85

1

преди 11 години

Атака

84

Анонимен

преди 11 години

До Да ви повторя! По-добре късно,отколкото никога.

83

do 90

преди 11 години

До Да ви повторя! bravo tova e istinata

82

Морски човек

преди 11 години

Одеве 2-3000 души блокирахме единия изход на Варна... Утре ще сме повече. Вдигайте се бе хора! Студ-не студ, вдигайте се на протест с искания да бъдат съдени всички управляващи за последните 23г.... Стига са ни мачкали, няма да търпим неграмотни мутри повече!!!

81

Анонимен

преди 11 години

До полудявам от нервиАма ти какво се нервиш сега...ше си докараш некоя язва.Ми това са платените писачи бе. Те винаги са влюбени в някоя партия. Не им обръщай внимание.

80

Анонимен

преди 11 години

До Горките!Bravo edin umen 4ovek da se izkaze

79

Петър

преди 11 години

Борисов на бесилката с цялата шайка от гроб

78

полудявам от нерви

преди 11 години

Като ви чета коментарите и полудявам от нерви! Как може да се раждат толкова дебилни *** на едно място??? ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ ПАРТИИ И СМЯНА НА МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70 ГОДИНИ!!!

77

браво на моите

преди 11 години

варнеци, браво .

76

Анонимен

преди 11 години

успех

75

дам

преди 11 години

Преди малко гледах за какво става дума ..Сашо Диков предава пряко от улиците на София и това което видях е че тинейджъри с качулки вървят по улиците и събарят кофите и ги разпиляват по платната ....За мен това не са протестиращи заради високите сметки за ток и срещу ЕРП.тата , а са подстрекатели на които им е поръчано да всяват безридици .Аз подкрепям протеста и даже вчера бях също от протестиращите , но това което се случва е недопостимо , нищо общо с нормалния протест.

74

Анонимен

преди 11 години

Цв.Цв. ще ви разкъсаааааааааааааааааааааа

73

Анонимен

преди 11 години

nyakoy ot protestira6tite sa plateni pionki na Stani6ev za da sazdavat bezredizi i provokirat polizayte

72

Българин

преди 11 години

Съжалявам, че не съм в България в момента. Искам да съм с ВАС, БРАТЯ БЪЛГАРИ! ГОРД съм че българския народ се събуди! Един ден българския народ ще има правителството което заслужава!

71

Анонимен

преди 11 години

русия дава пари за дестабилизация, заради белене. нов парла мент, яне янев спира да рови в комисията за енергиината мафия и "нашите хора" вместо в затвора, ще построят белене, ще вземат комисионните от белене, 80% от които ДОБРОВОЛНО ще предадат в партийните каси, за да се купуват *** кюфтета по избо рите. а нек може да вземе още един заем от банка париба (на миглена кунева) да се покрият кражбите на кабели и на ток

70

Анонимен

преди 11 години

Абе пак сте забравили по некоя нула, относно броя на протестиращите.

69

Папурчу

преди 11 години

Това което се случва в страната /мирните протести/ е много радващо. Най-накрая народа се осъзна и показа че не е безличен и загубен някъде по пътя. Лошото е,че същия този смел,чист и горд народ ще бъде излъган и изнасилен за пореден път !!!! Тъжното е,че всички тия маскари които сега са опозиция и искат оставката на правителството са доказани *** и лицемерни крадци и престъпници!!!! Къде да търсим правилния избор????

68

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен64 Най малко пък ***!!!!

67

ivo

преди 11 години

da izberat agent Goze za ministar prezedatel za6toto e bezraboten

66

Няма смисъл човек;)

преди 11 години

До АнонименЗа Костов има да си мечтаем, за съжаление хората са от *** по-*** и масата гласува за пожарникаря борисов и за човека, без 1 ден работен стаж станишев, а за Костов нали знаеш "Той е продал България, яде малки дечица докато спят, виновен е за Първата Световна Война, за цунамито в Япония, за загубата ни от Кипър с 4-1 и за всичко друго, за което можеш да се сетиш" Смешното е, че хората, които 2 пъти извадиха България от кризата през 91 и през 97, сега май няма и да минат 4-5те %.....