56

пчелар

преди 13 години

Здравейте,Продавам пчелен мед букет от Странджански регион. Пчелите се гледат от дядо ми, който от 50 години е пчелар. Имаме около 200 кила тазгодишен много хубав натурален пчелен мед.Който желае може да се свърже с мен на nikkolay86***abv.bg или 0899120028, продаваме, 6лв/кг, безплатна доставка Бургас и за София(студент съм там).Поздрави на всички!

55

Пчелар

преди 13 години

Пчелите са второто най-хубаво нещо с което съм се занимавал. Винаги се ме удивлявали. Това е иделното общество, ние можем само да си мечтаем да го достигнем. Човека заедно с първите му братовчеди маймуните е направил някакви си 100-тина хил. години, докато пчелите са тук от милиони. Но нищо чудно, както и много други хубави неща, и те да изчезнат в резултат от нашата дейност. После и ние ще изчезнем - и тогава света определено ще е по-хубав, но без нас.

54

Източния

преди 13 години

Брей, в Провадия имало хора, които четат...

53

зън

преди 13 години

Ракия със салата от водорасли - отврат!В бъдеще дори за картонените безвкусни турски домати ще си мечтаем!А ракия от водорасли - може и да стане, стига да има захар :)

52

Провадийския

преди 13 години

Айнщайн е казал: 4 години след изчезването на пчелите, изчезва и човека.

51

Анонимен

преди 13 години

2 млрд е една добра цифра.

50

еконякой си

преди 13 години

Не могат да разберат,зощото ГМО-лобито не дава!В щатите масово умират,и всички чудом се чудят защо е така!Изобщо голямо чудене пада!И нашите *** са тръгнали по този път!

49

Анонимен

преди 13 години

ДА САДЯТ ОЩЕ ГМО КУЛТУРИ И НИЕ СЪЩО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ

48

Антон

преди 13 години

А да не говорим и че хранят пчелите със захар, за да дават повече мед. Като им е ниска цената, да ходят в Гърция да го продават. Всеки реве в тая държава, а не се замисля той какво прави ?!

47

Анонимен

преди 13 години

товае разработка на ЦРУ.Имат разработен план да сведат населението на земята до 2 млрда, защото според тях ресурсите на земята били за такъв брой хора според оптималния вариант. Чисто и просто насекомите спомагат за опрашването на растенията, чрез които се изхранват хората. Няма ли храна няма и живот.

46

Тялото

преди 13 години

В цял свят ще изчезнат при това много по-бързо. Като намалее 2-3 пъти населението "чудотворно" ще се върнат.

45

Smaiki

преди 13 години

Пчелите са на изчезване от доста време, доказано е, че изчезнат ли те, следващите сме ние, просто сме зависими от тях и да не ви се вярва

44

Loshiq

преди 13 години

Все гледаме на вънка колко струва най-много и ние хоп веднага същата цена.После никой не ни копува меда или купували вносен ама "фалшив".Изобщо не се съобразявате с покупателната способност у нас.Между другото меда ви е фрашкан с антибиотици защото всеки сам си е доктор в България и всеки пръска отрови из полето както си иска и т. н.За труда ви изобщо не плачете нито сте копали , сяли, жънали, хранили, поили и ринали *** например както се гледат домашни животни.

43

Анонимен

преди 13 години

Несправедлив свят, ей! Защо не намерят начин да изтребят или поне намалят ***? Или комарите? Все полезните неща изчезват, а гадините се множат на воля...

42

123

преди 13 години

Няма майтап честно ... по National Geographic казаха същото .. и все още не могат да разберат защо мрът гадинките ... :(

41

lokster

преди 13 години

То от години учените предупреждават че пчелите намаляват в световен мащаб.В много държави дори има бригади които ръчно опрашват овощни градини понеже пчелите изчезват (примерно в Китай).Проблема не е в това че няма да има мед, проблема е в това че няма да има кой да опрашва редица растения и дървета които ползваме за храна.

40

Свилен Стефанов

преди 13 години

Май Айнщайн беше казал нещо от сорта, че ако загинат пчелите, ние (хората) ще сме следващите. От ГМО растенията, пчелите се "побъркват" и умират + другите замърсите и резултатът е на лице. Но пък корпорациите не печелят, когато Природата дава това-онова на хората. Целта е да сме зависими от тях. Не случай семената от ГМО дават само една реколта и от растенията не могат да се отделят нови. Трябва да се купят отново и отново, и отново от същите производители, които се "борят" с глада по света...

39

Doctor Who

преди 13 години

Аз като ви казвах, че пчелите изчезват... :о)

38

Юлия

преди 13 години

Страшна статия, няма що... Тревогата от продажбата на фалшив мед, сравнена с тревогата от изчезването на пчелите! По мащабност на проблема и по тежест на последствията първото изобщо не може да се мери с второто...

37

Анонимен

преди 13 години

Хората трябва да се научат да живеят в хармония с природата. Мечтая си да живея 200 години в миналото, да се махна от скапания град и да отида в някое планинско селце на спокойствие.---------------- Като ти се наложи да клекнеш в храстите и да се избършеш със шума, много бързо ще ти мине мерака.