35

!

преди 12 години

Поредният "болен" и "невинен" според българския съд след време!

34

Виртуален Палячо

преди 12 години

Кирил Рашков ще "получи" инфаркт в затвора. Има си хора които знаят как да самоубиват неудобните, не за пръв път се случва. Иначе истината е, че всичките политици в момента са за затвора.

33

Бай Митьо

преди 12 години

Крайно време е журналистите да да го наричат "цар". Той наистина помисли,че е такъв. Шокиран съм от една снимка,на която той е със Симеон Втори. Дали връзката им не по линия на монархията,или... нещо друго. Той и истинският монарх само за пари мисли.

32

Анонимен

преди 12 години

Над 200 българи бяха бити от полицията и арестувани, един българин бе УБИТ е един загина. Трима полицаи бяха осакатени и още няколко българи. И всичко това за да арестуват един ***!!!!!!!!!!Е ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.

31

Манго Джери

преди 12 години

Малййй, дано да нема Страсбург сега ;-))

30

от възмотен

преди 12 години

ОХ милия той защо не беше болен преди да нареди да УБИЯТ МОМЧЕТАТА

29

до бг

преди 12 години

Никога не съм се гордеел,че съм българин.Особено пък като знам,че имам такива сънародници като тебе.

28

Анонимен

преди 12 години

Да не се самоинфартне без да иска до няколко дена... Не е хубаво да говори, че много неща има да казва... А има смъртна присъда от мешерето - идеално оправдание за герберастите, за които той работи на последните избори... Нали, Цецо?

27

aleks

преди 12 години

Защо не съм аз доктора,който ще го лекува? :)))

26

Майничка

преди 12 години

Нека се мъчи! Всичко се връща!

25

поля

преди 12 години

И да не оживее, има кой да отговаря за делата му. Синовете и внуците му са не по-малко пресстъпници от него. Няма да мине номера, който и *** има кой да се съди, те всичките са за затвора

24

до 9

преди 12 години

а кой е треньора на номерата?

23

отвратена

преди 12 години

6 ГОДИНИ ? Не е само заплаха а убийство.

22

Така така

преди 12 години

Самоубийте го с някой инфаркт и нещата ще си дойдат на мястото. И агнето ще е цяло и вълка сит...Ама трябваше веднага да го направите , че хората се посъбудиха , пък и чуждите медии ви извадиха кирливите ризи... Изведнъж ,някак спонтанно ще го наследи сина му Ангел и ще има подкрепата на огромен процент *** за своята партия "Единство". Ще влезе във властта и ще легализира всичко ,ще замаже кражбите и престъпленията и Рашкове ще станат чисти като сълза...

21

Анонимен

преди 12 години

ИЗВАДЕТЕ МУ СЪРЦЕТО ДА НЕ ГО БОЛИ!

20

Анонимен

преди 12 години

Мира Бенатова ще му врътне една *** и е излекуван

19

Анонимен

преди 12 години

Мдаа поразително напомня на Мишо Бирата. Как ей така от "напрежение" се гътна човечецът. Точно навреме, преди да разкаже с кого и от къде се познава.

18

мда

преди 12 години

Важното е,че е задържан.Ето,че можело да има правосъдие.

17

бг

преди 12 години

Управляващите най-после "смениха плочата" и се размърдаха след последните социологически проучвания от вчера: А те за тяхно съжаление са:За последната седмица партия ГЕРБ е загубила 43 % от от потенциалните си избиратели и тази цифра постоянно се увеличава. За техен ужас - идват избори !БТВ време е и Вие да се размърдате !В услуга ще Ви кажа и на Вас някои любопитни цифри /върпеки, че Вие ги знаете по добре от мен/:По последни данни от пиипълметричните агенции, в последните три дни, БТВ е загубила 27 % от гледаемостта си в праймтайма.За последните два дни 17 рекламодатели са поискали да "преразгледат" рекламните си договори с БТВ медиа груп.И накрая ще ви дам един съвет: Бъдете поне честни с хората си - кажи им да си търсят нова работа !След тези цифри Кажете ми, как да не се гордея, че съм БЪЛГАРИН ? !!!

16

Анонимен

преди 12 години

A като е подадена жалба на 23 септември, защо не го арестуваха тогава? Или ако не бяха тези които сега полицията бие по улиците, всичко щеше да се потули.