13

sstoqnov

преди 13 години

Добрият грък е бития грък!На тия им трябва една солидна порция бой!

12

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на българските превозвачи да блокират границата и да пускат всички камиони, освен гръцките!

11

ми

преди 13 години

Още зимата при блокадата на границата трябваше да си поискаме неустойки и то големи. Тия мързеливи турци мислещи се за италианци явно смятат, че всички са им длъжни и трябва да се съобразяват с тях. Трябва сериозен натиск от наша страна и никакви добросъседски отношения. 'Айде стига само ние сме се съобразявали.

10

Κα

преди 13 години

Оставете ги византийците, те сами ще се затрият. Толкова са алчни и нагли, че оставиха собствената си държава без храна и гориво....нещастници!

9

Рт

преди 13 години

Прав си Икономист! При превозите в най-голяма степен си казва думата ниските български заплати.Гърците си мислят, че целия ЕС им е длъжен! Когато лапаха евросубсидии и взимаха кредити на ниска лихва (поради членството им в еврозоната) не пискаха. Когато им казаха, че не може да живеят само на кредит и трябва да си отворят пазарите започнаха да вият на умряло!

8

kolekcionera

преди 13 години

Със скърцане на зъби няма да се получи нищо я пуснете Тимажите

7

Анонимен

преди 13 години

Гърците ще си го преместят в другият крачол!Това ако бяха други европейци отнесли боя до сега такъв скандал щеше да бушува но за българи........онези на които премиера се е "навел" така чинно на американци и ЕС ,аааааааа ебиги тия.

6

аз

преди 13 години

Външно министерство скърца със зъби! Не ме карайте да се смея! От оня пудел Николай Младенов никой няма респект. Наричайте го мистър Да!

5

1234

преди 13 години

Голямо скърцане ще е било - чак при мен се чу, а пък гърците веднага отреагираха и всичко е 6.

4

Анонимен

преди 13 години

ima li garci v balgaria saberete se i gi ponatypaite

3

Икономист

преди 13 години

В обединението под шапката на ЕС винаги има печелещи и губещи... До сега Атина беше затворила за чуждеци пазарът за превозите, но ЕС ги натисна да спазват принципите на свободно движение на хора и стоки в рамките на съюза!Бг превозвачите работят на по ниски цени и това застрашава позициите на гръцките превозвачи, но рано или късно трябва да се примирят! В крайна сметка като цяло гръцкия народ ще спечели от по голямата конкуренция при превозвачите!

2

Анонимен

преди 13 години

МВнР не може да скърца със зъби на никого.Те нямат зъби ,те са на заплата.Имам си личен опит с това безумие наречено МВнР и ви гарантирам че са за закриване,незнаят за какво са там и дори документите си не познават.А ако ги потърсиш са вечно заети и нямат средства.

1

Анонимен

преди 13 години

Абе не е лошо да набием и ние няколко гърци тука, а после да дадем коридор да турската армия!!!!!!!!!!!!!!!!