61

Анонимен

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА IIIПИИ ЕДНА РАКИЯ И ЩЕ ТИ МИНЕ, ЧЕРВЕН *** ДОЛЕН )))) ЖАЛЪК СИ

60

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да сте, пак ще ви сцепим гьона, продажници гробаджииски!

59

Анонимен

преди 10 години

ДОЛУ МРЪСНАТА ЧЕРВЕНА ТИНЯ КОЯТО СЕ МЪДРИ В ПАРЛАМЕНТА. ДОЛУ ДОГАНЯ, ДОЛУ СИДЕРОВ.

58

ДЮДЮ

преди 10 години

До qur4uДнес по-рано се прибрахме от протеста, щото умората вече е голяма, но да - днес има повеч ехора от вчера и стават повече.

57

Кур дю Коленков

преди 10 години

Този търтей пльоснал се върху Българското знаме е пълното олицетворение на проституиращите лу*пени!Това показва лицето на проституиращата ЕнтИпИгенция, поругаваща и Българското знаме!

56

Анонимен

преди 10 години

Много сте ми смешни с тези гладни стачки Няма да ядете, няма да пиете.Ще накривите на някой капата.Кой ви вярва и кой го интересува? Качественете хора работят наймалко на две места, за да си отгледат децата. Уморени вечер да сготвят ли да изперът да си обърнат внимание на децата ли, та камо ли да си губят времето на протести. Там са слободнитите, нямащи какво да правят .Представям си ги и тия как след 8 ч. работен ден отиват смърдящи на пот на протест.Били народа.УФУФУФ

55

malta

преди 10 години

не мога да разбира едно - не ги ли е срам управляващите като гледат, че хората не ги искат?

54

няма да стане

преди 10 години

Герберастите протестират , искат си вожда Буда отново на власт , ама няма да стане на тяхната ! Тц !

53

язе

преди 10 години

Върнете борисов пак на власт, пък да видим тогава, кон боб яде ли

52

До qur4u Румито Желева какво беше? А стопаджийката - министър на здравеизпразването? Калина Илиева - от папкоразноствачка - шефка на държавен фонд.. дето не ще да каже кой я напомпа? Кмета на Димитровград? Шефчето на Напоителни системи? А бившия шеф на НАП, сега депутат от партия на която е проверявал двама от ръководството - това не е ли конфликт на интереси? Какво с какво сменихме 2009та - та днес да е различно. И от кого очакваме промяна. Майтап бе Уили, ако не беше смешно щеше да жалко

51

Mario

преди 10 години

А бе те са над 20 000 хиляди човека бе ??? Какви 3500 ????

50

qur4u

преди 10 години

Включете канал 1!!!!! Хората са повече от вчера!

49

qur4u

преди 10 години

до 70.Егон.Не го навиквай, болно е момчето. За съжаление е..

48

Това съм АЗ!

преди 10 години

Ето ме на снимката.Долууууууууууууууууууууу.Якооо е........ ще се копна за фейса си да ме видят мацките какъв съм небрежен протестиращ-тип плажуващ.Ми аз зех 40 лева от Любо Младежа на който му ги дава Цецо по заръка на Бат Бойко и ми е време да се опъна малко на паважа.Работното ми време свърши.Утреее пак на протестт дано дадат повече поне 60 да си събера за едно моторче което видях в сайта Мобилето.

47

Анонимен

преди 10 години

ДА ПРОТЕСТИРА МОЖЕ САМО СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК

46

Димитър

преди 10 години

За няколко часа/минути комунистите продадоха България на Русия,защото кой,как и защо бързаше и какво се пописваше не стана ясно,така ще подпишат и за АЕЦ Белене,пък имало протест,явно комунистите се отплащат бързо на своята родина.

45

Егон

преди 10 години

До БУДАНай-добре е да коментариш и след 10сек. да си сложиш плюс. Марш от тук бре. Това твоето не е изказване на мнение. Всички го видяха вече.

44

Анонимен

преди 10 години

И по турско е имало хора, които не са искали България свободна и са се борили на страната на поробителя. Предатели ще има винаги. И какво от това? Българинът се събуди.

43

Анонимен

преди 10 години

За съжаление сме много наивни..мислим си, че протестите са истински.наблюдаваме какво става в близките няколко месеци, как ще се намери пак някои да прави партия, ще се юрнеме да гласуваме без да знаем дори кой всъщност е и...пак старата история...пример "още двама граждани обявиха гладна стачка"..а като погледнеш по-внимателно кои са-чичото и лелята на евродепутата Димитър Стоянов.и ние пак сме лъгани за пореден път.Истината е не да правим нови партии през 2 години, а да реформираме сегашните!

42

Егон

преди 10 години

До БУДАТвоите работодатели май не плащат за отговор? Само пропаганда да пишеш, а? Аз пък ще те плюя, защото си долен провокатор.