21

тропчо

преди 13 години

И кфо ме бОли, че ги е събрал??? Аз като ида на лекар си плащам, за чий ги внасям тия осигуровки??? Някой може ли да ми каже???

20

Стоян

преди 13 години

Събират за нещо пари а ги харчат/крадът/ за друго Нека някой завършил полит.икономия да ми каже това не е ли социализъм

19

Иван

преди 13 години

уж се увеличават приходите а пък ще доплащаме 20% за услугите.нещо не ми става ясно.някой да ми обясни

18

Анонимен

преди 13 години

Фамилията Ви да не е Цачева ?! :-)

17

Анонимен

преди 13 години

Spored men ako sprem socialnite pomoshti na ***, shte stanem svetovna sila :)

16

лекарче-некадърниче

преди 13 години

намалят се парите за болнична помощ,намалят се парите за талони и изследвания в доболничната помощ,какво още..???

15

лекарче-некадърниче

преди 13 години

смисълът е да се настройват пациенти срещу медицината и нашите пари от вноски да се използват не по предназначение.това е правен абсурд и е престъпление спрямо народа във всяка цивилизована страна.Икономия за здраве е престъпление!И ако ние не защитим правата си от тези гробари-никой друг няма да ни помогне.Мълчанието вече е смъртоносно!

14

Анонимен

преди 13 години

А какъв е смисъла, като парите не отиват за здравеопазване, няма пари за болниците, болните чакат за прием, няма лекарства, закриват се отделения??? Само крепим некадърния бюджет на Дянков, пд предлог, че парите "уж" са за здраве, а пък както Горанов се изпусна "се харчат за друго"!

13

Анонимен

преди 13 години

*** отличници. изхарчиха 8 пъти повече пари, отколкото работещите българи успяха да им заделят...ей йтова е скапаната ни държава..

12

Анонимен

преди 13 години

Според мен това изобщо не е за хвалба. Повечето събрани пари за здравно осигуряване са резултат от увеличение на безработицата, което говори за влошено икономическо състояние. Просто хората от безизходица си плащат ненормалните 16,80лв. за услуги, които нито ползват, нито могат да им бъдат предоставени. В крайна сметка са задължени да ги внесат, защото осигуряването е принудителна форма на заплащане. И да си плащаме, и да не си- все е едно.

11

лекарче-некадърниче

преди 13 години

а защо вноските не се ползват за нашето здраве,а се държат и използват за други цели??И трябва освен вноски да плащаме и да доплащаме вече официално за лечението ни в болниците,а скоро и навсякъде?какъв е смисълът да се осигуряваш тогава??Това се нарича ГЕНОЦИД!И виновникът е ГРОБ!

10

Цурко

преди 13 години

Прав ти път братко, тръгвай още сега, недей чака 2012дано те "обслужат" в чужбина така, както очакваш, на ръце да те носят, безплатно да те лекуват, голяма заплата да дават, малки данъци да взимат.Успех!аз щот съм си ***, мисля да си остана тука - кефи ме повече

9

Смут

преди 13 години

Споко 2012 само да дойде и да сме живи здрави до тогава.А годината 2012 като дойде познайте дали ще седя в БГ. Взимам си багажчето и билетчето и да ме нямааааааааа и ще съм поредния който наистина ще се откаже от родината си поради причината, че родина няма вече а и нямам намерение да плащам за това, че нямам услуги,че няма пътища, че човек през поне 3 укенда неможе някъде из красивите кътчета на България да отиде, че всичко ми е 2-а ръка, че всичко ми е по-скъпо дори от най-ниско качесвто сто

8

Цецка

преди 13 години

До номер 1!Коментарите с *** не Ви ли писнаха?Всичко ни е ясно! Сменете плочата!Или като гласувате, гласувайте както трябва!Аман от глупости и разбирасе му сложихте плюсчетата на нещо, което знаем, но само си плюем, а нищо не се променя.....

7

Колт

преди 13 години

Явно тия крадат повече от ония :). Явно вече взеха и да си признават. Събрали повече пари, но за сметка на това на болниците се превеждат по-малко - следователно са откраднати повече пари!

6

работещ

преди 13 години

Да, те хубаво са ги събрали, ама да не мислите, че за здравеопазване ще ги дадат? Пак ще крепят на Дянков..... бюджета.

5

АНОНИМЕН

преди 13 години

За награда народът, който няма пари да доплаща в болниците - ще умира! Как не ги е срам управляващите - превърнахме се в бирническа и рекетьорска държава; докато държавата нехае за своите задължения,бирниците всячески притискат обикновения човек,който е длъжен да плаща всичко и данъци,и осигуровки,и сметки и каквото ти дойде на ум,като насреща няма НИЩО. Парите потъват незнайно къде,а хората са длъжни да си плащат за лечението и да работят за джоба на хрантутниците до гроб. ТОВА Е ГЕНОЦИД1

4

майка на безработен

преди 13 години

Как няма да е така!!От миналата година % им е вдигнат двойно!!А ПЪК ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!!Значи лъжат и крадат от нас!

3

вторник

преди 13 години

НАП-ПРЕСТЪПНИЦА--ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е БЕЗПЛАТНО Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,Г-Н ПРЕМИЕР,Г-ДА ДЕПУТАТАИ,АЛОООО

2

Анонимен

преди 13 години

Щом са събрали повече пари за здраве защо искат да си доплащаме. Къде са ни парите!?!?!