23

до 22

преди 13 години

Ти си вдигай парцалите. Аз съм български турчин и ще живея тук колкото си искам.Български гражданин съм.Като някой не може да направи тънката разлика м/у гражданство и националност, проблема не е мой.Кръвта вода не става.А иначе се говори за бесарабски българи.Еми както там има българи и тук има турци.Какъв е проблема на някои хора?

22

Анонимен

преди 13 години

Автор:Вазов, ИванЖидов гроб*Издайство, измяна позорнапропусна врага в крепосттаи Царевец як след упорнаотбрана потъна в кръвта.Бранители храбри паднaхапод турския мстителен нож,палатите царски пламнаха,огряха зловещата нощ.На утрешний ден пред пашатаевреин се мръсен яви,цалуна му рабски полатаи с вид горделив заяви:...............................---------------------------------Достойни са да имат Бог на лицемерието.

21

Анонимен

преди 13 години

Като си турчин си дигай парцалите към Турция. Израел много правилно реагира срещу конвоя. Даже прекалено меко се отнесоха, трябваше до ги потопят просто.

20

Пич

преди 13 години

"Защо протестираха щом не е било в международни води?"Добре бе, защо се правите на глупави ?! Това да не ви е детската градина - "Ааа, ама другарко той започна, аз си седях мирен". Какво като са били в международни води, бе моето момче/момиче ? Какво от това ?! Там се води война и целия регион е под блокада от няколко години. Къде са тръгнали тези турци да се правят на мъже ? Целия свят знае, че тазм се инспектират корабите, онези тръгнали на юруш. Не става, това не е Турция.

19

бай Петко

преди 13 години

Я па събирам дарения да изпратим един хуманитарен кораб с презервативи за Ивицата на *** !

18

Жидов гроб

преди 13 години

На тези кухари които слагат минуси на номер 10, им препоръчвам да прочетат стихотворението на Иван Вазов - Жидов гроб...което междувпрочем е забранено....И не само вазов е писал за тяхното лицемерие...

17

до 16

преди 13 години

То по твойта логика и българи в чужбина няма.Или има?Ти как мислиш?

16

Моше

преди 13 години

Такъв термин "еврейско правителство" няма. Има правителство на Израел.

15

българин

преди 13 години

Нямя български турци ,няма китайски турци-има *** ,който трябва да са там където им е местото-Анадола-миризлива ***.

14

до 13

преди 13 години

Алоо умнияя (влизам ти в тона).Не само се смятам за турчин, а и съм (надявам се да откриваш разликата).Колко държави протестираха против това, което Израел направи?Защо протестираха щом не е било в международни води?Защо Израел не искаше международно разследване?Защо сега измисли това?...

13

Анонимен

преди 13 години

ЯВНО ТЕЗИ ЕВРЕИ СА РЕШИЛИ ДА СЕ САМОУБИВАТ.

12

#

преди 13 години

5,Ти си тъпичък моето момче, Международни води, но под морска блокада глупаче мамино :)Смяташ се за турчин, нали. Само вие сте нагли до глупости и способни на черното бяло да кажете

11

Анонимен

преди 13 години

Турски българи няма. Турските българи са били избити от толерантните турци през Балканската и Първата световна война. Има само български турци, които са по същество български ***, които имат далавера да се правят на турци.

10

12

преди 13 години

TURSKI BILGARI ISKACH DA KAJECH SIGURNO.? ILI SIGANSKI BILGARI ( VLAHI)

9

Анонимен

преди 13 години

Типично еврейска тактика. Лицемерието им е издигнато в култ...

8

Ana

преди 13 години

#3Dobre e da go imash na UM stiga da go imashEvreite sa cmozaka na sveta!

7

Анонимен

преди 13 години

"Евреи за справедливост за палестинците" ми звучи като "Евреи, които си придават мил вид, за да не може светът да генерализира и да се обедини срещу еврейската политика в Израел". Затова и тази новина ще получи световно отразяване.

6

идея

преди 13 години

Ами да пратим и ние Цонев в Анкара да преговаря за Недим Генджев, нека се види че не всички български турци са съгласни с политиката на ДПС:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 13 години

Браво, това е похвално, в края на краищата всички сме деца на майката Земя, проблемът е, че сме играчките на политиците...

4

Анонимен

преди 13 години

Тъпичък си.Онези (юдеите) атакуваха по въздух в международни води.