74

Георги

преди 12 години

Не знам за имбецилите-избиратели и поклонници на ББ, но мен ме е срам, че подобен каруцар е премиер. Това е той, плодът на псевдо-еволюцията на българския народ, прекрасно вписващ се в действителността на чалга, мутри, простаци, милиционери и *** идолопоклонници...

73

Стефан

преди 12 години

Паднах от стола от смях!:)Когато пръстта е по-твърда от керамиката, не можем да работим", опонира му Анета Бакъмска от Археологическия музей в Перник."Ще ви я подгреем, ще докараме калорифери тук. 22 години, да не говорим 40 преди това, не е пипано и днес му е дошло времето. Ние ще върнем накрая парите на Брюксел заради това, че хладно ви било", сопна й се Борисов.

72

77

преди 12 години

когато излезем като тях по улиците и си свалим управника, дотогава ще си развява коня както му скимне

71

ее

преди 12 години

Точно такъв стил на управление е необходим, за да се оправи тази разхайтена държава.

70

Седларов дава ракия

преди 12 години

Внимание -обява:Давам 2л.отлежала тетевенска ракия/2008г./ на този който до утре 10.00 /четвъртък/ ми напише отговор за добър бисер на министър-председателя.Моля само сериозни оферти.

69

Анонимен

преди 12 години

на тая снимка точно на мутра прилича, от тея, дето заплашват да гръмнат тоя, дето им пречитой самия щот се скъсал от работене, мачле подир мачлеи тук-там някой лента, та седнал да учи тея, дето имат по 5 кила акъл повече от него

68

Анонимен

преди 12 години

Ех, а в Египет един археолог има власт да затвори Хеопсовата пирамида за посетители за да спаси йероглифите от влагата. Еххх! Кога ще ги стигнем... египтяните?! Ако нашите археолози имаха поне половина от властта и възможносттите на д-р Хауас...

67

Анонимен

преди 12 години

За съжаление е по-вероятно пак да го изберат.Ако това се случи,ще си стегна багажа и ще се спасявам някъде на запад. Заради хора като премиерът ни (с главно "П") се срамувам ,че съм роден в България. Няма ли някой от европейския съюз или ЮНЕСКО да реагират на такова НАХАЛНО ИЗКАЗВАНЕ !?

66

Анонимен

преди 12 години

Абе Боце! Я по примера на твоя любимец Сталин, вземи ги разстреляй тези археолози и няма да имаш проблеми:))))) Какво е това културно наследство! Глупости! Друго си е амфетките Бокови например:))

65

Поетът с ватенката!

преди 12 години

Кой казва, че мойта Родина ебедна на крепости,зали,разкошни дворци? Кой казва, че тя ена място последно, без владетел велик,без велики творци? Кой?Вие ли, господа бизнесмени, заробили алчнона човека труда? Елате сегав тази земя обновена, елате и вижтедобре,господа! Вий техника имате -модерна, голяма! С какво ли невашият свят е прочут! Но нямате!Нашите хора вий нямате - свободните хорана свободния труд! Елате и вижте! -Ето владетеля, на трон от упорство,мечтии бетон, могъщо изправен,хванал в ръцете сине жезъл,а кирка,чуки трион!

64

ЮЛИЯ

преди 12 години

Къде мога да видя къде излизамагистралата при Дупница

63

Анонимен

преди 12 години

Rogach.Pulen rogach e Boko.Magistralite mu vajni.Razrushi istoriqta da si napravish magistrala ctctctct.Kak nqma da ni mislq za varvari kato gledat kakvi hora sa na visokite postove.

62

познай кой

преди 12 години

Простият рано или късно ще извърши НЕПРОСТИМА простотия!

61

Поетът с ватенката!

преди 12 години

Аз, един от народаНе мечтаябезсмъртиеи пътища леки, а ватенка топлаза зимния ден. - Безсмъртнонека останенавеки построеното тукот мен!

60

до танкист-а

преди 12 години

баце бегай към червения площад...

59

Виждал съм го...

преди 12 години

Този човек на снимката съм го виждал в началото на 90-те години на пазара в "Илиенци". Тогава той беше с плетена качулка, на която имаше три отвора, един за устата и два за очите. Мисля, че се грижеше за стоката и автомобилите на пазарджиите.

58

Анонимен

преди 12 години

Ста-ни-шев, Ста-ни-шев!Го-це, Го-це!До-***, До-***!Бойко ходи си! Да дойдат истинските радетели на България!

57

Анонимен

преди 12 години

Всеки гледа да върви заплатката и ако може да не се върши никаква работа е най-сладко :). Така ни научи комунизма.

56

танкист

преди 12 години

само не мога да разбера простите гербери що се пенят , като за тази магистарала пари никой няма да даде защото се стои без овос, без план и без да са одобрени сроковете от брюксел просто бокича иска да налее едни кинти от бюджета за да ги окраде шото края на мандата се види адруг няма да има после като не ги разплатят той ще каже е не съм аз, айда сега един гербер да излазе да ме обори , че не е така и просто археолозите му подливат водица дали умишленно или не не се знае,

55

Анонимен

преди 12 години

Точно така Бойко! Оплаквачките с потъпканите права да го духат!