104

Анонимен

преди 13 години

Да *** са крадливо племе ,а българите някой не всички са ***,злобни гадни по душа ,злобата им край няма.ВИЖТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИ ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВАТА та се стигна до тук,а не за някъкви си тенекета които някой *** е взел и е пропаднала България,а това че ви пречат *** защото са навсякаде просто свиквайте ,аке не ходете вие на франция вас няма да ви върнат.ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ

103

хю

преди 13 години

Най-крадливото племе в Европа ...никой неможе да го отрече.

102

Анонимен

преди 13 години

Този на снимката ме плаши

101

до Мечо

преди 13 години

Мечо, мечо, а за българите кой носи пълна отговорност? Или вие интеграцията я рабрирате така- за българите- задълженията, а за *** да се грижи държавата? Ай, сиктир, м***ал мръсен!

100

Анонимен

преди 13 години

Абе што не се взриви самолета им бе??? К'ъв е тоя късмет??? софия се напълни с *** и помиари! Аз не мога да си платя билета в транспорта, а тез смръдливите на Шан з елизе са се разтъпквали! Егати късмета!

99

Анонимен

преди 13 години

Прилича ми на ***-имат същите мутри

98

глупак

преди 13 години

Този французин,не е като българите!Аме ***,напиши ,че са върнати заради кражби,дори и да не са крали!Така ще зарадваш българите.Нали трябва да се покаже ,че има и по-крадливи от българите!

97

Мина

преди 13 години

Така е г-н Етиен те са от България и се връщат в България ,защото никой не ги иска.Те са Български граждани които не искат да се интегрират.Правят си лагери покрай големите градове и ако има свободни жилища настаняватсе .Децата им просят и са мръсни носят зараза ,ходят в града ибъркат в кошовете за ***.Просто жалка картина да ги съжали човек.Но аз несъм виновна за това.Нека да работят и се грижат за децата си ,кой им пречи .Те сами не искат ,защото се научиха на мързел.ЗА МЕН ТЕ СА НАПАС ....

96

един студент

преди 13 години

Тоя да не е излезнал от как се наричаше онова филмче ..... "войната на роботите" .

95

Сашо Сумиста

преди 13 години

Овой ако го мернеме некаде таков тупаник че му фрлиме! Йебем го у вратоврску педерску! Само ЦСКА!

94

Оксиморон

преди 13 години

Абе, този на снимката вменяем ли е?! Много ми прилича на душевно обременен и психично болен човек, каквито у нас има много! Не би било зле да го прегледа психиатър и да се опита да му помогне, въпреки безсилието на медицината! Писна ми да ми дават акъл и да ме управлявт по- луди от мене! Този е срам за дипломацията и в частност за Франция, кукумицина му с кукумицин!

93

БАУ

преди 13 години

Вече се разбра, за особеностите на *** живот и неговата непоносимост към понятия като интегриране(приобщаване). Да, обаче европейските ценности не приемат със задоволство тои *** манталитет. Струва ми се, че и на българите не им харесва волно паразитиращата *** общност, а в същото време популацията им натраства гетообразно(лавинообразно). Няма цивилизовано решение за нецивилизовани племена, както към индианците са резерватизирани по същите причини!Извод: или гета или ***!

92

Дедо Гаджо

преди 13 години

По елегантно е "да ти брише дирника". Б-я е във франкофонската общност и е нормално франсето да се умилква и информира от 1 ръка. Не мой се гняви, защото си спомням за един друг посланик, който предписваше кой да спечели и кой да загуби изборите през 1990. Тогава Б-я бе президентска република. Елегантно бе да за загубиш маловажното за да сигурен, че ще спечелиш важното.

91

Милде Белана Франсе

преди 13 години

Етиенчо, сложи си ти Бойко, да ти бърше ***. Помня, че ти беше единствения посланик, който кръжеше в деня на изборите около Бойко. И тогава се запитах - каква ще е цената? Бойко вече си я плаща. За наша сметка. За него власт и подкрепа от теб, Етиенчо дьо Пусенчо, за нас - да плащаме вода, ток, парно, социални, детски на ***, да ни убиват и ограбват и т.н. Вив льо Франс да мре ***!

90

Анонимен

преди 13 години

Веднъж един хвърли по време на маневри ,близо до мен настъпателна граната.Уцелях но мисля ,че гледах след това първите 5 минути точно като господина от снимката .Да не сте почнали да хвърляте бомби из София ,че се получават подобни снимки.

89

EMIGRANT

преди 13 години

A POSLANIKA KAK GO KAZA , ROMI ILI *** ? JURNALISTITE V BG NE STRUVAT ,STRAHLIVI I UGODNICI ,PREDATELI ! TAKAVA JURNALISTIKA DA GO *** !!!!!!!

88

poohy

преди 13 години

до 27 - ако говориш за изучили се, работещи и плащащи данъците *** си прав, Мечо. Но доходът на *** от просия е в хиляди лева на месец, и малолетната му майка отделно получава и помощи от държавата.

87

Дедо Гаджо

преди 13 години

За прословутата съпротива срещу интеграцията на *** има безброй примери. Много правителства и отделни личности са опитвали да създадат условия за живот на ***, приличащи на тези на "гаджосите". ("Гаджо" на ромски е нециганин). Един от емблематичните опити е на дука от Австроунгарската империя Карл Лудвиг, който със свои (огромни) средства изгражда една голяма *** колония във владението си Олксут край Будапеща, и още четири по-малки. На *** се дава достатъчно земя за обработване, осигурява се училищно обучение за децата им, предоставят им се съвсем прилични и безплатни жилища. Известно време *** се радват на новите придобивки, а после отведнъж се мятат на каруците, усетили че дукът не ги следи изкъсо, зарязват изтърбушените домове и изчезват като разхвърчели се пилци. В книгата си "Светът на ***" А. Славов твърди, че подобен тип поведение е свързан с тяхната гордост и непримиримост към живот, подчинен на рационализма и предвиждането, на пестеливостта и трупането на "бели пари за черни дни". Много интересен пример за живота на унгарските *** привежда изследователят Майкъл Стюарт. Той е убеден, че дори редовното получаване на заплата противоречи на това, което се смята за "*** възглед за живота". Отказът от живот според "законите на късмета", продаването на самия себе си за заплата и работно място, което принадлежи на някой шеф-гаджо, е равносилно от отказ от самоличност, смята Стюарт. То е все едно да се откажеш от искрите на бога Агни, комуто техните прадеди са се кланяли в далечна Индия. В тази връзка Стюарт разказва за обичай на *** - фабрични работници в Унгария. Преди работа те имали навик да удрят по един голям коняк или ракия, които сякаш ги пречистват от опетняването (палесидото) на мястото, където *** им гордост ще бъде унижена. В края на работния ден, когато им се изплаща дневната надница, те се събират всички заедно, и правят следното. Започват да играят комар, за да пречистят мръсните (гаджовски) пари, изкарани по неподходящ начин - със старание и методичност. И преразпределят печалбата по "чистите" закони на късмета! Понякога един от тях обира братята си с един удар - "баро", но него не шефът-гаджо, а провидението е изсипало върху му. Парите вече са чисти.

86

кольо дългия

преди 13 години

тоя май има нищо отзад / очите ще му излязт/

85

poohy

преди 13 години

до 42 - светът не ни е виновен, че развъждаме биологичното оръжие "***" - нека не му се сърдим, че има правителства, които налагат карантина срещу чумата на 21в.