25

Ромлянин

преди 12 години

На българките не трябва да се позволява да имат деца!Ние ,*** имаме тая задача да спасим България от демографски колапс!! А на та и 230 лева са и много!!!

24

Mnenie

преди 12 години

Да и работодателя е изплатил заплатата. Нима стотинките не са пари? Незнам кой е прав в случая. Жената, че си търси правата или работодателя който плаща заплата за работник който реално не работи в продължение на години. Тя жената му е хванала цаката. Взима 6 месеца платен през това време пак забременява, веъща се на работа за един месец, излиза в болнични и после пак в майчинство. Само незнам докога ще издържи с тея шмекерии. 2 години трудов стаж после цял живот на гърба на някой.Никъде го няма

23

Анонимен

преди 12 години

Да почнат да дават по 2 седмици майчинство и ще се оправи проблема с *** на нацията.

22

До 9 и 10

преди 12 години

Четири години майчинство са 2 деца.Както искате така ги смятайте.За вс година майчинство се полаг т 22 работни дни отпуска,ако са имали да й дава т и от предни години - ето 5 мес. отпуска.НО ВИЕ ДВАМАТА ЕДВА ЛИ СТЕ НАЯСНО КАК СЕ ОТГЛЕЖДА БЪЛГАРЧЕ В БЪЛГАРИЯ.а и пропускате факта,че НОИ се е разпоредил - значи жената си е в правото. МАЙКА НА 3 БЪЛГАРЧЕТА...!

21

lol

преди 12 години

*** тука четат ли преди да пишат?"в която работи от шест години, последните четири от тях е в майчинство"ТОЕСТ та са и плащали 4 години без да се мерва там докато няколко *** я порят."След изтичане на майчинството й на 1 април Великова излязла в 5-месечен платен годишен отпуск"***?! 5 месечен платен отпуск на връх на четири годишния платен отпуск.... и аз искам така.

20

Shark

преди 12 години

Ами отива в БНБ и ги обменя за левовата равностойност, елементарно Уотсън. След това напуска и подава оплакване в инстпекцията по труда и на тоя му разказват играта от проверки.

19

Анонимен

преди 12 години

Ха , че какъв е проблема , всяка банка ще й ги обмени . Оставя ги за един ден да ги преброят и й дават книжния еквивалент. Пък шефовете един път така ще й платят , втори път така и третия нама да имат достатъчно стотинки.

18

Анонимен

преди 12 години

нали трябва да има нови роби :)

17

Анонимен

преди 12 години

Глупакът от 1-ви пост!Защо не се гръмнеш тихомълком?Лечение няма да ти помогне, явно!

16

Анонимен

преди 12 години

Номер 5-вие сте ЛУД.Магистеала се превежда като комисионна.Пари в джобчето-разбра ли ме правилно?

15

работовзетел

преди 12 години

сега Инспекцията по труда трябва на тоя да му отпори ***.

14

nqkoi

преди 12 години

Абе глупави изказвания колкото щеш (10)!Все пак има закони и трябва да се спазват, както от страна на работника така и от работодателя.

13

тъпчо

преди 12 години

аз съм тъпчо тъпчев,и предлагам,на работещите във тази смешна фирма със още по смешен работодател ,да му направят един тротоарен ремонт,белким другите велики работодатели и той най вече,се цапнат по алчните си глави,и не слязат на земята,понеже след 20 години българи може би няма да има,прогонени от българското комунистическо робство ще останат само турци *** и каракачани но тогава боя който е спестен от нас търпеливите българи ще им се връща с лихвите,жалко същество си ти

12

Анонимен

преди 12 години

фирмата се казва "Алъш-вериш консулт ООД"

11

Anonimen

преди 12 години

Как се казва фирмата в която е РАБОТИЛА Великова,кой е собственника на тази фирма?

10

Анонимен

преди 12 години

е тя от 6 години 5 я нямало, отишла да иска заплата :)) аз и толкова нямаше да и дам

9

Соня

преди 12 години

тази сигурно е братовчедка на Доган,от него взима пример как да ти плащат, без да ходиш на работа6 години, от които 4 майчинство и 6 месеца отпуска, кога е работила не знамче и пари иска заплата

8

стамат

преди 12 години

У нас няма работодатели, има робовладелци. Техната мама.

7

ИДЕЯ

преди 12 години

Ето така трябва да се изплащат пенсиите и детските. Така тези хора ще си мислят, че взимат МНОГООООООООООО пари.И данъците, глобите и пр. така трябва да плащаме! По 1 ст.!!!!

6

Пешо

преди 12 години

Този "работодател" да бъде осъден на 3 месеца обществено-полезен труд!