73

Анонимен

преди 11 години

"Михайл Миков чете лекции по право в Софийския университет от 1994 година. Кандидат е на юридическите науки."Същата *** е и Миков като тази на снимката! Видяхме "юристите" ни велики какви закони правят, и каква корупция е в съдебната система! Ха-ха-ха! Хартията на която е напечатана дипломата струва повече от "човека"!

72

Анонимен

преди 11 години

А стажа и е 2години като "офис мениджър" в RWE. Нали се сещате, колко се занимава и разбира от енергетика "офис мениджър" ! ВИжте и стажа в RWE - "офис мениджър" !

71

donka

преди 11 години

veche sam vishistka i az,shtev se namardam na administr. rabota v obshtinata i she si mzema nekoi advokat ,neka mi e zle

70

Петров

преди 11 години

При управлението на ГЕРБ се оказа бум на "калинките"....егати и държавата сме...Нямаме равни на себе си...докъде ще я докараме - просто су чудя....

69

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ЩОМ СВАЛИ ТОКА СЪС 7% БЕЗ ДИПЛОМА ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО СЕ НАПЪНЕ НЯКОЙ ДИПЛОМИРАН

68

курррлеоне

преди 11 години

аз да ви кажа ,че бих я праснал ,пък да ли има висше или не

67

Анонимен

преди 11 години

Абе, той Сергея без трудов стаж държава "управлява", че един ДЕКВР.

66

До постинг 68

преди 11 години

Да ме прощава пост 69. Моят коментар 77 е за пост. 68.Михаил Миков е Старши асистент по наказателно право в СУ Св. Климент Охридски. Владее френски, руски, сръбски, хърватски език. Женен, с две деца.Хайде още веднъж да поздравиш майка си този път от Миков.

65

Спонги

преди 11 години

До Въй-въй-въй...Тя там е била секретарка (Офис мениджър).

64

Анонимен

преди 11 години

МНОГО СТРАННА ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРИЯ

63

Анонимен

преди 11 години

И да има и да няма... все същата *** си остава! Интересно е просто кой я е назначил тази *** и какво е представила като документ.

62

До Истината 54

преди 11 години

То тази и цигари не е продавала незаконно,това са мръсни инсинуации. И ето Калинка Илиева като си знаеше чужди езици и шеф на фонд "Земеделие" стана.пък един друг след излежаване на ефективна присъда,и следствен за убийство ,без диплома ама с протекция стана шеф на напоителни системи.Е вярно в с.Бисер загинаха едни хора.И както каза министър Найденов ако не бе този инцидент никой нямаше да разбере че този човек е без диплома.То кмета на Димитровград има една много-хубава диплома собствена израбо

61

Анонимен

преди 11 години

Е ДОГАН НАЛИ Е ХИДРОИНЖИНЕР ПЪК КАКВО ?ОПРАВИ ЛИ ВИ ?КАТО ЗНАМ И СЕГА КАК С ПОДКУПИ СЕ ВЗИМАТ ИЗПИТИ ВСЕ ЕДНО ПАК СИ БЕЗ ДИПЛОМА

60

до 67

преди 11 години

Сама няма да стане. Трябва да се хванем да я направим. Но за да се хванем, трябва първо да разберем, че няма на кого да чакаме.

59

Анонимен

преди 11 години

Дипломирах се като биолог, самоук системен администратор съм и сега работя като такъв в Биологическия факултет. Това как ви се струва. Наливат се пари в нелегитимни специалности.

58

Анонимен

преди 11 години

Кацнала Калинка на Тиква

57

До 69

преди 11 години

Михайл Миков чете лекции по право в Софийския университет от 1994 година. Кандидат е на юридическите науки.Няма как да бъде със седви клас. Хайде поздрави майка си.

56

Анонимен

преди 11 години

ТОЙ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ НЯМА ДИПЛОМА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е РАБОТИЛ ТОЙ

55

Do 60

преди 11 години

За виси за какво става на въпрос. Ако е за приемничество, нюх към инвестиция може и да не е патент образованието, в някой области е задължително да го имаш. По твоята логика в командна зала на АЕЦ Козлодуй можем и фелшер да пуснем!Не защитавайте калинките гербови!

54

Иван

преди 11 години

В държавата България няма как да не ти намерят някой кусур.Трябва да си бил лентяй и горе долу да се впишеш.Всеки е некадърник,необразован,корумпиран и какво ли не.Някой подавал ли е документи за работа в чужда компания ?Ако тук може да те намерят на някой завой там нещата са различни.Миков да го духа - това е вярно толкова колкото е вярно че внасяме ток както твърди лидера им.