРАЖДАНСКАТА ЗАПОЧНА. ДА СЕ ГОТВИ ТУРЧИНОВ ЗА БЕСИЛКАТА. НО ПРЕДИ ДА ГО ОБЕСЯТ ДА ГО ОБРЕЖАТ АКО НЕ Е ОБРЕЗАН.

102

Анонимен

преди 10 години

Ами така е когато тия съветски панелни *** които лижат ядрените топки на Император *** не могат да живеят мирно и само гледат да окупират и да рушат. Очакват украйнците да гледат мирно докато им унищожат държавата ли? Тия да не са роби като някои други народи.

101

Волен Сидеров

преди 10 години

Гласувайте - гласувайте за Атака и ще ви увелича заплатите с 1000 рубли. Може и тиквен медал да ви подаря, защото сте прости като тикви.

100

Анонимен

преди 10 години

Лавров, к'во чакаш? Нали каза че ако има нападение срещу руснаци ще действаш? Имаш 40 души загинали руснаци в сградата. Време е да смачкате продажния Яценюк и Турчинов и да се приключва.