57

4457

преди 13 години

прекалено беше с номера од 15 депутати поне 5 ще бяха.

56

4457

преди 13 години

не ми трябват имена като доказателство, аз живея в Македония и много по-добре от теб знам кой и защо взема български паспорт.Тези, които досега са взимали ваш паспорт ако се усещаа за българи ще направиха Люпчо да има 15 депутати в македонския парламент и сега нямаше да е самотен като ***.

55

Бай Миле

преди 13 години

Не е важно колко са зели кетепа(Бг паспорт) а колко от тези 18 000 са се заселили и живеят в *** или само взимат паспорта и офейкват на Запад. Б. Димитров раздава пътни билети за ЕС и да не залъгва "шибаният" народ с болните си увлечения

54

Анонимен

преди 13 години

ЗАДА МОГАТ ПО-ЛЕСНО ДА ИЗЛИЗАТ В ЕС!ТОВА НЕ СА РАБОТЕЩИ ТУК И ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ,ЗА ТЯХ Е ВАЖНА ЛИЧНАТА КАРТА-ПАСПОРТА И ТОЛКОЗ.18 000 НОВИ НА ФОНА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ Е ПЛАЧЕВНО.

53

Maraba

преди 13 години

Никой не познаваш!Не се заявява!Написва се!Мога да ти дам имената на 2-*** ,които са българи и са минали процедурата.

52

Анонимен

преди 13 години

и това е повод за хвалене? за какво им го дават това гражданство? Особено пък на макета, *** и т.н. Та те като дойдат в България дори български не говорят. Псуват българите и България... Като работех в хотел с макетата на английски си говорех, щото български не разбират. ама ми дават българска лична карта. За какво са ни такива сънародници?

51

4457

преди 13 години

Аз лично познавам трима които вземаха ваш паспорт и нито един от тях не се чувства българин въпреки че така трябваше да заявят, за да го получат.Двама са в Италия и един в Белгия.Също един наш бивш министър на здравеопазването точно когато тербаше да бъде арестуван в Полша за много финансови престъпности, успя да избяга благодарение на вашия паспорт. В Македониа целия имот му конфискуваа.

50

Владко

преди 13 години

Хубаво, ама за какво са ни тези хора? Ако отидат в селските райони в селското стопанство ОК, но те всички ще се изсипят най-вече в София. Какво ще работят? 18000 за година никак не е малко.

49

Клара

преди 13 години

Това дето е облякъл костюм ли или чувал

48

Maraba

преди 13 години

ОСТАВКА ЗА ПИЯНДЕТЕО!!!

47

Анонимен

преди 13 години

Щом Божо ги е избирал, няма да са от ***:) Тези ще са качествени:)Дай Боже държавата да тръгне вече:)

46

Анонимен

преди 13 години

Е какво е министърчето (130 оки), просто е един *** дебелак с ла.йняна уста!Но пък е гьон-сурат.

45

1 бира

преди 13 години

Не след дълго ни чака наказателна процедура за тази делавера от ЕК.Сага стана ясно,че безработица няма.

44

До 36

преди 13 години

Примера с Гърция не е удачен.Чужденците там са повече от милион и половина,но не получават гражданство.Все още не е приет и закона за деца на законно пребиваващи чужденци,родени в Гърция да получават гражданство.Разрешенията за временно пребиваване се подменят на всеки две години през първите десет години на престоя,а след това на 5 години.Чужденците нямат право и да гласуват.

43

Ф.С.В

преди 13 години

))))))))))))))))))))) Никой не ще да се доближава до него

42

Марти

преди 13 години

А,бе,да ти кажа,май ти си тъпанарят..Никакви временно пребиваващи не са.Директно получават Български документи.Временно пребиваващия не ползва привилегиите които има българина и не може да пътува в ЕС без виза.Така че преди да дрънчиш като куха лейка ида обиждаш другите се запознай по добре с нещата...И ако си грамотен ще прочетеш че иде реч за БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО,а не че са получили статут временно пребиваващи.Аман от ***,дето се мислят за по-умни от другите.

41

мими

преди 13 години

И каква е ползата ни от това, освен че могат без проблеми да ходят на почивка на халкидики

40

БГ

преди 13 години

Няма лошо в цялата работа, ама защо изгонихте българите от България със скапаната си политика последните 20 (да не кажа 65) ???

39

ссссс

преди 13 години

Тук има работа и е добре платена......Примерно в ИТ-тата и тея дето са в кол-центровете с по един или 2 чужди езика не вземат под 1200 месечно....Друг е въпроса ,че има хора ,които не им е посилите да седнат и да учат и им е по добре като мрънкат и говорят колко е убаво на вън да работиш *** работа за 1000 евра ........

38

понеделник

преди 13 години

до 32- казах,че мога да бъда много по-добър от него /а не да го заместя/ Не искам и да се доближавам до него-нито физически,нито духовно