86

Анонимен

преди 12 години

До 96 Те и СССР имаха 2 пъти повече войници ,но немците ги отвяха чак до Москва .А и явно не си чел за битките през 1850-1860 година на руснаци и перси Нормално е било 400 срещу 10 000 перси .Бройката не означава нищо .гледах с какво се бият турците в Кюрдистан ,има техника от 70 те години .А и явно в Турция не си се научил да си кирилизираш компа

85

BG турчин

преди 12 години

Разгледах турските новинарски сайтове както и потърсих ключовите думи. Последното което каза Ердоган е в Словения преди два дена - цитирам:Балканските страни трябва да вземат пример от Европа защото всички народи са братски и няма повод за разделение между тях.край на цитатаРазгледах СНН Тюрк, Сабах, Радикал както и Про-правителствените Заман и Йени Шафак и не видях нещо подобно.

84

az

преди 12 години

ох това е вече лоша новина

83

4ефо

преди 12 години

Войната не винаги се печели от този с най-многобройна армия!

82

Анонимен

преди 12 години

На всички е ясно,че Македония е българска земя.Само че от много дупене ни обезоръжиха съвсем.Не сме никакъв фактор на Балканите.Но ако някой трябва да има претенции към Македония-това е точно България!Ама нали вече Македония е независима държава,защо албанци имат претенции,още повече пък и Турция да се намесва военно?А Щатите и тяхните слуги тук одобряват това.Тук може да помогне само православна Русия!

81

Ей народе стегни се

преди 12 години

Такива медии като Днес незнам от кой зависят, но хвърлят една бомба на хора като вас, една лъжа и гледай сеира в БГ кой зад кого е ! :) ужас

80

Иван Иванов

преди 12 години

Българи УЧЕТЕ ТУРСКИ скоро ще сме част от Турция. По- прости от българите няма никъде по света, а даже и във Вселената. Турция за 24 часа ще ни сгази и нито ЕС, нито вече и Русия ще ни помогнат, а за тъпанарското НАТО и дума да не става. Има план за навлизане на мюсолманите много здраво в Европа и за драстично увеличаване на границите на Турция. За това призовавам спешно напускане на ЕС и вливане по- всички показатели в Русия иначе изчезваме от картата на Света завинаги. Мислете българи, мислете

79

Анонимен

преди 12 години

Турците си играят с огъня! Турция не може да си позволи да подкрепя албанците в Македония, защото това означава, че подкрепя отцепването на територии от суверенни държави на база етническа принадлежност, което означава, че около 20 млн. кюрди в Източна Турция могат да поискат независимост.

78

4efo

преди 12 години

България не е обречена!Ние имаме много важни стратегически съюзници като тук главно слагам Германия.От ситуацията можем да извечем изгода и да си върнем изконите български земи-западни покрайнини,източна Македония,беломорска Тракия.Само че ни трябват хитри държавници,а ние нямаме такива!

77

Кюрд

преди 12 години

Ние кюрдите искаме права както албанците.Искаме независима и самостоятелна държава!!!!!!

76

КуРти

преди 12 години

Сръбски и косовски медии............. кои бе копи пейстърчета нещастни, посочете си източника! Поредната жълта партенка на пасквила днес.бг. И шаранчетата лапат и лалат как, Туркия ке пада пак....... Пълни простотии са тва, агресия на балканите ако има, няма да е от страна на Турция, тва е 101% сигурно.

75

дедо

преди 12 години

епа то отдавна се говореше за ислямската дъга на балканите от албания през македония и тракия до одрин

74

А ся де?

преди 12 години

Статията е лъжа, но ако стане такова нещо. Не само Турция ще подкрепи Албания а всички които са в НАТО, това означава че Турция и Албания са там. А Македония е извън играта, България е зад Турция защото също сме в НАТО. Горделивите Македонци които ни мразят сега да видим какво ще направят, учил съм 1 година в Скопие стоматология и после се прехвърлих тук, и знам колко ни мразят тези *** !

73

бай Иван

преди 12 години

ние сме пу**и и дори Македония да се разпадне, ние едва ли ще вземем нещо защото управляващите ни са много оправни

72

do 73

преди 12 години

wyorajawaj se sre6tu 720 hilqdnata turska armiq. Mnogo iskam da go widq. EU trqbwa da misli za obedinenie i da spre s rasowite si predrasydaci, ami da syzdawa edna dyrjawa na dany4na i fiskalna osnowa. EU e naj-silnata ikonomika w sweta, 2.5 po-silna ot kitajskata i 1,2 po-silna ot amerikanskata. Ako perifernite strani stanat ikonomi4eski stabilni, Ewropa 6te e absoliuten gigant. W momenta se krepi na Germaniq, Francia, Skandinawskite, Italia, Ispania i Britania.

71

НФБ

преди 12 години

ние имаме сериозни проблеми в Бг вие се вълнувате за македония... гъпция ...сърбия...Турция не ни е виновна че ние избираме лош матрял по върховете на държавата!

70

Анонимен

преди 12 години

До 62. Никой политик не ти казва нещата в прав текст. Ако можеш да четеш между редовете ще схванеш за какво иде реч, ако не ще се окажеш със свалени *** и турски кър между филиите преди да си разбрал това братство ли е или секс. Не веднъж съм казвал една поговорка от моя роден край. "С една рака дупе глади, с друга рака *** вади" няма по истински неща от народните мъдрости, само трябва да ги четем и разбираме.

69

до 80

преди 12 години

Кемал е бил умен!и тези думи не случайно са казани... но тогава контекстът беше друг!Въпреки това те важът и към днешна дата още по силно...защото гневът в Българина е огромен...и ако се насочи къде да се излее..ще стане страшно!

68

Анонимен

преди 12 години

Това в Косово не трябваше да става.Американците помогнаха да гнусните албанци и сега са си повярвали.Америкаската политика е виновна

67

Водния мс

преди 12 години

СС 23 "Паяк" Бяха нашата гаранция за нашата цялост , но Кобурга и Николай Свинаров -Зурлев , и Арсенова ги унищожиха и пушиха пури след това! СВОБОДА или СМЪРТ !