25

за 21

преди 12 години

Твойте руснаци кавказците ги гърмят по 3 пъти в годината....точно от тях акъл да вземат, как не

24

Анонимен

преди 12 години

а правдоподобно ли ви звучи , че 5 *** с джобни ножчета да отвлекат самолетите

23

...До 14

преди 12 години

Не става въпрос да ли съм комунист или не!Аз съм на 26 и нямам нищо общо с комунизма и НЕ вярвам на обяснението на американското правителство за случилото се.Да знаеш от мен-НЕ ВСИЧКО КОЕТО ЛЕТИ СЕ ЯДЕ...!!!!!

22

за 20

преди 12 години

Ти видя ли Буш да слага експлозив или само предполагаш :))

21

Анонимен

преди 12 години

Бог забавя но не забравя рано или късно всички злини сторени от САЩ ще им се върнат но жалкото е че ще пострадат невинни хора.Защо не се пробват да дават акъл на Русия ама знаят че двама са се опитали да влезат в Русия и как са свършили това са Наполеон и Хитлер.Хилядите ъертви на американският тероризъм винаги ще им теъат на съвестта.Като тръгнете от Япония минете през Виетнам и спрете (за сега )в Либия

20

до 18

преди 12 години

Зафана ли се бе, зомби? Хахах, такива като теб с промити мозъци са най-лесни за манипулиране и мислят точно това, което им се нареди да мислят. Ай опитай се да мислиш сам!

19

Анонимен

преди 12 години

Както казваше Хитлер в едно клипче за едно събитие от фейсбуука: "Цялата работа ми смърди на еврейщина" :D :D :D

18

Зафана се !!!!

преди 12 години

Поне 48 часа конспираторите ще бъдат във вихара си. За тях има дати като тази, която е нещо като Коледа за християните и Рамазана на мюслитата...Обзалагам се ,че ще има хора видели лично Буш да залага експлозиви в основите на кулите!Нека развързването на кучетат започне сега!:)

17

Milen

преди 12 години

А пък това е върха: "Температурите от 1 000 градуса по Целзий причиняват хлътване на подовете и огъване на колони, което води до звуци, наподобяващи експлозии."Сравнено с изложбата с експонати, събрани при трагедията на 9/11:"Сред експонатите от изложбата има ... чанти на жертвите на атентатите, куфарче на служител в СТЦ, колани от врязалите се в кулите самолети, тефтерче с ангажиментите на загинала в атентатите стюардеса..."Колоните се стопиха, но чантите, коланите и тефтерчето оцеляха :)

16

rock-n-rollah

преди 12 години

Всички знаят, че това си го направиха американците сами на себе си за да си намерят нов повод за война, и да въвлекат всички в нея. Само, че тоя път войната беше срещу невидимия враг в лицето на 'терористите'. А какво всъщност са терористите? Борци за свобода срещу окупатори като американците. Наистина жалко за невинните пострадали при тоя атентат, както и при последвалия конфликт.Демокрация с бомби. Айде нема нужда.

15

до 12

преди 12 години

И ти можеш да издържиш 20 килограма домати, ако ти ги дам. А ако ти ги пусна върху теб от 10-тия етаж????? Или ги пусна от 100 метра височина върху кантар, какво ще покаже той в момента на падането?????

14

Анонимен

преди 12 години

Още ме е яд че не събориха Кремъла!Да ви питам тогава комунисти прости,кви теории за конспирация щяхте да измислите!То бива,бива бунаци ама това вашето надминава всякакви граници.Преди десет години Русия ли можеше да спре САЩ,Китай ли?Защо трябва да си бутат две от най-високите си сгради за да нападнат когото си поискат?Няма никаква причина!Ама чугунените червени чутури им дай само да плюват против американците!Като чуят "САЩ",и запяват "Ставай стана агромная".***!

13

Анонимен

преди 12 години

До 8Като чета написаното от теб ми става ясно, че не съществуват логични доводи, които да де убедят в нещо различно на дивотиите в които вярваш. Бил ли си там, та знаеш, че няма останки от самолет? А какво се вряза в кулите пред очите на милиони? Провели при колко градуса се топи алуминия и дуралуминИИТЕ. Можеш да изчислиш и в колко ТОПЛИНА се превръща кинетичната енергия на тяло, тежащо няколко десетки тона и летящо с поне 500 километра в час когато се блъсне в неподвижен масивен обект.

12

Milen

преди 12 години

"Тежестта на падащите етажи се натрупва и надхвърля значително капацитета на поддържащите колони. Така се стига до срутването."Аз това не го разбрах - горните етажи са станали по-тежки след ударите ли?!? Носещата конструкция може да издържи в пъти повече отклокото е тежестта на самата сграда. Единствено и само масивно поражение в основата може да доведе до срутване, като това, което се случи с кулите близнаци.

11

Анонимен

преди 12 години

САЩ ще ядат ***, а лизячите като *** - 2 пъти за това, дето направиха в Афганистан.

10

Сграда номер 7

преди 12 години

Сграда номер 7 пада недокосната...срутването й е обявено предварително по BBC!

9

до 4

преди 12 години

Що да не се споменава ,има го в гинес - като първия и единствен рухнал непостъргач , паднал от пожар (самозапалил се)

8

не вярващ

преди 12 години

Е тук не прочетох никакви разумни доводи оборващи съмненията. Как така няма нито една камера показваща реален сблъсък на самолет в сградата на пентагона и как няма никакви останали самолетни части на мястото на катастрофата. Няма такъв пожар който да изпари самолет. Освен това дупката в стената е много по малка от самия самолет. А как ще се обясни падането на съседна сграда на СТЦ още преди да са паднали двете кули т.н. ... има още куп факти, които карат човек да се замисли в какво да вярва ;)

7

Анонимен

преди 12 години

Това беше параван да влязат в арабските страни иначе как щяха да влязт и да окопират петрола.САЩ са терористите а не потърпевшите

6

Анонимен

преди 12 години

САЩ първо си взривяват пентагона и 2-3 небостъргача и 3-4 града и тогава тръгват да търсят някаква плюнка наречена алкайда ама как иначе ще е нещо намирисва тая работа гледал съм филмчета във вбокс