147

Анонимен

преди 13 години

Няма долни византийци,долен си само ти защото не си европеец а пришълец!

146

кънчо

преди 13 години

твоето мнение за мен никога не ме е интересувало, та едва ли ще започне точно сега :) горкото каракачанче, бори се със зъби и нокти за каузата на ЧУЖДИ хора. това е тъжно ;(

145

Самосвал

преди 13 години

Аз съм всичко което може да ти хрумне,проблемът ти обаче е,че ти си нищо!

144

кънчо

преди 13 години

последно персиец, или склавос, кривокрако смотаняче? а елините откъде са дошли, знаеш ли? :D сиктир ти от моята държава и моята земя, че да не почна аз да ти разправям моите дядовци колко пъти са стъпвали на главата на твоите рехави и хилави предци :D ти какъв грък си, та ми говориш на МОЯ свят език, не смей да го мърсиш със сквернословия, долен византиецо :D

143

Самосвал

преди 13 години

Разбирам те и ти съчувствам.Всички "малцинства"живеещи по тия земи от поне няколко хиляди години са европейци,но не и ти, персийска издънко, правулгарино,що щеш тука,оди си у родния Иран,по точно Афганистан,все е твоя родина - Персия - бита и *** от дядо ми още преди 2300 години,ай сектир от Европа бе склавос!

142

rwgt

преди 13 години

ГЪРЦИТЕ КОГАТО СТАЧКУВАТ СА ЕДИНИ,НЕ ТЪРПЯТ НЯКОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТ ХУБАВО СА ГО НАРЕДИЛИ ТЪПАКА,АКО И БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ ЕДИНИ И СТАЧКУВАХМЕ СЕГА В БЪЛГАРИЯ ЗАПЛАТАТА ЩЕШЕ ДА Е 1000 ЕВРО ,АМА СТЕ ***

141

Леле мале

преди 13 години

Ромеите винаги са били предателско и лъжливо племе. Такива са и днес - все някой друг им е виновен. Изпиха и изядоха парите, сега - олеле, дайте ни още...

140

ЗИЛ

преди 13 години

Цивилизовано решение на спор. Спор няма.

139

кънчо

преди 13 години

абе, пичове, вие май изобщо не сте наясно с това какво значи "стачка". стачката важи за тези, които искат да стачкуват. задължителна стачка няма, сама принуда към някого да стачкува е престъпление! самосвалос, не сменяй темата, *** безродно :D траките не са гърци, да те чуя да го признаваш! траките са много по-близо до ирано-сарматските племена (каквито са и българите), отколкото до кривокраките и космати маляки и дебелогъзите им жени :D

138

кънчо

преди 13 години

а за тебе не щеш ли, като ти е толкова голяма устата и ербап главата?

137

Самосвал

преди 13 години

Последно дофтасалите по тия святи Елински земи са Персийските издънки - правулгарите,но слава богу,че от тях не е останало почти нищо!

136

Анонимен

преди 13 години

Набили са го защото е нарушил стачката и като всеки българин селски тарикат се е опитал да мине - да ама не му е минал селският номер. Гърците не прощават на стачкоизменниците. Защото това не е ***.

135

Анонимен

преди 13 години

Българският тираджия е бил сводник, това се премълчава в статията.

134

Анонимен

преди 13 години

Добре са направили гърчулята - само бой за ганчовците

133

кънчо

преди 13 години

нещо май ти не си ме разбрал - това не е вярно! тракийският език НЕ Е гръцки. "траките са най-многобройният народ в света след индийците". кой го е казал това знаеш ли? а защо не е казал "ние, елините, сме най-многобройният народ", а е казал "ТЕ, траките са най-многобройният народ..." какво си ти, поредното каракачанско овчарче, повярвало в гръцките измислици ли? дори каракачаните не са гърци, срам е за тях, че не си знаят историята и рода и се повеждат по чуждите интереси!

132

Самосвал

преди 13 години

Нищо не си разбрал от цялата работа.Самите Атиняни са чукали самите Месимврийки и самите Филипополчани са любели самите Созополчанки и Сливенлийки и Каваклийки и Кабиленки ,но на всички тия изброените и на още хиляди населени места по балканите,майчиният им език е бил и е все същият Гръцки=Елински език и всичките тия са имали винаги все същата принадлежност към Елинската=Гръцката цивилизация бе *** неграмотно!

131

кънчо

преди 13 години

не ме интересува дали е българин, турчин, пакистанец или индианец от племето лакота! важното е, че някакви нещастници са били човек, който си е вършел работата! на никого не му пука за фалиралата гърция, защото с поведението си маляките доказаха, че не заслужават никаква солидарност от никого. толкоз по въпроса. колкото за траките и гръцката пропаганда, имаш много история да попрочетеш, докато станеш готов да спориш с мен.

130

Самосвал

преди 13 години

Сигурен съм,че дори и ти разбираш,че въпросният: "горкият бит български тираджия " е провокация от всякъде!

129

кънчо

преди 13 години

омир е трак, това го казват самите гърци. самите гърци също така правят разлика между себе си и траките. траки и гърци нямат нищо общо. набийте си го в *** канчета и ти, самосвалос, и всички нещастници, които са ми цъкали минусчета. неграмотници.

128

кънчо

преди 13 години

самосвале, ти тия неписани правила ги заври на обичните ти гърци, където си искаш. шофьорът е изпълнявал нареждания на шефа си, едва ли се е юрнал на своя глава. тва първо, второ побоят е престъпление откъдето и да го гледаш, какво ми пука на мене за гръцките стачки? като си фалираха държавата сега и българските тираджии да гладуват, така ли? да ти имам и солидарността, ама иначе се кефиш гърците кви били солидарни... ***!