12

Ачо

преди 12 години

Добре че не са се забили в някое комби с дечица на задната седалка ! Съдбата си знае кое , къде и как да го спре в тези автомобили не се возят случайни хора , те се карат от хора ,които не си слагат газова уредба за да пестят пари ,това са измамници, убийци ,крадци и друга пасмина която не я инрересува цената на бензина и данъкът на автомобила....съдбата знае !

11

Анонимен

преди 12 години

засрамете сесред загиналите има и дете!

10

Анонимен

преди 12 години

Къде е ТИКВАТА,това са неговите аутобани!

9

Анонимен

преди 12 години

Мога само да поздравя дървото в което са се блъснали. Иначе много повече невинни от тия 3-та дето са били с шофьора щяха да гушнат букета.

8

Номер 8

преди 12 години

Ти си луд за връзване, как ти хръмна идеята ,че чрез дърветата ще се показва пътят през зимата .... Племенникът ми е 1 клас ,на него мога да му простя подобна мисъл ама ти кой клас си 2 или 3-ти !

7

тихата_стъпка

преди 12 години

След прочетеното не изпитвам съжаление. Късмет и че не са ударили някой челно, а ги е спряло дърво. На такива самоубийци по пътя обикновено точно това им пожелавам, значи имало и справедливост.

6

Анонимен

преди 12 години

Без думи!Дано да ги прости Бог!

5

Анонимен

преди 12 години

При този автомобил ?Отново шофьор по *** от компютъра на колата!

4

Анонимен

преди 12 години

крайпътните дървета е крайно време да се изкоренят и да няма по пътя дървета.На времето са били необходими да указват пътя през зимата когато е имало сняг, но сега се почиства редовно и това не е необходимо. По този начин ще се намалят жертвите по пътя с поне 30-40 %,но това не искат да разберат управляващите.Ако започнат да се избиват те по пътищата,предполагам че ще изкоренят дърветата.

3

1

преди 12 години

Изпреварвал по банкета... вероятно след безброй премигвания къси-дълги, за да му направят път. Добре пак че не е ударил и друга кола..

2

прасчо

преди 12 години

Не знам даже как да коментирам подобна новина.Толкова е тъжно 4 млади живота да си отидат от глупост и ефелък.Но това е реалността тук,самозабравени и безсмъртни бродят по едни полупътища.Добре поне,че не са убили и други хора !!! Но Мерцедес 500 G,казва много от неизказаните неща.

1

Анонимен

преди 12 години

Бог да ги прости