15

ИЦО

преди 12 години

На този *** всяка втора реплика е другари,срам за Европа

14

Анонимен

преди 12 години

Докога тези които създадоха мафията и са нейни най ревностни защитници ще продължават да мислят, че някой ги взема на сериозно, освен техните зомбирани още преди 1989г членове на сектата наречена БКП.

13

Анонимен

преди 12 години

ДАААА, САМО БСП МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА НА ХОРАТА. ДАЖЕ НИЕ ЗНАМ КОИ СА ХОРАТА!

12

възмутен

преди 12 години

Чета коментарите и се чудя - този не ставал, онзи не ставал...тази партия такава, онази онакава... И да търпим тези некадърници ли? Аз пък подкрепям БСП и мнението ми е,че е единствената партия, която е алтернатива в момента. Всички останали СДС,ДСБ,РЗС,Атака показаха, че се въртят, накъдето задуха вятъра и нямат ясна позиция одобряват или не ставащото в държавата; Кунева пък събра всички предатели от останалите партии, които бързо смениха убежденията си и отидоха при нея с надежда за яко лапане

11

popo

преди 12 години

Arhar,оплел си яко конците!Написал си кош простотии,опитвайки се да изкараш ББ черен.Акцентът днес е върху БК(С)П.Партията,която след две-три години ще е със 100 човека електорат!Явно здраво го лигавиш на Станишката,че така го величаеш Великия *** с очилата!

10

мами

преди 12 години

Настоящтите комунистическите вождове немогат да преглътнат егото си за вечни вождове по наследство.

9

Валката

преди 12 години

Мръсен грозен уродски русофил... Смърт за тоя....

8

a

преди 12 години

Мерацииии....

7

Анонимен

преди 12 години

"БСП единствена може да свали днешното управление!"- хахахаххахахахаха ба*ти вица! Ей тия червени клоуни още си вярват май. хахахаххаха ЦИРК!

6

Говедарин

преди 12 години

до 1ХахахахахаСтанишев е нахален като муха ***, ама от онея със седефения з*дник

5

turbosmile

преди 12 години

СЪСЕЛА МАЙ ЩЕ ГРИЗНЕ ДРЪВЦЕТО!

4

Баба Вуна с бастуна

преди 12 години

Абе съсел вие сте една изчезваща партийка от престъпници.Кого ще сваляш от власт ти по добре си мисли къде ще се дянеш след като те свалят от лидерското място в Укройна или в Молдова ?!?

3

Анонимен

преди 12 години

За БСП гласуват основно ***, безработни и изкуфели пенсионери. Тия ли хора ще ни определят бъдещето на страната? ГЕРБ трябва да си ходят, но ако БСП ще ги сменят, е.ем и ти смяната.

2

Анонимен

преди 12 години

тоя не разбра ли, че никой не го слуша, да си говори к'вото иска

1

arhar

преди 12 години

Вече на всички е ясно, че герберите си подкрепят Гоце и се страхуват от Станишев !?Станишев е европейски политик !След като Гоце загуби изборите, той или ще трябва да отиде в музея на социалистическото изкуство, който му направи Боце, или ще трябва да си подаде молба да го приемат в партията на управляващите ! Последното е за предпочитане, за да се знае най добре кой с кого е , а избирателите по лесно да направят своя избор на следващите парламентарни избори !Възможно е на следващите избори Гоце и Боце , ако са в една и съща партия, да спечелят 99,99 % от гласовете на избирателите !?