74

бг

преди 12 години

това е положенито,,,,,тухла по тухла же си вдигнем кьщичката иначе ядене и пиоене и като тия дето спат в кошоните ичакат коричка да му хваркиж като на куче ,защо не стачкуват клошарите,така му е добре нищо не прави но не гладува,,,,какво му е,,,,живее,,,,нямал цели ,та то живота и да да стечелиш живока рано или кьсно пак го губиш,ИЗБОР

73

69

преди 12 години

Абе коплексар *** що не си завреш средния пръст в *** и после да си го завреш в *** уста.

72

Sagat

преди 12 години

Toзи на снимката е опасен. Прилича ми на M.Bison от Street Fighter. Aко притежаваше и силите му да помете тези негодници, които докараха БДЖ до това положение, равен нямаше да има.

71

Нина до 67

преди 12 години

Ностолгията по фишизма държи гейб на власт, проблем в България е, че през последните 20 години твърде много се наблегна на реклама на фашизоидния период-38-44година, без да се говори реално за неговото ужасно лице. Стигна се дотам, че да трябва да си го примпомняме, но не от учебниците по история, а на живо.

70

Shark

преди 12 години

до 63 Абсолютно вярно. Гласуваха за тиквата, сега протести. То не че не трябваше много отдавна да ги има, но не знам как може този народ да толкова наивен, че повярва на тоя банкяснски селяндурин. Как не разбраха че точно това се чакаше-да минат изборите, да вземат цялата власт и да започнат малоумията.

69

лумпени

преди 12 години

Нали искахте герб???? Еми духайте супата сега..

68

46 до Нина

преди 12 години

Това че има хора като теб още в България ме изпълва с надежда Моите адмирации анти-милиционерски !

67

Анонимен

преди 12 години

Тук сутрин явно само хейтъри се събират...

66

Спокоен

преди 12 години

Колкото и да е цинично, необходимо е да минем през гражданска война. Някак устискахме 20 години без нея, но само отлагахме проблема. Поне в световната история не се сещам за `безкръвна генерална промяна`. Предполагам, това е и основната причина да се държи на разположение огромна сбирщина от полицаи, но дали ще удържат положението .... ?

65

Анонимен

преди 12 години

Казвал съм - и пак ще повторя.Ставал съм свидетел на стотици стачки от зората на демокрацията до сега.Всички, всички без изключение искат едно и също -ПАРИ,ПАРИ, ПАРИ.Никой не иска повече работа или оздравяване на предприятието, а само и единствено - ПАРИ.Това е !

64

ghjk

преди 12 години

Глупьв и *** народ сме и такива ще си останем.Подкрепям железничарите но целия народ трябва да се вдигне.А вии кво направихти народе подкрепихте на изборите най големите мутри и комунисти.Ха сега теглете да ви дойде акъла.

63

Заключение

преди 12 години

Никой не си е пил хаповете !

62

Куролюба Бенатова

преди 12 години

Това са хулигани и наркомани.Дано милициятапо бързо да излезне и да ги пребие.Само Герб.Давай Бойко мачкай хулиганите

61

близко бъдеще

преди 12 години

следващия месец като сдтане бензина 15 лв за литър се возете тогава на таратайките си но няма вече да има електровози и щвсички на велосипедите

60

хахахаха

преди 12 години

А защо вярвахте на Боко...гласувахте за него а сега олеле мале-само *** и олигарсите стоят зад него,стачките няма да ви помогнат......!!!

59

Нина до 56

преди 12 години

Стига, че ти повярвах. Срещу фашизмът винаги се намират достойни, противостоящи сили.

58

Анонимен

преди 12 години

Нали ще имаме магистрали , за какво ни е БДЖ?

57

някой

преди 12 години

Айдееее ... да не почнем сценария на гърците???Нали се биеше Бойко по гърдите, колко по-зле били гърците от нас (с тяхната минимална заплата от 750 евро месечно), а пък ние (с нашата минимална заплата от няма и 150 евро), колко сме били добре, понеже нямало стачки и народа бил доволен и си траел???

56

Изследовател

преди 12 години

1.Прост2.Много прост3. Олигофрен4. кондуктор в БДЖ5. Бакшиш6. Полицай

55

Нино до 50

преди 12 години

Знаеш ли? Гейб уронва адски много авторитета на България, освен, че я съсипва. Скоро говорих с моите приятели евреи от Израел, махането на паметника на Борис е яснен знак за промените, които настъпват в държавата България, но няма кой да разчете символът на този знак. Все пак се иска малко акъл и поне минимален коефициент на интелигентност, нещо неприсъщо за гейб, а най.малкото за привържениците му.