26

Анонимен

преди 12 години

kakvo li oshte ni 4aka...dai na edin 4ovek vlast---i shte mu vidich istinskiq akal

25

ТОТЬО

преди 12 години

Няма оставка-ще бъдат пометени от изгладнелия и обеззверен народ.Няма да им помогнат и симеоновските парчета ,дето са ги учили в школата.

24

Анонимен

преди 12 години

Българио ,Българио щом и даскали по физическо омазани до ушите далаверджийска тиня и с недоказини огромни материални облаги ще ми морализаторстват спукеана ти е работата.......

23

Анонимен

преди 12 години

Младите гербери са новите Калинки Илиеви !

22

Един

преди 12 години

ЦвЦв.. направи ме и мен кмет... нали и аз съм ***..........

21

Анонимен

преди 12 години

да живеят младите ГЕРБери!

20

Анонимен

преди 12 години

1.Изглежда, че всеки има цена.И се чудя как заспиват нощем.Когато историите са на първо място.А истината е на второ.Просто спри за минута и се усмихни.Защо всички са толкова сериозни?!И се държат толкова мистериозно.Имаш сенки под очите си.И токовете на обувките ти са толкова високи.И дори не можеш да си прекараш добре.[]Всички, погледнете наляво.Всички, погледнете надясно.Можете ли да усетите това?Довечера ще ви платим с любов.[Припев]Не е заради парите, парите, парите.Не се нуждаем от парите ви, парите ви, парите ви.Искаме просто да накараме света да танцува.Забравете за цената върху етикета.Не е заради Ча-Чинг.Не е заради Ба-Блинг.Искаме да накараме света да танцува.Забрави за цената върху етикета.2.Трябва да се върнем във времето.Когато музиката ни обединяваше.И не бяха нито обидите, нито разголените момичета в клиповете.Аз ли съм единствената, която се... уморява?Защо всички са толкова обсебени?Щастието не се купува с пари.Не можем ли просто да забавим темпото и да се забавляваме?!Гарантирам ви, че ще се чувстваме добре.[][Припев] Добре, запазете си цената върху етикета.И вземете парите обратно.Просто ми дайте шест насоки и половин купчина.И можете да си запазите колите.Оставете ми гаражът.И всичко аз..Да, всичко от което се нуждая са ключове и китари.И познайте какво, след 30 секунди излитам към Марс.Да, ще препускаме през тези поразителни разлики.Така е, човече, не можеш да сложиш цена на живота.Правим това заради любовта, така че се борим и се жертваме всяка нощ.Така че, няма да се спънем и да паднем-никога!Чакайки да видим знак за провал.Така че, ще продължим да караме всеки да се раздвижва.Така че, нека върнем ритъма и всички да започнем да пеем.[Припевx2]Забравете за цената върху етикета. *cha-ching - фразата обикновено се използва, когато получаваш пари.*bling-жаргон, използва се за нещо скъпо, обикновено бижута.

19

Василев

преди 12 години

Не се подвеждайте по политиката на Борисов!Той е лансиран от руските тайни служби и една от целите на мандата му е да даде старт на АЕЦ Белене , за да може руският бизнес да гушне 10млрд. долара и геополитически руснаците да построят първата атомна в ЕС!Обаче нашите хора от Европа знаят за какво става въпрос и не му дават картбланш, иначе досега да е извършил национално предателство!!!!Треснаха му и един шамар за членството в Шенген!Как ли ще се оправдава пред Путин!!!Гарантирано от Василев!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

kakvi mladi gerberi,kakvi pet leva...tiq shte ni dovarchat---bokluci

17

един луд

преди 12 години

А БЕ КАВАЛИ МРЪСНИ!!! ДО СЕГА КМЕТОВЕТЕ ПОНЕ 80% БЯХА СВЪРЗАНИ С КОМПАРТИЯТА , НЕКА ДОЙДАТ МЛАДИ ХОРА ЗА ДА ИЗКОРЕНЯТ ТАЗИ *** ПОЛИТИКА ВОДЕНА ДО СЕГА ОТ ТРОЙНАТА А СЕГА И ЧЕТВОРНАТА ЛАМЯ-С КОСТОВ .!!!! ДОКАТО НЕ ИЗМРАТ ВСИЧКИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАМИ ЧЕРВЕНИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!!

16

Анонимен

преди 12 години

НЕ са ги отрязали от Шенген...Сигурно и Румъния са я отрязали заради Бойко!Плюс това комунистите не искат да сме в Шнеген...разбра ли бе ***!

15

дан

преди 12 години

до 14 - отказаха на баба ти хурката...чети вестници и мисли с главата си бе ***

14

Анонимен

преди 12 години

"Млади ГЕРБ-ери ще стават кметове"Ха-ха-ха! :))))))))) Бе то те може и на Луната да стъпят, ей къде е!:)

13

до 11

преди 12 години

Мдааа,толкова ги поддържат европейците,че ни отрязаха за Шенген.Чу ли бе глухар?

12

Анонимен

преди 12 години

Нацвъкаха ги разни пешлемета и техни хора.И тези като всички предишни не се интересуват от качества, само"наш човек" да е

11

смех

преди 12 години

В четвъртата политическа академия на МГЕРБ,Цуцьо е учил младите гербери на прескочи кобила и троен скок.Щото той само за тва има квалификация.

10

долу БКП

преди 12 години

Може да са мутри! Може да са полицаи и пожарникари! Ама поне европейците ги поддържат! И се вижда ,че работят,а не като комунистите! За 60 години ...магистрала само до Правец...и до Пловдив-да може коми-величията да си одят у дома! БКП са неудачници,които си мислят ,че народа ги обича:ДА ,ама вече НЕ! Писна ни от тяхната хрантутнища. Плюс това не са никакви социалисти,а чисти върли капиталисти! Лъжци! Само ги погледнете:Корнезов,СерГЕЙ,Р.Овч,Румен Петков..Масларова,Калфин,Винегин.ДАВАЙ БОЙКО

9

23

преди 12 години

браво на ГЕРБ

8

дан

преди 12 години

8 - обаждам ти се - да ти го навра в устата

7

ФАШИСТ

преди 12 години

нали казах , че ще гласувам за ГЕРБ - направете ме кмет . чакам да ми се обадите