26

Анонимен

преди 13 години

до 23-тияГледам, че и членът ти се е смалил с 10%Тоя Боко Тиквата...

25

Анонимен

преди 13 години

Според планът Ран-Ът трябва да станем 5 млн.

24

Анонимен

преди 13 години

Ами те и евреите не са много ,но ги има във всяко правителство.Не е важно колко сме, а дали смекачествени.Или както казал индянеца:''При вас много вожд а малко индянец,а при нас един вожд и много индянци....:))))''

23

Интересно !

преди 13 години

До като щракаме по клавиатурите инфлацията стигна 20 %, безработицата почти толкова, за цените да не говорим. Не мърдат заплатите и пенсиите. За да сме доволни всички медии ни занимават със СРС-та и как спукали тиквата на Тиквата. Представяте ли си каква простотия ни друса ?

22

Гочоолу

преди 13 години

Ало, вие плюещите наляво и надясно какво направихте за да е различно положението? Колко от вас създадоха и отгледоха 2 и повече деца? А семейство на 22 или на 42 създадохте? Колко от вас предпочита да не се обвързват и да живеят като егоисти.?

21

СА ЧУДА ДАЛИ ДА НЕ КАЖА ЧИ СТАНИШЕФ Е ВЕНОВЕН ЗА НАМАЛЯВАНЕТУ НА ОРЪТА У БАЛГАРИАТА...ШТОТ СТАНИШЕФ Е ВЕНОВЕН ЧИ ЦУЦКУ КИЛИПИРА СИ КУПИ 6 ИМОТА ДУ РУСКУТУ ПУСОЛСТВУ И Е ВЗЕЛ 4 МЛН ПОДКУП ДА МАХНИ СТРАНДЖЕВ И ТАНУВ...ТАЙ ДЕ, АКУ СТАНИШЕФ БЕШИ УРЕДИЛ ДУБРИ ЗАПЛАТИ НА ДАСКАЛИТЕ ПО ФИЗИЧЕСКУ, ТО КИЛЕПИРЧУ НЯМАШЕ ДА СТАНЕ МВР ШЕФ И ДА КРАДЕ...ИЗВУД: ВИНОВЕН Е СТАНИШЕФ

20

КПСС

преди 13 години

Българина няма да прави деца. Българина е свикнал да му дават. Кат не му дават - няма деца. Той първо гледа себе си, а ако останат пари - те са за деца.

19

Баба Яга

преди 13 години

Интересно....защо при Тодор Живков не се топяхме?

18

Анонимен

преди 13 години

evreite piruvat! *** sashto!

17

Анонимен

преди 13 години

За сравнение с геноцида в Уганда - от 1971 до 1979, режимът на *** Амин Дада успява да съкрати населението само с 300 000 души.

16

А?

преди 13 години

Абе Бойко, не прави магистрали! Прави деца, щото коментар 5 не може сам!

15

българин

преди 13 години

До тук ни докараха синьо-червените комунисти и *** и творения на БКП и ДС - БСП, ДПС, СДС, НДСВ, БЗНС. Върхушките на тия партии през последните 20 години трябва да бъдат съдени на трибунал за геноцид и ограбване на българския народ.

14

Бай Мангал

преди 13 години

Ми ко чакате, бре? Ний ли ша ви прайм децата?

13

До пост № 8

преди 13 години

Аз дедовото съм на 93 години. София никога не е била повече от 1,2 - 1,3 млн. жители, като изключим времето когато д-р Борисов беше кмет. Само тогава София "имаше" над 2 млн. жители според неговото преброяване.

12

НЛО

преди 13 години

СЛЕД КАТО МВР И ДАНС ИЗПОЛЗВАТ СРС ЕЛЕКТРЧЕСКИЯТ ЛАЗЪР ДА ТОРМОЗЯТ НОЩНО ВРЕМЕ НАРОДА МОЖЕ И ПОВЕЧЕ ДА СЕ СТОПИМ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ПРОНИКВАТ В СОТА НА БАНКИТЕ И ПОСЛЕ ГИ ДЕАКТИВИРАТ ПОСЛЕДСТВОМ ОГРАБВАТ И СИ ТРАЯТ.

11

Vesko

преди 13 години

Заклевам се че искам да се върна в България. Не минава и ден в който не си го мечтая. Говоря си и с други българи в Англия, повечето не могат да свикнат и искат да се върнат.3 год съм тук и се чувствам все едно съм в лош сън. Имам си работа, кола , жена, второто ми дете ще се роди след 4 месеца. Колко много искам да се роди в България. Обаче като си представя чувството с наближаващи сметки, а аз нямам пари за тях корема ми се свива.Ако има шанс за поне малко норм. живот, още днес събирам багажа.

10

Васко

преди 13 години

БКП и комунизъм това е спасението.

9

Анонимен

преди 13 години

Отговорът е - естествен подбор. Колкото по- голям философ ставаш, толкова по- малко се размножаваш.

8

Дарко

преди 13 години

Ами София се увеличава заради вътрешната миграция на населението търсейки по добри условия за живот

7

Партията - майка

преди 13 години

В ония мизерни години (до 1989) българите стигнаха - 8980 млн. Оня деспот (Тато) даваше заплати по 150 лв. и ние се навъдихме. При демокрацията рязко тръгнахме надолу. За което нямам обяснение. Що така бе Сийке ?