13

Измекяр

преди 13 години

Не е чудно, че сме най- бедната държава в ЕС. 21 години ни управляват *** и парвенюта, хъшлаци, голтаци, впоследствие- милионери и всякаква във своята низост продажна ***. Пушат пури, пикаят в шадравани, говорят си с теменужки, другаруват с гейове и все от този род "елитни" прояви, а ние простаците и босяците ги избираме и търпим низостта им, която те ни натрапват като висша добродетел. Хак да ни е! На *** народ- прости управленци.

12

Анонимен

преди 13 години

до 3 ти нещо не си в час !

11

Анонимен

преди 13 години

Щеше да е много смешно ако не беше толкова,толкова тъжно.най добре да бсе закрива държавата и толкова,ще хвърляме жребий дали русия да ни поеме или америка,аз съм за братята руси.

10

Боклуци

преди 13 години

Абе пак гласувайте за тея *** и некадърници

9

clearly

преди 13 години

Do 3 И от къде си направи извод ,че САЩ са проявили интерес??Монката Дянков е на четиридневно посещение там но същото не касае АЕЦ Белене

8

хахо

преди 13 години

един не чул, друг не видял ,трети не разбрал, а кой парите е вземал?

7

dobi

преди 13 години

MI6KIiIiiiii

6

Анонимен

преди 13 години

Прочетете статията в дясната колона на сайта "Google финансира подводна електрическа мрежа" Ето това е бъдещето. Свички трябва да се обединим и да не се стигне да строежа на АЕЦ. За справка САЩ не са построили НИТО ЕДНА АЕЦ след инцитента през 1979 година.

5

Ужас

преди 13 години

Да се смея ли, да плача ли?! Лошото е, че от това безумие ( цирк няма да наричам простотиите и некомпетентността на това "правителсво", защото обиждам цирковите артисти, които правят изкуство!!!!), та от това безумие и тази пародия на правителство патим всички ние! Некомпетентността, простотията, некадърността, наглостта и откровенната безпомощност за ръководене и взимане на решения, ни докараха до ситуацията да кандидастваме за Гинес за най-просто правителство в историята на света!

4

boza

преди 13 години

Da Vi pikaja na upravlenieto !

3

Анонимен

преди 13 години

Щом американците са проявили интерес към Белене, играта загрубява. Там е разковничето на спора. Американците са безскрупулни и нахални.

2

lUser

преди 13 години

баси некадърното управление, дори синхронизация между тях няма... пък ние чакаме нещо да направят в наша полза, та да се раздвижат малко нещата

1

ku4eto

преди 13 години

///кой какво подписа и кой какво не разбра///........ами аз не разбрах КОЙ и КОЛКО на кого БУТНА И ЗАЩО ???????????