16

Freedom_People

преди 12 години

Референдум до другаря Путин и Медведев - само той може да се противопостави на Киро Японеца чрез неформалния премиер на България - Валентин Златев

15

до 11

преди 12 години

То ти си турски ***, като *** от Пловдив дето викаха че са турци.Абе вас защо турците през 1989 г. не ви пускаха в Турция?Нали сте турци?Ама та си пускаха българските турци, а вас не.Защо?Ами явно не ви смятат за турци, а за ***.

14

до 7

преди 12 години

Дам ,станахме като Сирия , Либия , Египет ,да правим протести само по интернет. Медиите ни се оказаха продажни! Управляващите явно нямат и намерение да сме демокрация. Боко бавно ,но сигурно връща тоталитаризма на власт! До платените драскачи:Не знам колко ви плащат и дали си струва ,но дано Господ ви накаже за това което правите!

13

турчин....

преди 12 години

учете езици ще ви трябват.....ТУРСКИЯТ МАИ ВИ СЕ ОТДАВА А....ХА ХА....ИСТИНАТА БОЛИ И ТО МНОГО А....

12

турчин

преди 12 години

Аз съм гей,като всички мои събратя - турци и затова жена ми *** само български чифтета

11

турчин....

преди 12 години

ВСИЧКО СВЪРШИ ВИДЯХМЕ ВИ ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКА....СЕГА Е НАШ РЕД.....500 ГОДИНИ.....

10

Вуйчо Кур

преди 12 години

До СпонгиНе така моето момче!Хвани се за мен и ще се заредиш с положителни иони....

9

Анонимен

преди 12 години

А защо от 14 часа? За да оже Ленторежко да оркрие *** на баба Въуна с ремонтирания покрив може би, след което да се дуе като петел на бунище ли?

8

ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА....

преди 12 години

ЗА ЕДНА МАХЛЕНСКА-*** СВАДА ОЦВЕТЕНА С КРЪВ,....ЩЕ ЗАСЕДАВА ЦЯЛ СЪВЕТ ПО "НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ"......??????!!!!ПО СВЕТА---ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ,....ОСОБЕННО В ЛАТИНСКА АМЕРИКА И ИСПАНО-ГОВОРЯЩИТЕ СТРАНИ....И ТОВА , АКО НЕ Е "НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ".........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ...!*** ДЪРЖАВА---В НАЙ-ТОЧНИЯ СМИСЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Тези протести са куриозни по няколко причини.1. За първи път чувам всенародни протести в демократична държава да са забранени (неразрешени) - (все едно сме тоталитарна държава), зад тях да не застава никоя политическа сила, а всички политически сили ги порицават. 2. Порицават ги и всички медии.3. Медиите крият за протестите.4. Гражданите комуникират единствено по интернет.5. В чуждата преса протестите се порицават (изключвам някои добри коментари в руската преса).Честно казано не знам по света дали има такъв протест.

6

галактика

преди 12 години

Вчера по БНР чух следното изказване: - Бог е създал хората различни, за да се опознават, а не да се мразят... Според мен гласът беше на младо момче /интервюираха излизащи от джамията в Пловдив/. Не е толкова важно кой точно го каза, важното е, че така би трябвало да бъде в действителност.

5

Спонги

преди 12 години

всяко чудо за 3 дена ...българина заспала нация и тва е ....какви патриоти сме отишли на протеста 30 дрогирани ***......тц тц.....бг е *** държава това е ,а българина е долно племе....СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН,,,,,

4

Вуйчо Кур

преди 12 години

Няма лабаво!

3

електорат

преди 12 години

Сега да си помислят висшестоящите как ще управляват страната ,защото народният гняв се отприщи ,и тях може да ги застигне народната любов!!Не само *** киро ,а всички местни дерибеи трябва да си получат заслуженото!!!

2

42

преди 12 години

днеска ромски прайм хахахахаха ще бъде забавно

1

учен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ ОТ ДЪЛБОКИЯТ СЪН В КОЙТО БЯХА НИ ПРИСПАЛИ МРЪСНИТЕ ПОЛИТИЦИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА!!! А НА ТОВА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ПАМЕТНИК В ЦЕНТЪРА ТРЯБВА ДА МУ ИЗДИГНЕМ ,ЗАЩОТО ОТ НЕГО ТРЪГНА ИСКРАТА!!!