62

до 67

преди 11 години

И ти си май на заплата ? Улиците ги оправят кметовете, не правителството, а това, че правителството отпуска пари само на свой кметове, е друг въпрос.

61

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ББ,защото въведе стандарт за каймата,кренвиршите,млякото сиренето и кашкавала!

60

бинго

преди 11 години

Мъже като Борисов вече рядко се срещат,затова мижитурките и неудачниците се чувстват още по-зле,защото на неговия фон се вижда още по-ясно какви са ***.Българската завист и злоба е пословична,как да му простиш че не хленчи,не се крие,не го е страх,добре изглежда и е богат.. такова "тъмно минало "женчовците не прощават ,само червеното е цвят за тях.

59

aibou

преди 11 години

Защо винаги когато някой каже нещо за тиквата и веднага е обвинен,че е от тройната коалиция,комунист или не знам си какъв.Замислете се.че хората просто имат мнение и виждат що за *** ги управлява,виждат,че Боко бачка само за определен кръг хора и не му пука за матриала

58

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 11 години

....ЗАЩОТО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ГО МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ!!!САМО ГЕРБ----ПЪРВОКЛАСНИЯ КОМУНИСТОЯД!!!!!!!!!!!!!САМО БОЙКО--КОШМАРА НА ***!!!ИСКАМЕ ОЩЕ ДВА МАНДАТА .....И *** ,ЩЕ ГУШНАТ ЧЕРВЕНИТЕ РОЗИ..!!!

57

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ББ,защото улиците около нас не бяха пипани от 30 години-сега са асфалтирани,детските градини-отремонтирани с нова дограма и изолации,в момента текат ремонти на училищата,спряха реверансите на муцуните!

56

do 54

преди 11 години

По - грамотни, платени писачи няма ли, че са взели теб ?

55

CIA

преди 11 години

КонгреЧулейшън, май диър!

54

1

преди 11 години

В България паднеш ли е жестока работа ,но видов ден иде, и за тебе ще стане жестоко,то е в реда на нещата.

53

Lythianzz

преди 11 години

ЦРУ и Европол дават репорти, уикилийкс ги побликуват. ББ е свързан с разпространение на амфетамини, пране на пари, незаконни сделки, връзки с мафията и кой знае колко още престъпления. Той отговаря кратко и ясно - "Това са лъжи и идиотщини" и сменя темата.

52

Анонимен

преди 11 години

Ако е подръжник на ГЕРБ - убий го с камъни.

51

минаващ

преди 11 години

Ще гласувам за ББ,защото от утре 1.юни излизат в глобалната мрежа всички харчове на държавата и всеки може да си направи изводите-кой какво и защо!

50

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До 47Скрий се оперативно, бе гербераст смотан!Така ли му казват вече - "средства по оперативна програма"?P.S. Много започна да се изказва този ***, май е сменил PR-ра.

49

oh

преди 11 години

Ох колко завист има във тия дето искат да се върне троината коалиция,и да си правят далаверите.Но едно запомнете колкото и да квичите Герб пак ще са във власта защото има достатачно умни и работоспособни хора в България които да гласуват за ГЕРБ.Ама ви разбирам вие искате да не работите а да вземате пари от страни сте много смешни.

48

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ББ,защото разкара мутрите от улицата и ги прибра пред форумите!

47

Дражко

преди 11 години

Милият.Просълзих се.Ох......

46

сомалиец

преди 11 години

*** герберисти-моловете били пълни с хора-значи държавата благоденствала !?!ами то и в столицата на Сомалия моловете са пълни-това не значи че държавата е цъфнала и вързала...

45

Прост селянин

преди 11 години

*** селянин от Банкя, махай се кратуно празна, че никой не може да те гледа. Нали си много честен, подай си оставката виж колко хора ти я искат! МАХАЙ СЕ КРАТУНО НЕДОДЯЛАНА! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ НАСИЛА ЩЕ ТЕ ИЗРИНЕМ И ТОГАВА ЩЕ Е ЛОШО!

44

Анонимен

преди 11 години

Абе то разказ Йовков писал по тоя въпрос. Индже където мине с главорезите си, трева не никне, но веднъж един изветрелник му казва:Юнак си. Де такъв господар да имаме като тебе! Ще ти слугуваме, ще ти плащаме харач, но ти да си...А то сега какво е, кой отде иде, коли, граби и пали. А ний сме овце. Добре е да има кой да се грижи за нас, да ни стриже и да ни дои, ама и от вълци да ни пази.... И Индже рекъл да пробва нещо друго, че му било писнало предишното, а народът щастлив, та щастлив...

43

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам отново за ГЕРБ-защото Брюксел изпълнява своите задължения и отпуска средства по предвидените програми,до сега няма средства спрени по различни оперативни програми!