92

циркаджии

преди 13 години

Бе тая или е със задълбочена склероза, или вече го е ударила на ултра гьонсуратлък, та се изрепчила да лее мнение. И в двата случая, мъдрата й партия трябва да й наложи напускане на парламента от съображения за добър имидж на България, първо, и, второ - от елементарно благоприличие.То и партията й е ептен склерозирала де, башка вехнещият професионализъм на айдуклъка й, та си е време и двете да бъдат зачистени от парламента в една по-обстойна акция по дезинфекциране на държавата. И скоро.

91

Sofianka

преди 13 години

TAZI ZASHTO NE E V ZATVORA?EI ZATOVA BG E NA TOZI HAL OT KRADLI KATO NEIABEZRABOTICATA IZVUN SOFIA E NAD 50-60%V SOFIA MOJE DA E 20% kakto oficialno kazvat

90

Анонимен

преди 13 години

Тая на каква се прави, на Баба Ванга ли?Много се е загрижила за народа, все едно Сталин да се загрижи за капиталист.Такова безочие няма никъде.Срам, срам и пак срам!

89

Варна

преди 13 години

Не знам как отчитат безработицата , за да я докарат до 9 % . Крайно нечестно е , да се твърди , че това е истинското ниво. Толкова може да е за София , но в останалата част положението е коренно различно. Отделно , че огромната част от останалите без работа изобщо не се регистрират и не се занимават с държавни безсмислени бюрократични формалности. Никой не очаква подкрепа от никого.

88

Анонимен

преди 13 години

МАСЛАРОВА ,ХВАНЕТЕ СЕ С Р.ОВЧ.СЕР ГЕЙ ГОЦЕ ПИКАЕШИЯ И ЦЯЛАТА ВИ ПАСМИНА И СЕ ИЗНЕСЕТЕ ПРИ ПАРИТЕ СЕ!ПОНЕ ДА НЕ ВИ ВИЖДАМЕ И ЧУВАМЕ ЧЕ НЯКОЙ ЧОВЕЧЕЦ ЗАЛУДО ЩЕ ИДЕ В ЗАТВОРА АКО ВИ ГРЪМНЕ!

87

Анонимен

преди 13 години

Абе ,тая гад не я ли осъдиха за ония кражби на средства от строеж тоалетни ли беше ?Ей , повръща ми се от тая скапана държава вече.

86

RRR

преди 13 години

Таз не трябваше ли да е в затвора вместо пак да дава акъл от парламента?Страшно е безочлива.

85

София

преди 13 години

Явно БСП няма никакви нови лица, щом я изтипосаха пак тая "Потребителска кошница" да ни облъчва. Даже ми омръзна да я гледам.

84

Анонимен

преди 13 години

Тази крава вместо да си кротува от гузност понеже се води дело срещу нея,тя започнала изявления да прави. Егати наглия противен ***.

83

Буревестников

преди 13 години

.... ТАКА ЛИ ГОСПОЖО МАСЛАРОВА ?!?!... КРИЗАТА ЩЕ СЕ "ЗАДЪЛБОЧИ" ? И КОНКРЕТНО ВИЕ И ВАШАТА ПАРТИЯ ЛИ Е КОАЛИЦИЯ ЛИ Е НЕЗНАМ НЯМАТЕ НИКАКВА ВИНА ЗА ТОВА ?!? ТАКА ЛИ ДА РАЗБИРАМЕ НИЕ , ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА , ЖИВЕЕЩИ В ТОЗИ АБСУРДИСТАН? "ЗАГУБЕНИТЕ В ПРЕХОДА" ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ... ?!? .... САМО ДА МИ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ ДОБРЕ МАСЛАРОВА КОЛКО ВИ СТРУВАХА ОБУВЧИЦИТЕ И ТОАЛЕТЧЕТАТА ?!?! И КОЛКО ДЕЦА СА ПОЧИНАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ВАШЕТО "ЦАРУВАНЕ" В ДОМОВЕ ЗА СИРАЦИ ОТ НЕДОХРАНВАНЕ СИГУРНО В СЪЩИЯ МОМЕНТ В КОЙТО ВИЕ СТЕ ПАЗАРУВАЛИ ОТ СТОЛИЧНИТЕ МОЛОВЕ ?!? Я КАЖЕТЕ ЧЕ НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ ? :(

82

Анонимен

преди 13 години

ГАДНА МАЗНА ГНИДА-ДАНО ПУКНЕШ ПО ПЪТИЩАТА *** ЧЕРВЕНА!

81

Анонимен

преди 13 години

Тази мазна крадла отново се появи в публичното простванство. Какво става с делото и за реконструкцията на Бюрото по труда в Стара Загора- сеща ли се някои вече, че има такова?Докато няма ефективни присъди за такива ***, няма да има развитие в България.

80

Monika

преди 13 години

Taia vse oshte li e na svoboda? Az si misleh che veche e zad reshetkite.

79

ДО тримата от РЗС

преди 13 години

НAБЛEГНEТЕ HA ПEДАЛИTE.........................

78

Анонимен

преди 13 години

не се и опитвай,само ще се изцапаш. отвън мирише на скъп парфюм,но отвътре е гранясала и миреше лошо...на БКП.

77

Анонимен

преди 13 години

Тези хора още ли са на държавната софра...

76

Анонимен

преди 13 години

Тая защо все още не е настанена в Сливен?

75

Нянго

преди 13 години

Бе тая още не е в затвора...

74

до 67

преди 13 години

на нас никакъв герб нищо не ни плаща,за да "плюем" комунистическите ви ***,ама още по-лошо е,че вашите червени лидери съо не ви плащат нищо - свърршили са си работата отдавна. ЗОМБИРАЛИ СА ВИ и оправяне няма.

73

марко

преди 13 години

а аз да съм и надзирател,и да седи наведена пред мен