97

sssr laino

преди 12 години

slagaite minusi kuxi komleiki kraiat vi idva za ra4i4ka v sibir pod stroi.

96

ШОК

преди 12 години

Това е един хубав ден както за Европол, така и за ЕС, защото партньорството между Европол, европейските служби и Сикрет сървис изпрати едно категорично послание до организираната престъпност, категоричен бе той. По думите му разследването е било много сложно, над 15 000 разплащателни карти са клонирани от групата.

95

ШОК-иран

преди 12 години

Костов е ШОК-иран. Остана без пари преди изборите.....

94

Анонимен

преди 12 години

96 - Гербера вече не знае какво пише! Ако Гоце е откраднал, то значи, че и Цецо имал право:)))) Малеее! Колко прости хора имало:))))))))))))))))

93

Анонимен

преди 12 години

92 - И какво доказа Цецо!:) Че е корумпиран, купил имот на половин цена от фирма на ДПС и че натопи тъщата:) След това награди прокурор Василев, който му разследва тъщата:)))

92

ШОК

преди 12 години

Над 1.5 млд. евро генерират само в рамките на ЕС измамите с разплащателни карти. По първоначални данни над 15 милиона евро са щетите, нанесени от групата, задържана по операция Шок. Европол смята, че това е най-мащабната операция, свързана с разплащателни карти, проведена досегаОперация Шок беше насочена към една от най-сложните и широкомащабни престъпни групи, занимаващи се с измами с банкови карти. 47 от арестите са в България, каза още Михаел Раушенбах.

91

клонингите атакуват

преди 12 години

Клонингите на столетницата - мавъра, хамстера и доганя се готвят за скок.....в чувала на Цветанов :))

90

Анонимен

преди 12 години

Долно, противно самовлюбено,некомпетентно,корумпирано дори не заслужава да се нарече човече!Като го подгони логореята,няма спиране на глупостите,които излизат от мутренската му уста,И най-лошото е,че след дългите му словесни тиради се получава нищоказване!А да не говорим за лошото и некомпетентно управление на МВР,за стотиците гафовекоито сътвори този пудел с Горнооряховските лекари, със СРС-тата,със сбърканите арести итн.

89

Питанчо

преди 12 години

Държавата губи от контрабанда по 2 млрда лв. годишно. Откакто ГЕРБ са на власт хазната е ощетена приблизително с 4 млрда лв. Цуци да обясни защо не прави нищо по въпроса и над кои олигарси и монополисти лично той е опънал чадър.

88

Анонимен

преди 12 години

Абе герберчета... предните са ясни..... Питам се защо и вие сте като тях ?

87

ШОК

преди 12 години

Тази операция е един перфектен пример как международното сътрудничество може да бъде много ефикасно при разбиването на организираната престъпност.Това каза Михаел Раушенбах, началник на Департамента за противодействие на измамите с разплащателни средства в Европол на пресконференция в МВР за операция Шок.

86

Анонимен

преди 12 години

До 83-ей *** такъв утре идвам да ти опиша имотите

85

Анонимен

преди 12 години

Продължаваите Цветанов доволни сме от вас,вижте как вият всичките *** в едно.Отличен на теб и Борисов.

84

По съветско

преди 12 години

По съветско време викат някакъв руснак на обяснение в КГБ:- Ти защо редовно получаваш колети и писма от Израел?- Ами по време на войната крих един евреин от немците у нас в мазето, и сега ми е много благодарен и ми праща това-онова.- Как може така бе, другарю! Да си кореспондирате с тая гадна капиталистическа страна! Вие за бъдещето си мислите ли?- Да, мисля. Сега крия един китаец.

83

Анонимен

преди 12 години

Цецо какво стана с тъщата и защо награди Роман Василев, който разследва тъщата:))

82

Факт!

преди 12 години

На ул Елемаг в дипломатическия кв. Изток в София има най-много посолства и жилища на чуждестранни дипломати!Това е най-скъпата локация за жилищни имоти в България!

81

Анонимен

преди 12 години

82 - Да, ама на Цецо Empire State Building му е за милиарди:) Разбирам, че контрабандата му е дала тласък, но кажи да отдели малко пари и за онкоболните, където им спряха лекарствата!

80

Човешко съчувствие

преди 12 години

А хамстера жив да го -оплачеш - нищо си няма. Само дето брат му гушна договори за 160 милиона на бюджета, Но там няма конфликт на интереси! ВЕРВАМ ГО ! А вие ??!?!

79

Анонимен

преди 12 години

Я да гласуваме за Цветанов с "ДА" и "НЕ" и да видим колко ръчички ще събере?

78

ДРУГАРИ !

преди 12 години

Каква е разликата между капитализма и социализма ?При капитализма човек за човека е вълк, а при социализма - "другарю Вълк".