78

надя

преди 11 години

затова най-добре е някой като м.кунева да е балансьора в политиката,а не дпс,както е досега.!!може и атака и пр.,но е по-нереално да стане за съжаление,та..

77

Анонимен

преди 11 години

В тая държава имам чувството,че ние сме малцинство.

76

Анонимен

преди 11 години

Пак някакви политици се опитват да правят политика на гърба на народа ... Не съм против въпросния генерал, но 6том турците не го искат - какво да се прави ... то на сила не става.Не мисля, 4е това е наи-големия проблем сега.

75

разбрахте ли?

преди 11 години

Това е за да разберете веднъж завинаги, че ДПС е турска партия, която трябва да се разтури!

74

Анонимен

преди 11 години

Те *** от кого са се одвободили.Кърджали си е провинция на Анкара.Отдавна забравихме за тях нали са далече.Там майчения език е турски .Жалко за България.

73

до 94

преди 11 години

Ми само факта че за близо 40 години власт бай Тошо се оказа накрая че е нямал нито един лев в някоя банка трябва да ти говори какъв човек е бил.

72

до 92

преди 11 години

турчино,отивай си! Заминавай си в Мала Азия!

71

Анонимен

преди 11 години

ДПС до един трябва да влязат в затвора за кражби и измами ,но номера им да се правят на засегнати им носи ненормално високи дивиденти!Чак почвам да се чудя как 23 години българите станахме заложници на шепа вечно засегнати и си скриваме очите ,че те явно маниполират изборът на власт в България като купуват гласът на ***.

70

БЪЛГАРИН

преди 11 години

АЙДЕ СЕГА НЯКОЙ ПАК ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ НЕ Е МИСЛЕЛ ЗА БЪЛГАРСКИ РОД И НАРОД?ВЕЛИК БЪЛГАРИН БЕЩЕ. СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!

69

Анонимен

преди 11 години

Кърджали е загубен,ами да спасим каквото има за спасяване!

68

aSo

преди 11 години

Какво сте ревнали ве псевдонационалисти - този ден вобще не може да е обединяващ за Кърджали. Другото, което не искаме да си признаем, са именно зулумите , които е правил въпросният осеободител на града и най-голямата гршка е вобще да се предлага за почетен гражданин - това си е нправо провокация!!!

67

Дудук

преди 11 години

Раните на 320 души на могат да се сравнят с раните на 7 милиона и кръвта на милиони избити през годините. ДПС активно провокира етническо напрежение, като заради 320 *** настройва целия български народ срещу турското малцинство. Реакция ще има ли от държавата?

66

Българин

преди 11 години

Ако това се беше случило в Сърбия, танковете вече да са тръгнали, а на оногова с чалмата *** му да кърви на централния площад. Убий турчин, спаси човешки живот.

65

анонимен

преди 11 години

Пешението е едно,възстановяване на Бойните поделения на Армията в този район,придвижването от Турция към Европа по строго определени коридори и време,всяко отклонение и забавяне да се наказва от 20-50 години строг тъмничен затвор,пропаганда за Турция от 50години до смъртна присъда

64

Анонимен

преди 11 години

Погледнете го тоя *** с чалмата.Кървясват ми очите от подобни гаври.

63

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ,ДАЙТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА МИТИНГ,В КЪРДЖАЛИ СЕ ЗАДУШАВАМЕ ОТ ТУРСКИ ЕЗИК,ВИЕЩИ ДЖАМИИ, ТУРСКИ СТОКИ, ТУРСКИ ФИРМИ,И ДПС,НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ КЪДЕ ЖИВЕЕМ...

62

Анонимен

преди 11 години

Който се има за Българин да даде своя глас за АТАКА

61

до 77

преди 11 години

Не и до като сме в ЕС и НАТО.

60

Анонимен

преди 11 години

Искам да видя от следващото правителство програма за побългаряване на Кърджали. Искам точно определени действия като спиране на турските сериали, спиране на новините на турски, глоба за хората в администрацията използващи език различен от българския и т.н. Само Волен ако е на власт може да направи тези промени. А в момента това, което се случва е и противоконституционно - цялата партия ДПС.

59

пешо

преди 11 години

Не е далеч деня когaто ще се ловим гушa за гуша с турци *** и всякaквa друга паплaч.Лошото е, че няма личност която дa обидини Бългaрите и дa ги поведе нaпред.