29

Vesso

преди 13 години

Да ми вдигнат данъците и осигуровките още.Да направят всички дни в болничен да са за сметка работодателя,нищо,че внасяме осигуровки и т.н.,и т.н.

28

Пич

преди 13 години

Червените са печени обаче, само едно зайче. Знаят те 2 и 200, схемите са им ясни. А нищо чудно и "независимите" журналисти от БТВ и "168 часа" да са казали на техните работодатели предварително ... само един не е разбрал.

27

прИмоция

преди 13 години

До всички народни председатели:Организирам луксозен прием, на който ще бъдат раздавани БЕЗПЛАТНИ ШАМАРИ.Моля да потвърдите участие. Да видим дали ще сработи старата поговорка "ШАМАР ДА Е, АВАНТА ДА Е"

26

до Бойко

преди 13 години

Ти сега какво? Защитаваш ли го този 1 /всъщност са 2-***/! Не става ясно по клко депутати са "поканени" от съответните партии? Да не би да са "само" 2-та от БСП? Иначе по принцип податливостта към ..... на дУпетатите е недопустима! Би трябвало доброволно да напуснат парламента!

25

живко сталев

преди 13 години

Рядко срещана наглост!!!

24

ЧЕРВЕЙ

преди 13 години

ХЕМ Е РУСА И СЕ ДРУСА В КРЕСЛОТО НА ТРАКТОРА И БЕЛОРУСА.

23

za 14

преди 13 години

Те от ГЕРБ най-гладни - затова са най много:)

22

Dan

преди 13 години

Аз предлагам, да ги лишат от държавен превоз, явно не го полват по предназначение, щом като за такова малко разстояние ги полват без свян, представям си какво е през почивните дни! Апропо защо не направят една справка къде са тези коли през почивните дни?

21

НЛО

преди 13 години

ЛАКУМЙЯ ЦЕЦКЕ ТО ТЕБ БЯХА ПРЕДВИДИЛИ.ЗА ПЕТРОВ ПОНЕ ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ МАФЙЯТА Е НА ВЛАСТ В ЕДНО С НСО И ДАНС ОТ 20 ГОДИНИ.ИМА ДУМАТА БОКО ЧЕРЕПА.

20

re

преди 13 години

Е нормално е от БСП само един да се е излъгал. БКП краде от десетилетия все пак. ГЕРБ от скоро.

19

user

преди 13 години

Боко сега какво ще ги правиш твоите? Няма ли да има отстранени, че явно не им стигат кюфтетата в Народното Събрание. Онези *** /ДПС/ са ясни, те са вътре, за да крадат, но явно и ГЕРБ-аджии са там за това.

18

Вън!!!

преди 13 години

Вън от българския парламент и обществен съд за клиентелата на нациста Клаус Барби-Касапина от Лион!

17

333

преди 13 години

Кака Цецка, хуу, че беше в WC-то, та изпусна часа на откриването. Инак и тя първа кипра щеше да е там. Тя пък точно за морал ше говори.

16

H8C0RE

преди 13 години

Като некви курвички ги купуват с по един телефон!

15

българче

преди 13 години

И кои сега ще върне бензина да им го удържат от ,,малките заплати" нещастни депутати прости

14

Бойко

преди 13 години

И все пак от ГЕРБ са отишли най-много, а от БСП само ЕДИН!

13

Расъл у Расник

преди 13 години

Следващия път ще гласувам за Алексей Петров - да знам, че съм избрал истински крадец и като гребе с пълни шепи да не ме разочарова.

12

Анонимен

преди 13 години

изродчетата на мама ,приискало им се ааааааа какви далаверки си въртят те

11

Анонимен

преди 13 години

Хахахааа!Какви сте *** това "политиците" - малийййййй, не е истина!Само им подметни за "гювеч" и глей к'во стаа!А ако не се "сетиш" - те те "подсещат". Обикновено в прав текст.Аре у лево бе, маскари!

10

Българин

преди 13 години

Айде, айде лицемерко гадна ... Нали с ушите си чух от организаторите как ти си звъняла, да извиниш колега, който не можел да присъства, но много искал да си получи подаръка. По - редно беше да замълчиш, да се позасрамиш и евентуално да си подадеш отставката ... Не го очаквам от хора като теб, но все пак е редно ...