16

Анонимен

преди 11 години

Абе вие луди ли сте. В жилището ми имам тройно по-висока сметка за ток. Какви 40 дни? Всичко работи както предишните месеци и януари беше по-топъл от декември. *** лъжливи! Вън тия *** от държавата. Албанците изгониха ЧЕЗ като мръсни кучета, а ние траем тая мафия доживотно. Роби.

15

Стефка

преди 11 години

От цялата работа единственото ,което разбрах е ,че пак ще си крадът по същият начин просто фактурите ще са по-различни.Отново се опитват да минат по тънката лайсна и да ни направят на ***.

14

123

преди 11 години

"220 киловолта"..mmm Защо пък не :) .. в цената на тока се калкулират 15 процента технологични загуби - не трябва ли те да си ги плащат тия 'загуби'? Абе направо да се махат и общините да поемат цялата дейност;; аман вече!!

13

Анонимен

преди 11 години

Дано не плащаме на същите крадци които ни докараха триглавата ламя и сега доволно потриват ръце. Ръцета с които взимаха комисионните.

12

dimolarev

преди 11 години

Късно е либе за китка. Като се обърне каруцата пътища много. Има още много поговорки които са точно за този случай. Къде бяха институциите когато ни драха на живо. Сега се сетиха да реагират,но връщане няма казано е от народа че ,,Г.з глава затрива". Вдигаха си печалбите правиха се на ударени докато ни взеха и последната стотинка а се правят на ощипана ученичка. Трябва веднъж и завинаги да изгоним кожодерите и техните слуги от България.

11

бах маа му

преди 11 години

абе тея съвсем май за *** ни имат ((((

10

Анонимен

преди 11 години

Не щем нов вид фактура, а по-ниски сметки! Не го ли разбрахте! Тиквочи мръсни!

9

Анонимен

преди 11 години

Само че разбираемата ми фактура не променя положението, че повече от 50% от цената я плащам за нещо странично, а не за реалната консумация. Монополите и държавата трябва да спрат да хвърлят прах в очите на хората. Разни мародери като Костов им се дава трибуна да говорят против национализацията (единственото спасение на българската индустрия междувпрочем), а Дянков и Добрев повтарят като папагали, че било европейско монополите да продължат да ни грабят. До кога? ПИСНА МИ!

8

Анонимен

преди 11 години

GERB - оставка!

7

Анонимен

преди 11 години

ХОРАТА МОГАТ ДА СМЯТАТ КИЛОВАТ ЧАС ПО ЕДИ КОЛКОСИ СИ СТОТИНКИ , ДА ПРЕМАХНАТ ТОЗИ ПРЕНОС НА ЕНЕРГИЯ ОТ ТАМ НИ КРАДАТ БЕЗ БОЖНО , С ЖИЦИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ ОЩЕ ПЛАЩАМЕ КАБЕЛИ , ТЕ ПЛАТИНИНИ ДА БЯХА ЩЯХА ДАСЕ ИСПЛАТЯТ, ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИ КОЖУДЕРИ , ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ

6

колко процента ?

преди 11 години

В сметката задължително трябва да пише и колко процента печалба (марж) си слага и доставчика, и топлинния счетоводител, и ДКЕВР, и НЕК! (Пропуснал ли съм още някой "посредник"?)

5

Анонимен

преди 11 години

Тя и сега си е разбирама- Колко струва токът и как се изчислява?- Костов + Симеон + Станишев + Бойко + Акцизи + 20% ДДС

4

Анонимен

преди 11 години

Намалете сметките, а не сменяйте буквите от фактурите нещастници!

3

анонимен

преди 11 години

220 киловолта хаххаа

2

манипулатори

преди 11 години

Пак се манипулират нещата и се опитват да се измъкнат политиците! Проблема е тежко социален - 25 години хората биват крадени безобразно от кой ли не, доходите не помръдват, а цените растат непрекъснато и няма как да се покриват разходите. Въпросът е на оцеляване, но сит на гладен не вярва!

1

Дръндер

преди 11 години

Муахахахахаха. Колкото и разбираема да е фактурата от нея ще става ясно, че пак те крадат, но тоя път ще са ти обяснили как!