35

фен на отбор

преди 12 години

На протеста на полицайте охраната да се възложи на футболните фенове да се раздадат палки щитове и каски и да ги видим тога колко са смели !

34

Анонимен

преди 12 години

Спешните служби като полиция.спешна помощ,пожарна трябва да взимат еднакви заплати при пенсии.Има нещо друго-например хората с линейките са медицински лица а си плащат здравни и други осигуровки с мизерни заплати а на полицията ги плаща държавата-е нема такава Държава....

33

Анонимен

преди 12 години

Влизайки в НАТО сме поели ангажимент да осигуряваме военен бюджет 3% от БВП. Но тъй като нямаме пари , а трябва да се купува ново въоръжение(камиони,хеликоптери,самолети) ще се съкращават другите разходи. Чакат се тлъсти комисионни да се купи най-неизгодният изтребител(американски) , а не по евтиния и не подлежащ на коментари по-добър шведски. Яжте, камъни, че асфалта няма да стигне за всички.

32

Кашчей Безмертний

преди 12 години

Що ривети, ва?Идва акция "Светлина" - ще има храна за всички сега!

31

Анонимен

преди 12 години

Ако това стане ще съжалявам ,че не гласувах за ГЕРБ !Още преди години предложиха да има смяна на кадрите в МВР Днес е подходящото време при тази безработица сред младитеще се намерят хора с много по добра физическа и интелектуална подготовка.

30

Анонимен

преди 12 години

Да се хващат да работят на частно не може всички да висят на хранилката да работят и да изкарват пари това е западния модел полицаите трябва да разберат че комунизма си отиде отдавна никой на никого не е душманин и не го спира да си вади големи заплати и печалби това е.

29

ГЕРБераст

преди 12 години

Мачкай Бойко,мачкай ! Изборите минаха...

28

шофьор

преди 12 години

Аз не си ли рискувам живота бе по тези разбити пътища той ми седи лятото на сянка и ме дебне да ме хване и взема куп пари за това !

27

RUDE DUDE

преди 12 години

F**CK THE PO-LICEEE !!!!КАЗАХ !!

26

Анонимен

преди 12 години

Румъния 22 милиона население 20 хиляди полицаиБлгария 7 милиона население 63 хиляди полицаи

25

Анонимен

преди 12 години

В Министерството на отбраната е пълно с полковници, които за една командировка в чужбина или курс са готови да изтъргуват националните интереси на държавата и го правят. Лъжат ни ,че се плаща от НАТО , но всъщност си е от нашите пари.

24

мафия

преди 12 години

В Русия заплата на младши офицер е 45 000 рубли или 1000 евро.А в Германия е 3000 евро.С 270 лв минимална тук колко трябва да е минималната на полицаи военни.

23

.0.

преди 12 години

Куките никой не ги обича , нашите не са полиция , а шайка разбойници и комплексари , когато има мач и станат размирици излизат навън и бият и ритат всичко наред и тези от мача и случайни минувачи и всеки си трае , защото те са недосегаеми на практика. Не ми пука за тях , ако ще от глад да умират , а те както знаем всички съвсем не умират от глад. И е време да наблегнат и на физическата подготовка , не да се оповават на значката и оръжието, защото са заприличали на селски пияници , а не полиция.

22

sparky

преди 12 години

Като не им харесва да напускат .Има и други професии където хората си рискуват живота и не само че на получават 15-20 заплати но не могат да се пенсионират защото работодателя не е внасял усигуровки.

21

НЕКА,НЕКА

преди 12 години

НЕКА ИМ Е ГАДНО СЕГА НА ТИЯ ЧЕНГЕТА !!! ТЕХНИЯ ТИКВО-ЛИДЕР ГИ *****БА ЯКО.ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ТОВА,ЧЕ СПОМОГНАХА ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ И ДА ИЗНЕСАТ ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ.

20

Анонимен

преди 12 години

Пенсионирането на военни и полицаи , които са навършили годините или просто искат да ги махнат, се протакаше заради тези 20 заплати. Сега ще ги издухат набързо , гарантирано от герб. Може би тогава ще разберат онези 80%, които гласуваха против герб.

19

Анонимен

преди 12 години

тези папагали не вършат работа за 20 стотинки реват все за пари, има хора дето са се изгърбили от работа а тези веземат 20 заплати , голяма простотия.

18

АНАНИ

преди 12 години

КОГАТО ГЬОЛА НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ЖАБИТЕ СИ,ТЕ СИ ТЪРСЯТ ДРУГ ГЬОЛ.

17

Мнение

преди 12 години

На тази ***: полицаи от спецчастите, жандармерия ,служители от ДАНС и магистрати - никакави заплати при пенсионирането! Тези от спецчастите са като еничерите: пребиват те без въобще да знаят за какво; тези от ДАНС всички записани със СРС разговори предадоха на Трактора и Янето, а пък магистратите само прибират "бакшиша" и хонорара и накрая оправдават всички перстъпници! Така че без допълнителни заплати на куп, та те трябва да връщат пари, тези рушители на държавата!

16

anonymos

преди 12 години

Съгласен съм,но трябва да се направят съкращения и при тях-например в структурите на КАТ-ако се установи,че даден служител е писал АУАН на български граждани или е правил друга мръсотия на водачите,чупещи колите си по лунните пейзажи на БГ пътища-съкращение или пенсиониране без обезщетение!