16

Анонимен

преди 13 години

От статията разбрах, че има стандарт за месТните продукти. Не е ясно как стои въпроса с националните и регионалните? Неграмотници!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Добре, че не обичам агнешко...и с проеценено пиле с вода - пак ще празнуваме....СПРАВЕДЛИВОСТ....няма я....

14

шефа

преди 13 години

Само за ядене мислите, *** българи! Като търсите агнета, как няма да поскъпнат - предлагането зависи от търсенето :)

13

Търговеца

преди 13 години

"да спечелят на гърба на потребителя- А на чий гръб да спечеля бе *** ?! За да имам пари да ви платя данъци, лицензи, осигуровки, наеми и бог знае още какво !!! НА ЧИЙ ? Аз да не съм като тебе - да не плащам и стотинка здравни или пенсионни , но на датата да знам, че в картата са ми преведени пари ?!

12

Георги Петров

преди 13 години

Защо ли призива му ми звучи като нещо много познато?Репликата тогава беше<За бога братя-не купувайте>!.Значи в България нищо не се е променило-само лапачите управници!

11

Анонимен

преди 13 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца?!

10

Хейтър

преди 13 години

Абсолютно прав е министърът. Този човек вече за пореден път ми прави добро впечатление. Което е добре, министрите идват и си отиват без една дума свястна да са казали.Същата работа е и по Коледа. Същата работа е с цветята по Цветница, Осми март и тн. За което утре ще изберете. Изкупната цена на една роза е СТОТИНКИ, при нас ги продават за 6-8 лв бройка.

9

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам вас да бойкотираме, щото сте много некадърни.Колко комисии и агенции направихте за цени, за спекули и накрая нищо.

8

изтерзан

преди 13 години

Найденов ,Найденов, нали знаеш - една лястовица пролет не прави...Сам си , братко, другите са аут...

7

Узунов

преди 13 години

Прав е!!!!Само бойкот ще накара търговците да слезнат на земята.Лично аз наистина няма да купувам агнешко.Ще си празнувам празника без агнешко и пак ще ми е кеф!!!!!!!

6

anonimen

преди 13 години

Naidenov 6to da boikotirame xorata ne e li po-dobre da boikotirame pravitelstvoto,6toto to e po-vrednoto za darjavata ot targovcite

5

Салахадин

преди 13 години

Ми търси си хората по веригата бе?Нали за тва си избран.Дето нямаме пари ,ми хептен да гладуваме да ми се правиш на загрижен да не купуваме!!

4

+

преди 13 години

Егати популизма и нескопосания ПР! Този що не вземе да измисли някакви реални мерки срещу спекулантите и прекупвачите, а не да ни хвърля само прах в очите и да ни омайва с алабализми?!?

3

ГЕРБ

преди 13 години

Само ГЕРБ!

2

до Найденов

преди 13 години

....ний полудяхме....от цените....

1

obi4am da 4u***

преди 13 години

nqkoi opitval li e da podbie cenata na dadena stoka..... konkurenciqta jiv 6te go odere