38

Gnom

преди 13 години

Министър 4:1 тези изпитания са за народа. Не за теб и твоята Цветелинка..не си приписвай думи, чийто значения не знаеш. Сития, драги на гладния не вярва. Народа и най-вече тези които са те избрали отдавна ги удари скалата по манерките. Мистър ,,магисрала", остави света на мира..вземи си признай провала и си върви да си харчиш парите от магистрали, винетки, минетки и т.н...остави политиката за по-образованите. С твоето средно ни докара до НИКЪДЕ..до просешка тояга. Спри да си медеийна реклама.

37

Анонимен

преди 13 години

33Бях социалист,но боко ми даде хубав пост и сега сам гербер.Ако утре болен ме повиши ще стана и атакист.Да живее корупцията и продажността в БГ.Да живее мафията и личните изгоди.Да има пари,пак партиите са всички еднакви

36

........

преди 13 години

България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

35

Анонимен

преди 13 години

Българският народ даваше пари и преси, но магистрали и зали нямаше. Някой папкаше парите

34

А. С.

преди 13 години

Борисов защо ли ми напомня на една Българска политическа личност в далечното минало, по чиито нареждане са се строяли стотици железопътни километри а народа е измирал от глад и болести..... дано не го е взелза пример и подръжание, че докато допостроят магистралите , залите , централите в БГ ще останат живи само ***....дано

33

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че по форумите вече рядко можете да срещнете фенове на ГЕРБ ! Тези дето са гласували за комуниста Мутра сега са увесили носове и се скатават в миша дупка! Тези "масови" многоникови ГЕРБаджийски атаки по форумите, са от един/двама дежурни на смени! ХИЧ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НАРОДА Е СЛЯП!!!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Какъв дразнител в края на деня за всички БСП=РЗС и разни сини/червени/коалиции плювачи.Статия със снимка на любимия им Б.Б.И за какво плюете за нещо хубавао което се прави за града.Неблагодарници.

31

Анонимен

преди 13 години

30

Иван

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

29

Българин

преди 13 години

Тоя в глупостите надмина и Батето и Стратегосът, взети заедно. И докато Славков поне е забавен, а Пената е суперуспял в попрището си, тоя е само отвратителен, нахален и комичен като *** с откъсната глава.

28

Анонимен

преди 13 години

По *** човек от Борисов ако има, здраве му кажи. Не са нужни никакви записи, просто го слушайте като се мъчи да говори. Ако не беше премиер а шоу мен, щеше да ми е много забавен, за съжаление е премиер

27

Неронцата

преди 13 години

Бойколизеум - това име си се е утвърдило вече, защо са конкурси?

26

Истината

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....

25

Анонимен

преди 13 години

Мутрата изтреще окончателно!

24

Анонимен

преди 13 години

Някой тайно се надява да е патрон на спортна зала :D..... Защо не наименува нещо като кан Аспарух, Христо Ботев или Васил Левски...?

23

шефчето

преди 13 години

Аз съм ЗА с 2 ръце! Само така - аплодирам! Не може само да се иска от тази държава, трябва и нещо да се даде. Ние (от партия Герб) й даваме най-свидното, нашия Пръв Вожд и Учител, Димитр...ъъъ.. грешка... Борисов. Давай, Бойко, всички прости тикви сме с теб!

22

:)

преди 13 години

Предлагам залата да се казва:"Кислород"

21

Анонимен

преди 13 години

Парите за магистралите Боко Тиквата ли ги дава, Цвети Винетката или Мишо Бирата.Или може би БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ?!

20

Storm

преди 13 години

Спокойно "Силния", скоро и за теб идва Страшния съд ! На всички ни писна !!!

19

пепи

преди 13 години

Наглата мутра съвсем е изфирясала. Да изринем мутрите с ритници.