50

titoti

преди 10 години

За последен път се обръщам към господата от сайта с обръщението г-а " журналисти ".Вие г-а журналисти, би следвало да милеете е работите за утвърждаването на БЪЛГАРЩИНАТА в България.Няколко пъти Ви приканвам, така както ТРИЕТЕ неудобните Ви коментари, НЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ, КОМЕНТАРИ КОИТО не са НА КИРИЛИЦА.Явно съм глас в пустиня.И как да ви СЧИТА човек за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?Та Вие затривате българския език, с действията си.

49

Иван

преди 10 години

500 човека ли са вече ? Снощи бяха 600,прогресивно намаляване ! На 30 юли Пашата спира финансирането и закриваме "ЛУМПЕНИАДА- 2013 г." Росен Офшорския,Цветелина Бориславова,Буда Борисов,Прокопиев и сие обявяват капитулация !

48

Одисей 1

преди 10 години

55 ти комунистите за нормални граждани ли ги имаш

47

Анонимен

преди 10 години

Стотици,е многууу бе-ха -ха-хааааа....

46

Одисей 1

преди 10 години

50 явно е пълна каша в главата ти , особено след ато смяташ ГЕРБ за нещо

45

s

преди 10 години

Кефите ли се на комунистите и всички др там б....и нископлатени роби ще си останете докато търпите жсички тези ***.

44

Одисей 1

преди 10 години

46 Да беще вув вузход благодарение на структурните промени в собствеността върху капитала и финансовата стабилизация постигната по време на управлението на Иван Костов

43

до S

преди 10 години

Бъдете по-чсен и конкретен. Те комунистите си заминаха с Борисов. Ролите в жишота се сменят. И аз не съм знаел преди години, че един ден ще харесвам БСП, но се случи, след като се оказа, че те са " СДС-то" на сегаяното време, а ГеРБ се оказаха истинските ***!!!

42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен40 000 били платени явно добре се пла6та на коментатори

41

bobo

преди 10 години

Като ви чета коментарите наистина разбирам защо българина е робско племе ...добре че самата система е предвидена да рухне и е заложено да се самовзриви за да дойде Новият ред на ''Новата епоха'' иначе още хиляда години могат да ви лъжат с БСП СДС И ГЕРБ ама не им е това идеята целта е хората да се отвратят от сегашното положение и да надянат новият хомот който отдавна е готов ама плюещите слепци само гледат ТВ и си мислят че тамо е всичко ...

40

s

преди 10 години

Гонете ги до дупка тези комунисти както те жи гонят години наред и ви жзимат душите малко по малко.

39

имигрант

преди 10 години

Защо г-да "демократи" не стачкувахте по времето на тройната коалиция? Защото Бълграия беше във възход! Кой унищожи бизнеса, ако не самият Борисов. Оплаквайте се на него за безработицата и гладът. Успех на новото правителство. Убеден съм, че Ореяарски притежава интелетуалният и профеионален капацитет за да изведе България от кризата.

38

Анонимен

преди 10 години

Варна показа,че февруарските протести са били платени от Кремъл.

37

s

преди 10 години

kill all communists save the the Bulgaria

36

Анонимен

преди 10 години

Искра Фидосова си е взела интелигентните с нея :))))

35

ВВВ

преди 10 години

СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ ГЕРБАВИ ПРОТЕСТИ!!!!!!!

34

borokaro

преди 10 години

Стотиците протестиращи са - 500 дрогирани и платени ***!!!

33

marto

преди 10 години

вие в софиа не можете да изкарате колкото в варна ... и обвинявате нас

32

ВВВ

преди 10 години

ГЕРБЕРИТЕ ПРОТЕСТИРАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА КОИТО ИСКАТ ДЪРЖАВАТА ДА ВЪРВИ ДА НЯМА МУТРИ НА ВЛАСТ КАЛИНКИ РЕКЕТ ПОДСЛУШВАНИЯ ДИКТАТУРА БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА СА ПРОТИВ ТИЯ ПРОТЕСТИ

31

Атакист

преди 10 години

"Трима велосипедисти седнаха на пътното платно. "Горките алкохолизирани душици! А най- смешното е, че като днес имаше едвам 1000 скапаняка пред мин. съвет , ги изкарват ХИЛЯДИ!Даже и Канал 3 не иска да ги предава на живо, защото за ужасно малко като бройка.