9

я

преди 10 години

Що му четете глупостите на тоя ... не заслужава каментар

8

Нике1класик

преди 10 години

Закрита е държавата бе Бойко още преди ти да станеш премиер!Не лъжи хората!Твоето ченгенце Григор Лилов написа по твоя поръчка цяла книга че сами сме си организирали атентата в Сарафово за да може терористчетата като решат да ни го *** да слагат вазелин!С същата цел ДАНС и МНО проглушиха в мътни води всичко в БГ че САЩ сами са си организирали 11 септември!Ти на тая надупена *** държава ли му викаш?То ясно беше вчера че Левски ще падне,ама май си взе чукалата и си отиде завинаги от БГ

7

boza

преди 10 години

Ma to biva biva , ama veche e prekaleno , na vseki 15 minuti B. B. tova , B.B. onova . Kakvo ni go natrisate ?!

6

bullpart

преди 10 години

абе *** семе такова до кога аз ще затягам колана а ти ще го разпасваш бе. откъде възникна това мангалското посмешище бе. няма ли да си затвори вонящата уста най после. който гласува за този *** е като него. ***.

5

Анонимен

преди 10 години

С още един Дянков и без Атака и с нея нямаш никакъв шанс господин Борисов,Господи не мога да повярвам как ББ си вкарва автоголове нима наистина не разбира,че българите с основание вече изпитват отвращение от "стягане на колани и железни финансови дисциплини"защото както СЕ ЗНАЕ ПРЕКАЛЕНАТА ИКОНОМИЯ Е МАЙКА ТА И БАЩА НА МИЗЕРИЯТА!

4

nobi

преди 10 години

боже, прибери си вересиите. Тоя *** си мисли, че ще дойде на власт

3

Анонимен

преди 10 години

Нахален тип.......искал пак да се връща.............другаде ти е мястото момче !!!!!!

2

димчева

преди 10 години

Много *** и много нагъл!

1

Ужас

преди 10 години

Ужас!