31

прогноза

преди 11 години

Само наблюдавайте. Сигурен съм, че сега ще се пусне в действие някакъв друг скандал или "събитие", което да засенчи скандала. 100 %

30

един от многото

преди 11 години

Добре, че и това допуснаха да излезе наяве. Очаквах да го покрият като всичко до тук. Хайде Цветанов да се изпарява от България. Нали така обещаНо да не забравяме ,че това не е първото обещание , което няма да изпълнят.

29

Аспарух

преди 11 години

Ахаха физкултурникът като че ли последните 3 години и половина е бил министър на околната среда и водите, а не на вътрешните работи.Като ги слушам тези хора (герб) имам чувството, че последните 3.5 години в България им се губят!Внимание! Нов вирус предизвиква пагубна загуба на памет! Първите заболели са от герб!ахахахаахаха

28

1!

преди 11 години

Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Пионери, пионери! Славен път ни чака трудов път. Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой)

27

Анонимен

преди 11 години

Подслушването в Бг и света ,..НЕ Е от вчера !В Бг ,...започва ЯКО ,по времето на И.Й.Костов ,....като първият подслушван от висшите ешалони е:Никола Филчев !Следват ---политици ,бизнесмени!

26

Анонимен

преди 11 години

и кво следва от това ? де е Цветанов да го коментира ? щот май се беше зарекъл публично нещо по темата

25

Иво

преди 11 години

Цацаров просто се оказа много умен мъж и за разлика от повечето "хора" на ръководни постове в държавата има чест и морал. Евала. Жалко , че "една птичка пролет не прави" , но все пак има светлина в тунела.

24

Анонимен

преди 11 години

Опаааа Цвъки какво стана бе мишок нали нямало такова нещо? Сега ако великият министър каже че това е ставало без негово знание трябва да си посипе главата с пепел и да умре от срам.Защото ако не знаеш какви ги вършат подчинените ти ставаш само за пъдар на селски бостан но не и за министър.

23

Леонсио

преди 11 години

Полицейщината- вън. ГЕРБ доказаха, че лъжат, мамят, подслушват, грабят... Мисля, че и в парламента нямат място! Голяма загуба на 12 май.

22

Анонимен

преди 11 години

Не един, не двама, а трима ДИРЕКТОРИ на Цвъцко са съгрешили, а самият физкултурник чист като сълза. Вярва ли някой на това, освен некой *** от родата му в село Шума

21

Анонимен

преди 11 години

хахахахахааааа-----ЦВЕТАНОВ НЕ ЗНАЕЛ НИЩО...Я-ЧЕ КОЙ Е БИЛ НАЧЕЛО НА МВР...ИЗВЪНЗЕМЕН ЛИ....МОЖЕ ЛИ В ЕДНА НА ПРАКТИКА ВОЕНИЗИРАНА СИСТЕМА С ЕДИНОНАЧАЛИЕ ...МИНИСТЪРА ДА НЕ ЗНАЕ НИЩО..А БЕ ПЪРВА ГОВОРИТЕЛКА ПРЕД КАМЕРИТЕ...ЦАЦАРОВ-СВЪРШИ СИ РАБОТА И ЦВЪЦКО ДА ОТГОВАРЯ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СИ...ТОЗИ ОРГАН Е РЕПРЕСИВЕН ПО КОНСТИТУЦИЯ-ТОВА Е ЯСНО--НО И ЗА НЕГО ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ--НА ПРАКТИКА МВР СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В МАША ЗА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ!!!

20

Иво

преди 11 години

Ще направя едно сравнение - ако Герб беше фирма и акциите се търгуваха на фондовата борса , то след тази новина цената им щеше да пада главоломно . ;)))

19

Пламен

преди 11 години

Пфф, ГЕРБ са срам за България! И след всичко това ако спечелят на 12 май българите заслужават не да не могат да си платят тока, а да няма какво да ядат... Отвратен съм...

18

Анонимен

преди 11 години

Вън от политиката Цветанов, Борисов и всички герберасти!

17

Анонимен

преди 11 години

Цацаров май усеща на къде духа вятъра и просто започва да си върши работата иначе хич няма да е на почит на новите управляващи !

16

Анонимен

преди 11 години

ДАЛИ ПЪК НЕ СА СЛУХТЕЛИ ЗА ***. Много са осведомени червените ***.И това смърди, както всичко около сер-ГЕЯ.

15

Бай Ставри

преди 11 години

Е, сега вече изборите са ясни. Край на лъжливия тиквен рейтинг.

14

Анонимен

преди 11 години

Добър ден стрино-боб бера!

13

Пурко

преди 11 години

Станишката се оказа прав, а, Буратино и Пинокио.... Лъжльовци!

12

александър

преди 11 години

Е нали ви казах, той Станишев все лъже и най-накрая се оказва прав !