29

хахах

преди 14 години

Мен не ме глобяват, а ме спират често. Просто карам бавно, гледам знаците и поддържам колата в изправност винаги.

28

ЧЕ от БГ.

преди 14 години

То аз и сега ги ползвам тия намаления в зависимост от настроението и глада на униформените рекетьори,но понеже е криза и нямат бланки все не ми издават документ!

27

ЛЕВЧО СТОТИНКОВ

преди 14 години

НЕМА ПАРИ ДЪРЖАВИЦАТА НИ ! ВСИЧКО СА ВПРЕГНАЛИ ДА ГЛОЗГАТ КОЛКОТО МОЖЕ ОТ БЕДНИЯ НАРОД. КАТ, НАП,САП, ДАП.............АМИ ОБЩИНИТЕ - ВСИЧКО ЦОЦА ! ??? СТАНАХА ЗА СМЯХ ! ОСТАНАХА БЕЗ БЮДЖЕТ И........ГОЛЯМ СМЯХ - УМНИЦИТЕ СА ПЛЪЗНАЛИ ДА "УНИЩОЖАТ" ВСИЧКО ЩО Е РЕКЛАМИ ИЗ ГРАДОВЕТЕ ! ХАСКОВСКИЯ КМЕТ НАКАРА БЕДНИТЕ ФИРМИЧКИ,ООД-ТА , Е-ТА... -ИЛИ ПЛАЩАТ ЗА МИЖАВИТЕ ТАБЕЛКИ ИЛИ СВАЛЯТ ! СЪЩЕВРЕМЕННО -ГЛОБА !!! МАЙ ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВЯТ БЮДЖЕТИТЕ С ГЛОБИ , ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ДАРИ ПО НЯ

26

гост

преди 14 години

Требе тия с актовете да ги съдерат, техната вера и книжките да им вземат че да се успокои малко трафика. Не мое да се кара вече от селяни.

25

Анонимен

преди 14 години

Нали се биеха в гърдите, камерите това камерите онова, а сега какво се оказа, че май никой не плаща глоби, още малко и на хората ще им писне и всеки ще си кара нелегално и каквото стане!Малко се получава като с акциза вдигнаха го и контрабандата цъфна!

24

павката

преди 14 години

Сега ще вдигнат с върпснит проценти актовете и фишовете и ще стане като в магазините с промоции! Вдигат цените и тогава слагат промоцията. Е то ще се чуе!

23

Оляна

преди 14 години

Предлагам,ако идеш да си платиш глобата същия ден да ти я намалят със 100%.

22

anonimo

преди 14 години

Do 25: To4no taka. I tova e otdavna-otdavna prieto.... Za6to li se habqt da mislqt v taq posoka?!?............

21

Dan

преди 14 години

...а пък ако платиш веднага на ръка минаваш на "Ликвидация", т.е. ликвидира ти се нарушението и все едно, че никога не си правил нарушение!!!

20

рошко

преди 14 години

в Гарциа е така!ако платиш до 10 дни плащаш половината сума от глобата!като идея е много добре и ще има по голям ефект!

19

Анонимен

преди 14 години

Защо ли за всички останали видове редови полицейски служители винаги има незаети работни места, но не и за пътни полицаи?

18

Възмутен

преди 14 години

No: 16 Ти някога бил ли си в Европа, че ръсиш такива простотий? Ако бяхме нормална държава щахме да "скъсаме гащите" на държавата от дела за безхаберие и престъпна небрежност по отножение на управлението и състоянието на пътищата. Тук само се грижат да лапат и на абсолютно никой не му пука за живота и здравето на хората. Вместо да си оправят пътищата, слагат радари. 15 години не им стигнага за да си оправят ДЕСНИЯ завой на ВСИЧКИ светофари и т.н. престъпни рекетьори !

17

krasi

преди 14 години

Добре е, че има закони.Иначе тези катаджии и ограничени журналисти,ще побъркат шофьорите с глупостите си.

16

Genata

преди 14 години

Хора върнете въпросителните в статиите които са предложения така ми беше много лесно да не ги чета

15

Анонимен

преди 14 години

Ами то тази практика отдавна е успешно внедреда:Даваш 20 - 50лв на ръка на катаджията и автоматично ти опрощават останалата част от глобата.

14

отвратен

преди 14 години

Странна дилема ми поставят! Аз пък съм готов да си платя двойно но да разкатая мам.ичка.та на га.дн.ите рекетьори! Преди време обжалвах акт и исках да съдя полицайте за неспазване на задълженията им и за искане на подкуп. След месец мотане и няколко ходения до КАТ ми издадоха умишлено занижен акт 20лв. който по закон НЕ ПОДЛЕЖИ на обжалване в съда ?! Само ходенията до КАТ ми струваха много повече от тези пършиви 20лв. но ме поставиха в безизходица а и ми беше писнало да се занимавам с шапкари.

13

Анонимен

преди 14 години

Това е много добро, така практика има и в другите страни от ЕС и определено си върши работата това начинание, а доколкото някой казва че това си е рекет, не не е, даже съм на мнение, че глобите са малко тука, за да накараш някой да кара според ЗДП, трябват големи глоби, а не сегашните малки глобички, то е доказано, че като бръкнеш на човек дълбоко в джоба с глоба, ще се замисли следващия път дали ще нарушава законите.

12

Анчо

преди 14 години

Напишете новината на деня - Лотар Матеус е новия треньор на националния ни отбор по хутбол!

11

атомен физик

преди 14 години

Оставам с впечатление, че катаджийте са инструктирани да търсят под вола теле, само и само да съставят акт или фиш и да пълнят бюджета - такъв рекет не съм виждал в никое правителство до сега!

10

Анонимен

преди 14 години

Закъсали са го за кеш. А са го закъсали, защото глоби няма, всичко се плаща "на место" !