23

Сексолог

преди 13 години

Цецо си ходи сериозно с Весо Потния,а Боко е верен на Вучката....това е...

22

До 3

преди 13 години

То е хубаво да си възмутен но преди това прочети какво пише в статията пък тогава се възмущавай.Точно тези за които лееш сълзи точно те бойкотират заседанието.

21

мами

преди 13 години

Това правителство всеки ден като се събуди измисля нови данъци. Хазната се пълни само от данъци къде са обещаните чужди инвестиции

20

Чукундур

преди 13 години

Цецо, Цецо, Наш герой! 6 апартамента, има той! Цецо, Цецо, Наш герой!Тъст и тъщаима той!

19

ГОСТ

преди 13 години

Скоро герб ще паднат те са правителство от МУТРИ оставка и избори.

18

До 10

преди 13 години

Абе данеби пък Цецо и Боко да са интимни авери,то голяма обич по между им.

17

марти

преди 13 години

И се чудя на акъла на разни ***,които искат на всяка цена да разберат откъде има Цветанов 150 000 лева!!!Ами обединете се със същата болшевишка страст и около едно разследване на имотните състояния на другите видни лица от Прехода-как Доган строи сараи и хотели,как брата на Станишев строи хотели,как Миленчо ни го втъкна елементарно с външния дълг и построи хотели,как Овчаров пресуши Топлофикация,как Масларова си купува сгради за милиони???Или простите ви тикви вече имат тези отговори???

16

Анонимен

преди 13 години

от работа на 3 места ***!!!

15

ХАХАХА

преди 13 години

НАЙ ВЕРОЯТНО САМИЯТ ЦЕЦКО ДА ОРГАНИЗИРАЛ "ОТСЪСТВИЕТО" И ТАКА ДА СИ СПЕЧЕЛИ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЗА ДА НАТАМАНИ НОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА СВОЕТО ЗАБОГАТЯВАНЕ. НАЛИ СЕ ОКАЗА ЧЕ И ТЪСТА И ТЪЩАТА МУ ЗА ЗАБОГАТЕЛИ ПОКРАЙ НЕГО, ТА СЕГА СЕ ТЪРСИ СИГУРНО НЯКОЙ КОЙТО ДА МУ НАПРАВИ УЖ "ДАРЕНИЕ" СЪС ЗАДНА ДАТА И ТАКА ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА

14

Анонимен

преди 13 години

Брех, "гладните" пак се разплуха на топличко пред компютрите и започват с пропагандата. Като сте гладни, откъде пари за компютри и интернет и електричество?

13

NARODA

преди 13 години

Iskame palen doklad za iznesenite kufarcheta i za okradenite evropeiski fondove ot Troinata Koalizija !!!! Vednaga i publichno !!!!!!

12

Анонимен

преди 13 години

на това правителство и на предените 3 не им е ясно че пумиата в Българиа дойде чрез тях от външни държави кадето си мислят че ще опазят паразитното си потекло което няма каде да избяга от изкушението на имането което определено ще ги затрие а да не говорим за вълчата нация която създаха като си мислят че ще укротят като през диктаторизма наречен комунизъм,защото е неписан закон на вселената кадето болшенството винаги печели

11

Анонимен

преди 13 години

на хубаво ни смачка и Цецо и дянката а батети Бойко всяка минута те мачка!! пак гласувай за него . данък на въздуха да ти сложи дано

10

до 3

преди 13 години

"плюс това в пресата пише" и "това значи, че е истина" са несъвместими понятия, драги. Те и "Галерия" се пишат "преса", а са си жълт *** на партийна ясла. Пресата писа още и че Преслава имала връзка с Сергей, и че Азис бил любовник на Яне :)

9

Анонимен

преди 13 години

***-Се,та немогат да сварят да се цапат.

8

марти

преди 13 години

Та нали точно тези трима тиквеници и техните сродни партии ореваха света за по-бързото обявяване на резултатите от проверката???Как така и тримата точно в един и същи ден са възпрепятствани да присъстват,при положение,че знаят от дни кога точно ще стане обявяването на проверката???Или се прави поредното милиционерско мероприятие,за да могат трактородачкопатрашковистите да скалъпят още нещо???

7

baba Pena

преди 13 години

Stiga ste ni zanimavali s njakakvi si 150 000 leva...i az imam tolkova pari....kagete neshto za 11miliona na Maslarova , za imotite na moreto na brata na Stanishev , i za hotelite i saraite na Dogan !!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Нормално да правят такива мизерии... колко срам има да берат след оповестяването на резултатите. Мачкай Цецко, народа е с теб :)

5

Анонимен

преди 13 години

На някой май не му се иска да чуе истината за имотното състояние на Цветанов. Айде изслушаите ги, де!!!! Нали давахте зор за разследване!

4

Анонимен

преди 13 години

на гузните все конспирации им се привиждат