9

.i.

преди 12 години

Днес бг чакам с нетърпение музикалната ви класация в следобедните часове ;)

8

Анонимен

преди 12 години

"Когато беше Петър Стоянов, Иван Костов, Никола Филчев абсолютно цялата власт беше в сините и никой не казваше нищо. После беше Първанов, Станишев, Велчев цялата власт в тях, и никой не казваше нищо.А сега оле, майко, какво ще стане. Напротив ние сме доказали, че сме много по-големи демократи от всички останали и това е факт".

7

Анонимен

преди 12 години

Долу мутрите-бай-***!

6

Анонимен

преди 12 години

А бе тоя ***- Марио няма ли кой да го изтрие

5

!!!!!

преди 12 години

Ето го краля Слънце-всички на колене !!!

4

evgeni

преди 12 години

Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.

3

Анонимен

преди 12 години

Тиквите се броят на есен.

2

Mарио-36

преди 12 години

ХОРАТА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ВСИЧКИ *** НА ПРЕХОДА-СДС-ДПС-БСП -ГЕРБ и техните КРЕАТУРИ МУТРИ -МУТРЕСИ -ПЛАТЕНИ МЕДИИ КОИТО ЗАТЪПЯВАТ НАРОДА И ГО ЗАНУЛЯВАТ ДО ТАКАВА СТЕПЕН -че да ЗАГУБИ ОПОРА В САМИЯ СЕБЕ СИ КАТО САМОУВАЖЕНИЕ- ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ЗА ЖИВОТ ЕДИНСТВЕН В ИЗМЕРЕНИЕТО ЖИВОТ!!!ИЗХОДА СЕ НАРИЧА САМО И ЕДИНСТВЕНО МАРИО-36 КОИТО ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ВОДИ ЛЮТА БИТКА С ОЛИГАРСИТЕ НА- БГ- КОИТО ДЪРЖАТ ВСИЧКИ НАС С ЗАПЛАТИ 400 ЛЕВА ПОД УДАРИТЕ НА БАШИБУЗУКА ТЕХНИТЕ ДОВЕРЕНИ СЛУГИ -МУТРИ!!РЕВОЛЮЦИЯ РЕВОЛЮЦИЯ РЕВОЛЮЦИЯ само ТОВА ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ НАРОДА И ДЪРЖАВНОСТА КОЯТО ДА БЪДЕ ОТ НАРОДА ЗА НАРОДА!!!С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН -ЧАС- МИНУТА МОЕТО ПРОЗРЕНИЕ ЩЕ СТАНЕ РЕАЛНОСТ КОЯТО КАТО БУРЯ ЩЕ ОТВЕЕ ПЛЕВЕЛИТЕ КОИТО АЗ ПОКАЗВАМ РЕАЛНО ПОД ДЪЖДА ОТ БАНОВЕ КОИТО СКОПЕНИТЕ УМСТВЕНО ОПЕРАТОРЧЕТА ОТ ДНЕС.БГ ЗА НЯКОЛКО ЛЕВЧЕТА ПОВЕЧЕ СЛУЖАТ НА ОЛИГАРСИТЕ ГРАБИТЕЛИ НА ВСИЧКИ НАС!!!НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ *** КОИТО ЛИЦЕМЕРНО ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА СЕ ГАВРИХА С ВАС И ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДРАМИ НА НАЦИЯ И НАРОД!!!Адрес за обратна връзка-narodenglas***abv bg

1

синоптик

преди 12 години

Днес се очертава необичайно висока температура за сезона. Това съобщават от две национални синоптични агенции.Репортерите на Агенция БГНЕС малко след 11.00 часа измериха цели 55 градуса около НДК в столицата. На около километър от там термометрите показваха 43 градуса.В този час скоростта на вятъра бе около 20 м. в секунда. Доста висока е и скоростта на вятъра в Кърджалийска област и особено по селата.