15

озадачен

преди 13 години

хм ако всеки пенсионер къта под дюшека хилядарки значи нещо работата не е чиста

14

nnn

преди 13 години

Затова половин София са добричлии

13

Анонимен

преди 13 години

ей *** народ, бедна държава !

12

Анонимен

преди 13 години

ей *** народ, бедна държава !

11

Blake

преди 13 години

Значи сигурно баба ми е сънувала, когато и са се обадили да искат пари за "катастрофиралия" й внук (не аз). Добре, че веднага се сетила да се обади на майката на "катастрофиралия" :)

10

анонимен

преди 13 години

аз лично знам, че бабата на приятел е спестила бая солидна сума още от времето като е била адвокат а от пенсиите и 50 стотинки не е спестила...

9

Eдин

преди 13 години

Каквато е държавата, така ще расте и престъпността.Защото престъпниците не посягат на Бат Бойковите и сие Дянкови, и изобщо ГЕРБери, тъй като са защитени до дупка.А Българския пенсионер и обикновен гражданин - кучета го яли.Ширят се кражби от всякъкав вид и само тоз, който не се е опарил, той не знае на какви мъки е подложен.Купиш си нещо и ето друг го е харесал и си го е прибрал. Порицията - подвласна на мафиотите само те разтакава.Накрая нищо. Пиеш си студена вода и толкоз.

8

Maraba

преди 13 години

Не знам как стават тия чудеса!Аз ходя с един плакат:"Помогнете!!Събирам пари за мерцедес",ама никой не дава:-(((

7

софиянец

преди 13 години

Те в Добрич са румънци, бе! Затова са толкова наивни. Тиквешка работа.

6

Гочоолу

преди 13 години

@Тони. ами много просто - бедните пенсионери, цял живот спестяват за "черни дни". Те знаят, че винаги трябва да имат нещо "под ръка" точно за такива случаи. Обаче де да знаят, че някои мошеник може да се изгаври с тях по здравословен проблем. С такива неща майтап не бива да се прави.

5

Анонимен

преди 13 години

Ще ти кажа как. Баба ми получава пенсия в размер на 220 лева. От тях си заделя под възглавницата поне 50-80 всеки месец и не ги харчи. Парите се трупат. Накрая някой звънне и си "заработи" надника за деня.

4

Тони

преди 13 години

Мен пък ми е интересно как уж бедните пенсионери вадят крупни суми. Даже в случая е направо малка. Имаше изгорели с по 20-30 хиляди лева. Докато пенсионерите в чужбина харчат всичките си спестявания за екскурзии, тук живеят като скотове и ги пазят за Бог знае кога.

3

понеделник

преди 13 години

Няколко пъти писах и пак ще пиша-тези *новини* са измислици Пенсионерите нямат толкова пари В никоя статия не писаха име нито на пенсионер,нито на измамник,нито показа снимки Измислени лъжи

2

Анонимен

преди 13 години

ПРОСТАЩИНА!До кога ще кълват тези измами

1

Анонимен

преди 13 години

Ама наистина старците не се научиха!!! Какъв му е бил проблема "да отиде при бабата в болницата", та да види, че не е там? Ясно е, че не всички от тях имат мобилна връзка, ама за един счупен крак, явно няма да мре веднага, че да му искат парите толкова набързо. Да не говорим, че пък от здравната каса няма какво да искат - най-много някой в болницата